Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Sisheido είπε:

Ότι είναι για καλό κορίτσι μου εύχομαι!!!! Μια υγιή και τελειομηνη εγκυμοσυνη!!! Τώρα αν έρθουν δίδυμα... εδώ θα είμαι να τα λέμε όταν προλαβαίνουμε! Ααα και τη Καλαμάτα με τα πέριξ τα τελευταία χρόνια την τιμάμε ιδιαιτέρως... έχουμε βρει ένα βολικό σπιτάκι στο Πεταλιδι κι όπως λέει ο μεγάλος είναι το σπίτι των διακοπών χαχαχα

Ααα προβλέπω συνάντηση! Να νοικιάσουμε πουλμανακι μόνο!!

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Καλημερα (με την δροσουλα),

Ειπα να μοιραστω μαζι σας το χθεσυνοβραδυνο......πολυ σημαντικο για την μικρη.......απιστευτη χαρα για την μανα........φιλακια

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?p=1946906#post1946906

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γμτ δεν αντέχω, διαβάζω το θέμα με την κότα και κλαίω από τα γέλια.

Και ερωτώ: εγώ είμαι αναίσθητη ή αυτές το παρα@@@σαν το θέμα με τις ευαισθησίες τους?

Θεωρώ τον εαυτό μου φιλόζωο αλλά οκ, ποτέ δεν σκέφτηκα πως τα μοντέλα στο Next top Model διαπράτουν ασέβεια στα σφαχτάρια....

Διαφημίσεις

Καλημέρα :)

Σας διάβασα από το σπίτι αλλά ήρθα στο γραφείο και επέλεξα να διαβάσω την κότα πρώτη απ' όλες... Λευκή είσαι θεά!!!

Να καλωσορίσω την Φαίη τη νεραιδοχτυπημένη και να πω ότι το θέμα της Στέλλας δεν το διάβασα αλλά ξέρω τι θα διαβάσω γιατί εκεί που είναι... ήμουνα! Όταν γέννησα σκέψεις για την μάνα μου με κατάκλυζαν συνεχώς! Στέλλα θα το διαβάσω αλλά δεν θα σχολιάσω εδώ για ευνόητους λόγους (μετά απ' όσα έγιναν)... έχω πολλά να σου πω για το θέμα και μάλλον θα τα πούμε τηλεφωνικά... Να ξέρεις όμως πως μόνο καλύτερη μπορείς να γίνεις! Αυτό να θυμάσαι! Και τελικά αυτή είναι η καλύτερη παρακαταθήκη που σου έχει αφήσει ;) Μάκια και θα διαβάσω φτιάχνοντας φακέλους... Call me όταν θα μπορείς να μιλήσεις!

Το παιδί μου αποφάσισε σήμερα να ξυπνησει στις 6.35 με αποτέλεσμα να είμαι στη δουλειά στις 8.40.... Για το υπόλοιπο της μέρας θα με χάσετε αφού και τα δυο μου χέρια θα είναι απασχολημένα με φακέλους!

Θα μου λείψετε!

Διαφημίσεις

τα 250γρ. ξερεις ποσο τα χει?

αστα ζουπη...για εγκλεισμο ειμαστε....:tongue:

Καληνυχτα στελλιτσα...να κοιμηθεις ησυχα...

Καλημέρα,

Ράννια

Η μεγάλη Sudocrem στοιχίζει κάτι λιγότερο από 10 ευρώ (από 8,90-9,80 θα την βρεις συνήθως)...

Καλημερα (με την δροσουλα),

Ειπα να μοιραστω μαζι σας το χθεσυνοβραδυνο......πολυ σημαντικο για την μικρη.......απιστευτη χαρα για την μανα........φιλακια

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?p=1946906#post1946906

Πολλά μπράβο στην μικρή !!! Πρέπει να είναι πολύ "ωραίο" συναίσθημα να μην φοράνε την πάνα :-)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...