Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Sisheido είπε:

Ότι είναι για καλό κορίτσι μου εύχομαι!!!! Μια υγιή και τελειομηνη εγκυμοσυνη!!! Τώρα αν έρθουν δίδυμα... εδώ θα είμαι να τα λέμε όταν προλαβαίνουμε! Ααα και τη Καλαμάτα με τα πέριξ τα τελευταία χρόνια την τιμάμε ιδιαιτέρως... έχουμε βρει ένα βολικό σπιτάκι στο Πεταλιδι κι όπως λέει ο μεγάλος είναι το σπίτι των διακοπών χαχαχα

Ααα προβλέπω συνάντηση! Να νοικιάσουμε πουλμανακι μόνο!!

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσαρες! Δεν καταφερα να διαβασω οσα γραψατε, οποτε ευχομαι να ειστε ολες καλα! Περαστικα στα αρρωστακια μας (κατι πηρε το ματι μου με ενα γρηγορο fast forward) και καλα κουραγια στις μανουλες!

Σημερα ψιλοξεποδαριαστηκαμε αλλα τουλαχιστον την καναμε τη δουλεια μας..!

Αυριο ειναι μια μερα που περιμενω με ανυπομονησια καθως θα βγω απο το σπιτι και δεν θα ειναι για δουλεια ή υποχρεωση.. Θα παω να αγορασω γυαλια και σκελετο (σας το ειχα πει και παλι, ετσι δεν ειναι?) και μετα κομμωτηριο!

Ειχα πει δεν θα τα βαψω (εχω να τα 'πειραξω" απο τον Αυγουστο) αλλα με μπριζωσε το Πατρινακι μου και μαλλον θα τα βαψω.. Απο ολα θα τους κανω να ανεβω λιγακι γιατι δεν με κοβω καλα.. Ριξτε καμμια ιδεα.. Το μηκος δεν θα το πειραξω -πολυ- αλλα για πεστε κανενα χρωματακι..

Κατα τα αλλα καλα.. Σορρυ που δεν μπηκα νωριτερα απλα ο Βασ. ηταν απογευματινος και ημουν μονη με τη μικρη. Μετα μεχρι να συγυρισω, να φαω, να πλυνω νεροχυτη, να ψαξω στο νετ για σκελετους και μαλλια.. Ξημερωσαμε!

Φιλια πολλα σε ολες!!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Γεια σου συνονοματη Φαιη! :D

Το ονομα μας προκαλει αναταραχες? Γιατι το λες αυτο καλε? :D

gM4vp2.png

καλώς την έλα να υπερασπιστούμε το όνομά μας!αν διαβάσεις το 8εματάκι με την κότα και τα πίπουλα δίπλα 8α καταλάβεις!άσε που ήμαστε πολλές και μας μπερδευουν!

Χαχαχα!! Δεν ασχολουμαι πλεον με το διπλα!

Οντως εχουμε γινει πολλες και δεν το περιμενα! Οταν ελεγα το ονομα μου (πιο μικρη στο σχολειο παραδειγματος χαριν), σε ολους ηταν πρωτακουστο. Τωρα, αυξηθηκαμε και πλυθηναμε! :lol:

Εσενα απο που βγαινει? Εμενα απο το Φωτεινη (ΜΗΝ ΑΚΟΥΣΩ ΚΑΜΜΙΑ ΝΑ ΜΕ ΠΕΙ ΕΤΣΙ, ΤΗΝ ΕΦΑΓΑ!!) :lol:

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

κι εμένα απο Φωτεινή βγαίνει αλλά έχω να το ακούσω απο την βάφτισή μου!:tongue:

Εγω το αλλαξα για προσωπικους λογους οταν "εφυγε" ο παππους μου. Μεχρι τοτε ειχα υποστει ολο αυτο το υποκοριστικο που "δερνει" αυτο το ονομα!

Ειδικα τα καλοκαιρια στο χωριο, ηταν ενα δραμα.. Με φωναζαν απο Φωφω, μεχρι Φωτεινω και Φωφη...:mad: Ελεος και παλι ελεος!

Μετα το εκανα ετσι επειδη με ελεγε ετσι η δασκαλα των Αγγλικων μου και ησυχασα. Μονο η μαμα μου με λεει Φωτεινη πια.. Αλλα σε εκεινη δεν μπορω να επιβαλλω το "Φαιη".. Ειναι η μαμα μου, πως το λενε! (Μαμω το σοϊ μου :lol:) Ολοι οι υπολοιποι, ακομα και η γιαγια μου με λεει Φαιη!

gM4vp2.png

Αστα να πανε Φαιη μου!

Παω να ξαπλωσω κι εγω γιατι αυριο το ταλιμπανακι θα σηκωθει φρεσκο - φρεσκο!

Μακια σου!! :D

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...