Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι δεν έχω ιδέα για τη διαδικασία, ξέρω πως είναι δύσκολη γενικά. Οπότε έκατσα να διαβάσω λίγο να έχω μια εικόνα. 

Είναι χρονοβόρα Κ εδώ είναι Κ περίεργα τα πράγματα . Στο εξωτερικό υπάρχει πιο πολύ η νοοτροπία της υιοθεσίας Κ από τους γονείς που δίνουν ένα παιδί Κ από τις υπηρεσίες . Εδώ θα βρεις τραγικές ιστορίες παιδιών με περίεργο κληρονομικό υπόβαθρο με βιώματα κτλ κτλ. 

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

χμ....να σ πω κουμπαρομπεμπεκα εσενα αερικο? εσεισ εχετε τρικυκλο? γιατι εμεις εχουμε και τρικυκλο προικα! Μαρκοπουλο..πηγαινε παιδι μου φεισ στο εν λογω αλμπουμ να δεις προικώον!

dZJip3.png

χα, τι το μελέταγα; 37,8 και η δικιά μου!βέβαια από διάθεση ταρζάν, έχει σταθεροποιηθεί καλύτερα στα πόδια της και πιάνεται όπου βρει και σηκώνεται κι όλη μέρα κάνει γου γου γου, σαν περιστέρι :D

το θέμα είναι ότι νιώθω κι εγώ κάπως, κι ελπίζω να μην έχουμε χειρότερα... όχι τίποτα άλλο, έχει κι ο άντρας εξεταστική και δεν ξέρω ποιος θα πρωτοκοιτάξει ποιον!

you may have oysters, but you'll never find a pearl

bh45qekil.png

Διαφημίσεις

Κουκουβάγιες μου γλυκές την κάνω. Πάω να κάτσω λίγο με τον άντρα για να αποφύγω το διαζύγιο. Πανέμορφη η πούκι, αλλά, και το μαρκοπουλάκι!Ποιήματα!

Εννοείται ότι θα σε κάνω και εγώ αντ στο φατσοβιβλίο. Ο άντρας σου και το παιδία σου είναι στη φώτο προφίλ?

Πάω!Σμουτσ!

Προσεχε τι απευχεσαι γιατι δεν θα το γλυτωσει το μαρκουτσι η Κωτιτα για να σου παει κοντρα!!!!!!!!!!

Και ο Μαριος μισος Μανιατης ειναι οποτε καηκαμε θα ενωθουν τα μανιατικα αιματα και ο Θεος βοηθος!!!! Εκρηκτικη σχεση Μαριος Κωτιτα!!!!! Φουλ μολοτοφ!!!!!!!

χα, τι το μελέταγα; 37,8 και η δικιά μου!βέβαια από διάθεση ταρζάν, έχει σταθεροποιηθεί καλύτερα στα πόδια της και πιάνεται όπου βρει και σηκώνεται κι όλη μέρα κάνει γου γου γου, σαν περιστέρι :D

το θέμα είναι ότι νιώθω κι εγώ κάπως, κι ελπίζω να μην έχουμε χειρότερα... όχι τίποτα άλλο, έχει κι ο άντρας εξεταστική και δεν ξέρω ποιος θα πρωτοκοιτάξει ποιον!

εεεεεεεεεεεεεελα ρε φιλε! δεν τρωγαμε εναν κουβα...να μην πω τι, πριν? ε εγω τωρα τι συμβουλη να σ δωσω μ λεσ? :P

dZJip3.png

Διαφημίσεις

Δηλωνω πληρη αγνοια της γλωσσας και το εννοω στην Θοδωρα στο hs......περαστικα στις αρρωστες. Χριστινα συλληπητηρια? (δεν ειδα το ποστ, δεν ξερω που ειναι....εχασες τον Θειο σου? Ζωη σε λογου σας καλη μου). Σε ολες τις υπολοιπες πολλα φιλια καλη συνεχεια. Ειμαι θαμενη στα βιβλια μου σημερα......

Γεια σας ζουζουνες.......

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

θα το δω αύριο το δίπλα μάλλον... δεν αντέχω συγκινήσεις απόψε... μετά το χθεσινοβραδινό χουνέρι της Κωτίτας και τη σημερινή μέρα θέλω δυο μέρες ύπνο!

Διάλογος (σημερινός):

Μαμά: Πως την λένε την Κωνσταντίνα;

Κ.: Κωτανιιιιιιιναααααα (πανηγυρικό)

Μαμά: Τι είναι η Κωνσταντίνα;

Κ.: Ζουζιούνιιιι

Μαμά: Τι άλλο είναι η Κωνσταντίνα;

Κ.: Μαϊμούνννι

Μαμά: Και πως σε λέει η μαμά;

Κ.: Παπαγιακάκι (παπαγαλάκι)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...