Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 21 λεπτά , little miracle είπε:

Καλημερα κοριτσια.

@MK2012 εγραψες καπου οτι δεν ξερεις μεχρι ποτε θα χεις περιοδο. ακομα ομως και να ξερες ρε παιδι μου, θα αλλαζες κατι; σκεψου οτι αυτη τη στιγμη κανεις το καλυτερο δυνατο, καθε μηνα παιρνεις το ωαριο. δηλαδη αν ηξερες οτι θα χεις περιοδο αλλους 10μηνες, το ιδιο δεν θα κανες; κι αν σταματησει, εγω σου λεω το χειροτερο σεναριο, θα ξερεις πλεον πως η δωρεα ειναι μονοδρομος, θα το επεξεργαστεις και θα προχωρησεις ετσι. γενικα εγω θεωρω πως κανεις το καλυτερο δυνατον. και να επιβραβευεις και να αγκαλιαζεις τον εαυτο σου. παλεψε το οσο αντεχεις κι οταν φτασεις στο οριο σου, εδω θα ειμαστε να δουμε τα επομενα βηματα. ποτε δεν ξερεις ομως ποτε θα βρεθει το ενα το καλο. οσο για τη δουλεια, που ειναι τοσο απαιτητικη, γκαζωσε τωρα που μπορεις θα σου πω εγω και μετα οταν φουσκωσεις κι ερθει το μωρο σου, δως τους μια μουτζα και κατσε να το απολαυσεις καθε λεπτο. 

@Alex@ δεν τα ηξερα αυτα κοριτσι μου! εσυ, πως καταλαβες οτι εγινε η διασπαση 7η μερα; δηλαδη ειχες βαλει μια βλαστοκυστη και κατεληξες σε δυο εμβρυα ; (συγγνωμη αν τα χεις ξαναγραψει)

@Makelen οι περισσοτεροι γιατροι βαζουν μια ακομα επαναληψη χοριακης καμια βδομαδα μετα τη δευτερη και μετα αναλογως αριθμου σου λενε αυτοι ποτε θα σε δουν με υπερηχο. εγω παντως θα σου λεγα αν οι χοριακες ανεβαινουν καλα κι αν αντεχεις, να κανεις μια και καλη μεταξυ 6ης κι 7ης εβδομαδας. θα χεις ξεκαθαρη εικονα και ποσα προχωρησαν και θα ακουσεις/δεις και καρδια. δυστυχως οι υπερηχοι μεχρι τοτε ειναι απλα να μας ξεαγχωνουν (η να μας αγχωνουν) για λιγο, δεν δινουν ασφαλη συμπερασματα ουτε σαφη εικονα. στο λεω απο οσα εζησα σε 3 κυησεις. φυσικα αν υπαρχει λογος, πχ ω μη γεννειτω η χοριακη δεν ανεβαινει καλα η εχει καποια αιμα κλπ, εκει εχει αξια και νωριτερα για να δουν τι συμβαινει.

Καλημέρα ! Οχι δίκιο έχεις. Δε θα άλλαζα κάτι. Κάνω το καλύτερο που μπορώ με τα δεδομένα που έχω. Απλά ώρες ώρες με πιάνει το παράπονο πως προσπαθώ μάταια και αν ήξερα τι θα γίνει θα έμπαινα κατευθείαν στις εναλλακτικές προκειμένου να έχω χρόνο να το επεξεργαστώ. Χθες μπήκα και διάβαζα τη διαδικασία της υιοθεσίας να ξέρω ποια είναι τα δικαιολογητικά 🤣 Έτσι απλα να το έχω στο μυαλό μου. Σκέφτηκα μήπως έκανα μια αίτηση παράλληλα, έτσι κ αλλιώς παίρνει χρόνο. Αλλα πρέπει να το συζητήσω περαιτέρω με τον άντρα μου γιατί εκείνος είναι σε φάση «βλέπουμε ανάλογα τι θα γίνει».

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

προς το παρόν δεν ανησυχώ, άμα πάει πάνω από 38 θα θορυβηθώ ;)

τι να πω, δεν έχει το καφέ firewall για τα κρυολογήματα; :D

ειρήνη σε κάνω κι εγώ add

you may have oysters, but you'll never find a pearl

bh45qekil.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Να σου πω ποσο ζηλευω για τον διαλογο ειναι λιγο...............

Εχει μια μικρη προοδο ο Μαριος αλλα ακομα εχουμε μελλον για να πουμε ολα αυτα. Δεν ξερω μηπως ηρθε η ωρα να τον παμε σε καποιον ειδικο λογοθεραπευτη. Ο αντρας μου λεει οτι ειναι νωρις και ο παιδιατρος το ιδιο.

Να μην αγχώνεσαι γιατί του μεταφέρεις το άγχος σου ;) Εγώ μια χαρά το είδα το παιδί... μην κάνεις συγκρίσεις σε ανόμοια πράγματα

Εγώ έχω κορίτσι που πάει παιδικό σταθμό από 9 μηνών σχεδόν πρόωρη

Εσύ έχεις αγόρι που μένει σπίτι με τη μαμά αρκετά πρόωρο

Δεν είναι συγκρίσιμα!

Διαφημίσεις

Γεια σας και πάλι!

Μάρα, Σοφία και Βασιλική είναι και τα δικά μας ονόματα γιαγιάδων!

Μάρκο Πόλο ο Μάριος τι λέξεις λέει; Γιατί και η Σοφία τις περισσότερες λέξεις τις λέει στην δική της γλωσσα, αλλά δεν ανησυχώ

Αυτα λεω και εγω στον εαυτο μου για να ηρεμω αλλα τωρα που πιασαμε τα δυο με ζωσανε τα φιδια.

