Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Makelen είπε:

Ευχαριστώ! Όχι ακόμα.. Σκέφτομαι να κλείσω 6η εβδομάδα..

συγχαρητηρια !!! κοριτσι μου 99% ειναι δυο κ πανε κ τρενο!!! πολυ καλη αυξηση! ναι αν μπορεσεις κλεισε κατα την 6η για να εχετε και ξεκαθαρη πρωτη εικονα !!!! μαρη εσυ απο υπογονιμη, το πας για τριτεκνη δηλαδη !!!🤣 χαχαχα με το καλο ολα !!! τα πεθερικα τι λενε;; εκφερανε αποψη;;; 😆

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

στελλάκο...κατι 8α υπαρχει και σιγα σιγα 8α το βρουμε μην μου ανησυχεις..κοιτα εκει τον μπεμπιτο σου, μεινε αγαποημενη με τον χζαζμπαντ και ΟΛΑ 8α λυθουν...σου μιλάει η επι 2 φορες πτοωχευμένη τώρα ;)

dZJip3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μα ειπε το ΑΠΟΛΥΤΟ ρε συ! δλδ η γυναικα εχει φαντασια και ευαισθησια! οχι πες μου εχεις ξαναδει εσυ τετοιο αποφθεγμα εδω μεσα? τοσεσ και τοσεσ μαλακιεσ γραφουμε.. αλλα ΤΕΤΟΙΟ σχολιο δεν εχω δει ποτε... αυριο 8υμηστε μου να πω στην αερικια κατι του τυπου "αερικο μπορει να ειναι γραπτος λογος αλλά απο την χροια σου νιωθω οτι με ειρωνευεσαι...ασε που το τροπος που γράφεις το Ψ δειχνει μια επιθετικοτητα αναλογη με εκεινη του γραιφκου χαρακτηρα".....8ΕΙΚΟ!

Εχω λιωσει στο γελιο και με την Φαιη που εγραψε για την κοτα που εγινε σταρ και με το αποφθεγμα της Μαρσελας.....

Οσο χρειαστει στελλα...μεχρι να καταλαβεις οτι δεν αξιζει να σκας για τιποτα αλλο παρα για το γιο σου...

Οντως Στελινουλα θα το δεις και στην πορεια οσο βλεπεις καλα το παληκαρακι σου τοσο καλυτερα θα νιωθεις με τον καιρο και θα βρεθουν λυσεις. Μεινε συγκεντρωμενη στον γιο σου γιατι σε εχει αναγκη και πρεπει να εισαι σε καλη ψυχικη κατασταση γιατι τα μωρα τα νιωθουν ολα.

Διαφημίσεις

μαρσελα σε μενα: αυτογραφο 8ες?

ΕΙΝΑΙ 8ΕΑ ΡΕ ΤΕΛΟΣ!

καλα κι εσυ δεν πας πισω.......

αει να χαθεις πρωινιατικα...

ακου..θα σε κρεντιταρω ακορντινγκλι..............!!!!!!!!!

χαχαχαχαχαχααααααααααα!!!

λύυυσα δίπλα με την κότα.....σαν τα κοκόρια τσακώνονται...να υπο8έσω δεν αναφέρεσαι σε μένα για την Φαίη και την κότα σταρ αλλά στην άλλη κοπέλα!πετάχτηκα κι εγω σαν πορδ@βούλωμα αλλα διαβάζω τόση ώρα.

Διαφημίσεις

μπα οχι απ οσο ξερω..καλε τωρα που αλλαξα ητν υπογραφη μου ειδα και το ινμποξ μου...εχω 5 καρτεσ χωρις ποντους λέει...ΓΙΕΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!

ΥΓ. ποντους πώς παιρνουμε?

dZJip3.png

καλέ εγω είμαι η άλλη Φαίη που συμμετέχω και δίπλα στο κοτέτσι και έχω ρόλο πάλι ως πορδ@βούλωμα ...αν διαβαζετε το 8εματάκι 8α καταλάβετε ποια είμαι.κοίτα σουξέ η κότα!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...