Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 17 λεπτά , Sunshine. είπε:

Πάω με κατεψυγμενα. Δεν μπορω να κάνω ωοληψία τώρα. Θενξ

εννοειται μην το ρισκαρεις! κ εγω σιχα ακυρωσει ετ δυο φορες , η μια λιγω ενδομητριου κ η αλλη γιατι ειχα εγω ενα ατυχημα κι ειχα χτυπησει και δεν ηθελα να ειμαι σε κακη κατασταση. 

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοριτσια....να βγω λιγο οφφ? (πιο πολυ για να χαμογελασει και η στελλιτσα λιγο)

το θεμα με τη κοτα το διαβασατε?:shock::shock::shock::cool::cool::cool::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

πρώτοι φορά που σφάζονται άνθρωποι για μια κότα κι όχι μια κότα για ανθρώπους!

you may have oysters, but you'll never find a pearl

bh45qekil.png

(εντομεταξυ εγω η ηλι8ια διαβαζα αλλο 8εμα της στελινουλασ..και απορησα..ρε γμτ.. γιατι τοση καντηφλα το κοριτσι λογω των οικονομικων και μονο...ε ειμαι ηλι8ία)

ειναι και αυτο....ΟΛΑ μαζί μου έχουν έρθει...Πότε θα εκραγω δεν ξέρω...

Ποτε θα σκασω, θα κάνω μπαμ, δεν ξέρω.....Θέλουμε να φύγουμε με τον άνδρα μου για κάτι καλυτερο, μακρυα απο όλους και ΟΛΑ και δεν μας βοηθάει ούτε σε αυτον η τυχη....

γαμω την γκαντεμιά μου γαμω!!!

uop51syge.png

Ήρθες αγγελάκι μου και μου άλλαξες την ζωή...

Σ' αγαπώ πολύ θησαυρέ μου!!!c

Διαφημίσεις

στελακι..δεν ε ισαι γκαντεμω αγαπη μου..εισαι ελληνις τουτεστιν ο πατοσ με τα διαφορα σκατα της γερμανιας πχ...8α το παλεψουμε και σιγα σιγα τσικι τσικι 8α την βρουμε την ακρη..μην μου σκας! γιατι ο γραπτοσ λογοσ...εχει χροια!

dZJip3.png

Διαφημίσεις

στελακι..δεν ε ισαι γκαντεμω αγαπη μου..εισαι ελληνις τουτεστιν ο πατοσ με τα διαφορα σκατα της γερμανιας πχ...8α το παλεψουμε και σιγα σιγα τσικι τσικι 8α την βρουμε την ακρη..μην μου σκας! γιατι ο γραπτοσ λογοσ...εχει χροια!

Υπάρχει άκρη ..υπάρχουν λύσεις??? Εγώ γιατι δεν μπορώ να τις βρώ??

PH4NxqRnruo&feature=related

μέχρι πότε Ραννια μου???

uop51syge.png

Ήρθες αγγελάκι μου και μου άλλαξες την ζωή...

Σ' αγαπώ πολύ θησαυρέ μου!!!c

μα ειπε το ΑΠΟΛΥΤΟ ρε συ! δλδ η γυναικα εχει φαντασια και ευαισθησια! οχι πες μου εχεις ξαναδει εσυ τετοιο αποφθεγμα εδω μεσα? τοσεσ και τοσεσ μαλακιεσ γραφουμε.. αλλα ΤΕΤΟΙΟ σχολιο δεν εχω δει ποτε... αυριο 8υμηστε μου να πω στην αερικια κατι του τυπου "αερικο μπορει να ειναι γραπτος λογος αλλά απο την χροια σου νιωθω οτι με ειρωνευεσαι...ασε που το τροπος που γράφεις το Ψ δειχνει μια επιθετικοτητα αναλογη με εκεινη του γραιφκου χαρακτηρα".....8ΕΙΚΟ!

dZJip3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...