Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 17 λεπτά , Sunshine. είπε:

Πάω με κατεψυγμενα. Δεν μπορω να κάνω ωοληψία τώρα. Θενξ

εννοειται μην το ρισκαρεις! κ εγω σιχα ακυρωσει ετ δυο φορες , η μια λιγω ενδομητριου κ η αλλη γιατι ειχα εγω ενα ατυχημα κι ειχα χτυπησει και δεν ηθελα να ειμαι σε κακη κατασταση. 

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αδιανοητα??? Δυστυχως υπαρχουν πολλες γυναικες γυρω μας που δεν ειναι καταλληλες για μητερες αλλα την πληρωνουν τα παιδια παντα.....

Και πατεραδες μην τους ξεχναμε κιαυτους, εγω απο μανα επιασα λοττο απο πατερα παλι τζακ ποτ προβληματων, παροτι τον εχω αγαπησει πολυ αλλα με εχει πληγωσει και παρα πολυ.

Ραννια τι κανεις πουλακι μου????

γιατί διάβασα το θέμα της Στελλινούλας, και μου φαίνονται αδιανόητα αυτα...

κάθεσαι; ο μπαμπάς μου είχε έναν θείο, που ήταν ο δεύτερος άντρας της γυναίκας του (βγάζει νόημα έτσι όπως το έγραψα;). Αυτή λοιπόν από τον πρώτο γάμο είχε ένα παιδί, το οποίο όταν το γέννησε αποφάσισε ότι δεν το ήθελε. πήγε λοιπόν και το ακούμπησε στο χείλος του πηγαδιού, και το άφησε εκεί.... :shock::shock::shock::shock::shock: ευτυχώς το είδαν οι γείτονες, το περιμάζεψαν και το ανέλαβε κάποιο ίδρυμα το παιδάκι. Όταν μεγάλωσε αυτό το παιδί έψαξε τη μάνα του, τη βρήκε, κι έχει μάλιστα και πολύ καλές σχέσεις μαζί της...

τώρα που έχω κι εγώ παιδί μου φαίνεται αδιανόητο να κάνεις κάτι συνειδητά και να βλάψεις το παιδί σου είτε σωματικά είτε ψυχικά, αλλά να που συμβαίνουν κι αυτά και δεν είναι και λίγα...

you may have oysters, but you'll never find a pearl

bh45qekil.png

Αν πιστευεις οτι θα σε εκανε να νιωθεις καλυτερα μιλα της, αν θεωρεις παλι οτι στον βροντο θα πανε ολα τοτε απλα αφησε τον εαυτο σου να νιωθει οπως του βγαινει και μην βουλιαζεις στα παλια, το μελλον ειναι ο γιος σου και εχεις μια και μοναδικη ευκαιρια να γινεις η μανα που ηθελες παντα.

όλα εκει θα πάνε...ΔΥΣΤΗΧΩΣ:-(:sad::-(

uop51syge.png

Ήρθες αγγελάκι μου και μου άλλαξες την ζωή...

Σ' αγαπώ πολύ θησαυρέ μου!!!c

Διαφημίσεις

... το μελλον ειναι ο γιος σου και εχεις μια και μοναδικη ευκαιρια να γινεις η μανα που ηθελες παντα.

Στελλιτσα μου! Αυτο που ειπε ο μαρκος κρατα...τιποτα αλλο! Μονο ο γιος σου!

Καλα μαρκο*....κομματια ειμαι...μ'επιασε η προκοπη μου σημερα και πηγα 1,30 ωρα περπατημα (εντονο, ψιλοτζογκινγκ) με το καροτσι κιολας και ειμαι ενα ορθιο πτωμα....αλλα ανοιξαν τα πνευμονια μου ρε αδερφε!

*Ελπιζω να μη σε πειραζει το Μαρκος ε? Τις φιλες μου τις λεω με το αντρικο του ονοματος τους! Σε οσες βγαινει δλδ.... :D:D:D

καμια φορά οι μανάδες αγαπάνε με άλλο τρόπο απο αυτόν που θέλουμε εμείς να μας αγαπουν... δεν δικαιολογω τη μαμα σου και καμια μανα που φερεται κάπως στο παιδί της (εξαιρώ την βια)...απλά καμιά φορά εμεις οι γυναίκες προκειμένου να εκφράσουμε κάτι..το κάνουμε άγαρμπα...

συγχωρεσε..και ξεχνα...αν μπορεις να ειχεισ μια καλη σχεση με τη μαμα σου, so be it.. αν δεν μπορείς.. δεν πειράζει δεν εισαι η μόνη ;)

dZJip3.png

Και εγω εκει περιμενα οτι θα πανε, ετσι γινεται συνηθως, παρολαυτα εσυ ενα πραγμα πρεπει να σκεφτεσαι το παρελθον που χαραξαν αλλοι για σενα δεν μπορεις να το αλλαξεις οποτε δεν εχει νοημα ουτε να φθειρεσαι ουτε να γυριζεις πισω.

Το μελλον το κρατας στα χερια σου και μονο εσυ μπορεις να μεγαλωσεις αυτο το παιδι ευτυχισμενα. Επικεντρωσε την προσπαθεια σου λοιπον στο μελλον αφου δεν μπορεις να αλλαξεις τα παρελθον και θα δεις που θα ερθει καποια στιγμη η ημερα που δεν θα σε ποναει τοσο πια, πιστεψε με.

Παντα πιστευα οτι καταλαθος γεννηθηκα κοριτσι χα!!!ΧΑ!!! Μαρκος,Μαρκος μια χαρα!!!!!!!!!!!

Αυτο το εκανα και εγω οσο ειχα τον Μαριο στο καροτσι και ειχα γινει φετες, τωρα που περπαταει και τελος καροτσι να δω πως θα χασω κιλα.....

Διαφημίσεις

(εντομεταξυ εγω η ηλι8ια διαβαζα αλλο 8εμα της στελινουλασ..και απορησα..ρε γμτ.. γιατι τοση καντηφλα το κοριτσι λογω των οικονομικων και μονο...ε ειμαι ηλι8ία)

Μαρα συγκεντρωσου!!!!!!! Εχεις και εσυ ενα θεμα με το αυτομαστιγωμα ετσι????

σε παρακαλώ χρυσό μου...γεννηθηκα ενοχική αλλά και με εξάρσεις μεγαλείου ταυτοχρονα..σου βγαζω ψυχολόγο εγώ όφ στο φτερο! μουταχαχαχαχαχ

ρανι δωσε λινκ περι κοτασ παρακαλώ να ευθυμησομεν

dZJip3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...