Αφου μου λεει ο αντρα μου μηπως φταιει που του μιλαμε ολοι υπερβολικα πολυ???? Μηπως να μην λεγαμε πολλα εμεις για να μπει στην διαδικασια να βγει απο την βολεψη του και να προσπαθησει περισσοτερο???

...Η κωτίτα αντί για μικρόφωνο θα κρατάει το δικό της otrisalin.... μικρόφωνο δεν την αφήνει η μάνα της να πιάσει... Ας γίνει ό,τι θέλει αλλά όχι δημοσιογράφος :lol: ούτε στη διαφήμιση! Την βλέπω μάλλον για συνένοχο στην τρομοκρατική οργάνωση και να έρχεται το ζωπυρόπαιδο για υπεράσπιση των ενόχων!

:lol::lol::lol::lol::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Αντικειμενικά όμως... ΕΙΝΑΙ! Άτιμο αρσενικό!

τολμάτε μάνα και κόρη να ρίχνετε ματιές και σε άλλα αρσενικά πλην του μονάκριβου και πανέμορφου κανακάρη μου?:cool:

Ρε παιδιά σας έχει τύχει ποτέ με συγγενή (όχι πεθερικά) του άντρα σας να αισθάνεστε απίστευτο δέσιμο;

Αυτή η θεία του, η γυναίκα του αποθανοντα, πρώτον όποτε την βλέπω θέλω να την ρουφήξω στα φιλιά. Απίστευτα συμπαθητική γυναίκα και ακόμα και μέσα στη στεναχώρια της το πρόσωπό της έλαμπε σαν να γελούσε! Μου έκανε μια αγκαλιά μόλις με είδε... απίστευτη! Ούτε η μάνα μου ή οι θειάδες μου δεν με έχουν αγκαλιάσει ποτέ με τόση λαχτάρα και αγάπη! Ήμουν που ήμουν χάλια γιατί μόλις είχαμε κάνει το κατευόδιο με πήραν τα ζουμιά!

Αυτα λεω και εγω στον εαυτο μου για να ηρεμω αλλα τωρα που πιασαμε τα δυο με ζωσανε τα φιδια.

Αφου μου λεει ο αντρα μου μηπως φταιει που του μιλαμε ολοι υπερβολικα πολυ???? Μηπως να μην λεγαμε πολλα εμεις για να μπει στην διαδικασια να βγει απο την βολεψη του και να προσπαθησει περισσοτερο???

Πρώτα απ' όλα δεν πιάσατε ακόμα τα 2 :P Έχετε μέρες ακόμα!

Δεύτερον κι εμείς της Κωνσταντίνας της μιλάμε πολύ! Πολύ όμως! Τόσο που όταν πάει για ύπνο μεταξύ μας λέμε τα απολύτως απαραίτητα για να μην ακούμε τις φωνές μας!

Τρίτον και σημαντικότερο: Καλό θα ήταν να κάνετε ότι δεν καταλαβαίνετε πάντα τι θέλει αν δεν σας το πει... να τον κάνετε να προσπαθήσει... όχι να του σπάσετε τα νεύρα... αλλά σαν παιχνίδι... κάνει μμμμ και δείχνει κάτι και μία δύο κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις... απελπίζεσαι θεατρινίστικα και κάθεσαι και σκέφτεσαι τι να θέλει άραγε (στο μιλητό όλα αυτά)... αν δεις και δεν προσπαθεί ή νευριάζει το κόβεις και κάνεις ότι κατάλαβες γιατί δεν θες να του σπάσεις τα νεύρα αλλά να προσπαθήσει!

Ζώπυρον εγώ έχω πει... αν δεν δούμε δεν δίνω λόγο :lol:

Διαφημίσεις

Ο Μαριος τις μονες λεξεις που λεει ολοσωστα και κατανοητα ειναι μπανανα, πατατα, μπαμπα μαμα, γιαγια και νονα και μπανιο.

Οποτε θελει και κατα καιρους λεει καποιες λεξεις οπως ενεια δηλαδη ενεργεια, ομπεα δηλαδη ομπρελα, γαγια το γαλα,μπε το μπλε, μαο το μαυρο,νεο το νερο,μποα την μποτα,πιπει το πιπερι, ντομαα την ντοματα, εα το ελα, μπανια την μπογια, μακαονια τα μακαρονια και σιγουρα ξεχναω αρκετες αυτη την στιγμη αλλα δεν τις λεει συνεχεια και αυτες που λεει.

A και τώρα θυμήθηκα τις συμβουλές της Ελλ για τις κάλτσες... καλή ιδέα Ελλ θα την παλέψω... μόνο που είναι δύσκολο να της δώσουν φιλάκια τα παπούτσια της :lol:

Eγώ έχω επίσης να σας προτείνω παραλλαγή για τον Καρακατσάνη:

Ο Καρακατσάνης μπήκε στο τηγάνι

κι έφαγε τα αυγά

Γιατί Καρακατσάνη μπήκες στο τηγάνι

κι έφαγες τα αυγά;

Φάε τώρα κι από μένα μια κουταλιά!

Με αυτό τρώμε τα πάντα τις τελευταίες μέρες εκτός από σήμερα που εκτός του ότι τσάκισε ό,τι της έδωσαν στον παιδικό (και απογευματινό αφού την πήραμε 5.45) ήρθαμε σπίτι και τσάκισε κι ένα πιάτο πατάτες κοκκινιστές γεμάτο που το ζήτησε μόνη της!!!!

Λοιπόν ο Μάριος μιλάει ακριβώς σαν τη Σοφία.

Εμένα φυσιολογικό μου φαίνεται, και στην παιδίατρο επίσης.

Μπορεί να είναι λίγο πίσω από τον μέσο όρο, αλλά σίγουρα είναι μέσα στο φυσιολογικο

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...