Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

και θάρθει και η νίτσα αύριο πρωινιάτικα - ορεξάτη...

ΜΑΓΟΣ ΕΙΣΑΙ?:lol::lol::lol:

Λοιπόν, κάντε μου μία γρήγορη ενημέρωση για το τι έχασα χθες... Και περιμένω συμβουλές για να γίνω καλά... Σκεφτείτε τα παιζάκια μου, καλέ... μη μου κολλήσουνε και άστα-βράστα μετά.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αερικό, αν βρεις ψυχαναλυτή καλό και φθηνό, πες μου και μένα...

τι λυσσάξατε να ξυπνήσει και να ξεμεθύσει? νάτα τώρα! ωχ Παναγία μου...

καλό κουράγιο, εγώ φεύγω

σας φιλώ!

Που παααααααααααααααάααααααααααςςςςςςςςςςςςςςςςςςς...

θα αρχίσω να τσιρίζωωω και θα με ακούσουν και οι πέτρες, κανόνισε!!

Με τον μικρό έχουμε θέμα από τότε που γεννήθηκε, Ειρήνη μου. Μεσοκοιλιακή επικοινωνία. Πάμε καλα, μέχρι στιγμής δεν χρειάστηκε τίποτα, αλλά χρειάζεται παρακολούθηση 2-3 φορές τον χρόνο, μέχρι να κλείσει η τρύπα. Πάμε και δεν ξέρουμε τι θα ακούσουμε καθόλου, χωρίς υπέρηχο στην καρδιά δεν έχουμε καμία ένδειξη-από το ότι έκλεισε ως το ότι θέλει χειρουργείο.

Ευχαριστώ για τις ευχές σας κορίτσια.

Αγγελίνα θα περιμένουμε εναγωνίως να μας πει τι έγινε..

Κι εγώ σκέφτομαι να πάω τη μικρή μια βόλτα από την παιδίατρο να δούμε αυτό το βραδινό βήχα γιατί αγχώθηκα χθες βράδυ.

Ζώπυρον με κατέστρεψες με την αναφορά στο βίντεο του Γιωσαφάτ... που στο διάολο θα βρω ψυχαναλυτή πραγματικό και φθηνό; ε; ε;

Εδώ παιδί μου... ΕΓΩ... ΕΙΜΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΟΥ!!!!

Τζάμπα ε? δεν θα σου πάρω τίποτα:lol::lol::lol:

Διαφημίσεις

Ειρήνη περιμένω ενημέρωση!!!!

Νίτσα αν έρθω να με ψυχαναλύσεις εσύ μετά θα θέλω και Ψυχίατρο εκτός από Ψυχαναλυτή :P

πάντως σας προτείνω να διαβάσετε βιβλίο που έχει γράψει ο Γιωσαφάτ και άλλοι βεβαίως. ομαδική δουλειά.

λέγεται "οικογένεια σε κρίση". απλά τέλειο.

Αερικό γίνε πιο συγκεκριμένη σε αυτό που λες.

Είναι τόσο καλό? θα το πάρω κι εγώ...

Βιβλίο πολύ χαλαρό που διάβασα και γελούσα σαν ηλίθια ήταν το ΜΑΜΑ 2 & Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ και το ΕΓΩ ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΩ ΜΑΝΑ... Πολύ αστεία για τις πιο χαλαρές ώρες.

Επίσης πολύ καλό ήταν το ΜΑΜΑ ΚΟΨΕ ΤΟ ΚΗΡΥΓΜΑ ΚΙ ΕΣΥ ΜΠΑΜΠΑ ΕΠΙΣΗΣ, ψυχαναλυτικό και πολύ εποικοδομητικό!

Σας αφήνω τώρα γιατί έχω δουλίτσα αλλάααααα θα επανέλθω το απόγευμα...

Διαφημίσεις

ένα πολύ καλό βιβλίο είναι το "οι φυλακές της παιδικής μας ηλικίας"...

ποιό είναι εκείνο το πρακτικό με το winter balm? ο μικρός βήχει πάρα πολύ και μέχρι το γιατρό το απόγευμα δεν θα την βγάλουμε καθαρή!

αερικό, με λίγα λόγια τι λέει ο γιατρός? γιατί δεν θα μπορέσω να το δω μέχρι το βράδυ - είναι και μεγάλο το βίντεο!

Να το δεις ζώπυρον! Γιατί σε εσένα θα πει διαφορετικά πράγματα από αυτά που λέει σε μένα... Μιλάει για παντός είδους σχέσεις ;)

Το γιατροσόφι λέει: Βάζεις σε καυτό βρασμένο νερό λίγο winter balm και το βάζεις πάνω στο καλοριφέρ.

καλημερα κοριτσακια!!!!!

αγγελινα μου ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ καλη μου.ολα θα πανε καλα,θα το δεις!!!!!!!

ζωπυρον μου,πως ειναι ο μικρος σου???

πως ηταν το βραδυ σας????

νιτσααααααααααααααααααααα......

περασες καλα απο οτι διαβαζω ε????

τοσο πολυ χορεψες και τραγουδησες

που αρρωστησες βρε?????

εμεις καλα κοιμηθηκαμε...αν εξαιρεσετε οτι ολη νυχτα ξεσκεπαζοταν και πηγαινα και τον σκεπαζα!!!!!!

(πηγε ο μπαμπας για υπνοσακο να τον βαζω μεσα και να κοιμαμαι ησυχη.)

το πρωι μας τα χαλασε ο εμετος που εκανε και παλι την εμφανιση του:-(:-(:-(

τωρα περημενο να φερει ο καλος μου το σιροπακι γιατι δεν παλευετε αλλο αυτη η κατασταση!!!!!

οι υπολοιπες μανουλες τι κανουν?????

r.gif

an1cEXP0cr60000Mjg5ZHw0NTQ4NjY0NWRhfCYjOTI0O3kgYm95cyBpcw.gif

an1cvcAVM0V0000MDAwMDEwN2x8MDAwMDEzZGF8TG92ZQ.gif

Ο Θεος να μας φυλαει.....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...