Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

•   1 hour ago, Myrainbowbaby είπε:

Καλησπέρα σε όλες!! Μετά από επαναληπτικό σπερμοδιάγραμμααι dfi  συζύγου και ενώ θα συνεχίζαμε σε δεύτερη προσπάθεια εξωσωματικής βρέθηκε υπερβολικά ψηλός κατακερματισμός 40%. Εχετε να προτείνετε έναν καλό ουρολόγο στην Αθήνα; Είμαστε σε απόγνωση! Είχαμε δύο αποτυχημένες εμβρυομεταφορές η μία με βιοχημική κύηση. Και δεν υπάρχουν άλλα έμβρυα στην κατάψυξη. Προηγούμενη μέτρηση dfi 21% τον Ιούλιο. Μετά από αγωγή καρνιτινη κλπ. Οι τιμές στο σπερμοδιαγραμμα επίσης κακές όχι οι χειρότερες μια και εντοπίζεται σπέρμα αλλά κινητικότητα μόλις 4% από τα 67εκατομ. Οποία θέλει ας μου στείλει π.μ. Έχουμε ακούσει για τον Ασβ. Χαρ...μπο. 

Expand  

Καλησπέρα !!! Εμείς έχουμε παρόμοιο θέμα αλλά με πολύ πιο λίγο αριθμό και όταν είχαμε πάει στον συγκεκριμένο ουρολόγο ασχολήθηκε περισσοτερο με τα κιλά μου παρά με το θέμα του άντρα μου που ήταν και η ειδικότητα του άρα από εμένα μακρυά από εκεί !!! Εμείς έχουμε τον κ Μπρ@τη και ήμαστε ευχαριστημένοι !!! 

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Στην πραξη θα δειξει κατα που γερνει η πλαστιγγα!!!! Ποτε θα μας την φερεις Αθηνα να δουμε κι απο κοντα αν θα γινει η Αλιθια Ρομερο Κορτεζ του Μαριου??? Τυχαιο το Ισπανικο σας ονομα νομιζεις???

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ελα ντε! τυχαίο? δεν νομιζω! μουαχαχαχαχαχ! λεω να την φερω για καμια εβδομαδα σετακι με τη μαμά μου γυρω στον απρίλιο..που 8ελει και η μητηρ να δει φορεματα για την βαφτιση να γινει 8εοτητα ως γιαγιά..οποτε.. καλά να ειμαστε και ραντεβου στο παρκάκι ναυαρίνου!

dZJip3.png

Αν εισαι στο face θα με βρεις ως Ειρηνη Μαρκοπουλακη, το καλλιτεχνικο μου ψευδωνυμο, εκει θα δεις τον γαμπρο για να καταλαβεις για την τελειοτητα που λεγαμε χα!!!!!!χα!!!!

λεω να σχολασω να παω σπιτι μου.,.. τα υπολοιπα αυριο δεν αντεχω άλλο.. κοριτσια χιλια ευχαριστώ για όλα και ειδκκά που με αφησατε και εκανα καταχρηση του καφε με το πουκιδιο δράμα και τα λοιπα μας θέματα... φιλια!

dZJip3.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Καλησπέρα! Πριν λίγο κοιμηθήκαμε και έπρεπε να διαβάσω 4 σελίδες! Που δήλωσε άγνοια αγγλικών η Ελλ; Δώστε link γιατί είμαι lost από τις 12 το μεσημέρι που έσκασαν μύτη οι φάκελοι! Δεν περιγράφω μέρα γιατί θα σας αγχώσω!

Mara-76 είπε:
αχαχαχαχχααχχααχ με το οτρισαλιν στο χερι επίσης! χαχαχαχαχαχαχαχα και η κωτίτα ώς δημοσιογράφος με καριερα προικα της μαμας της εξω απο την γαδα να καλυπτει την συλληψη των μελών της τρομοκραιτκής οργάνωσης "χαλασμένος ορός"

Η κωτίτα αντί για μικρόφωνο θα κρατάει το δικό της otrisalin.... μικρόφωνο δεν την αφήνει η μάνα της να πιάσει... Ας γίνει ό,τι θέλει αλλά όχι δημοσιογράφος :lol: ούτε στη διαφήμιση! Την βλέπω μάλλον για συνένοχο στην τρομοκρατική οργάνωση και να έρχεται το ζωπυρόπαιδο για υπεράσπιση των ενόχων!

Mara-76 είπε:
XAAXAXXAXAXAXAXAXAXAAXAX νταξ καταλαβα :-P πάντως αντικειμενικά ειναι πανέμορφος !

Αντικειμενικά όμως... ΕΙΝΑΙ! Άτιμο αρσενικό!

MarcoPolo είπε:
Πουκι δεν εχω δει και θελω πολυ, πως θα γινει το νταραβερι χωρις να εχουμε δει την νυφη??? Αν και πρεπει να σου πω οτι προηγειται η Κωτιτα μιας και εχει πεσει και χερακι χερακι με τον Μαριο.

Έτσι μπράβο γιατί ξέρεις ε; Η θανάσιμη πεθερά έχει ρίζες από τη Μάνη! Μπορεί να γλιτώσετε από τον πεθερό αλλά η πεθερά είναι... θανάσιμη! Έχετε εκθέσει το κορίτσι μου!

Mara-76 είπε:
κοιτα...εμεις ειμε8α μοιραιες γυναίκες αλλά εμποδιο σε άλλο ειδυλλιο δεν μπαινουμε ;p ας κανονισουμε ενα Πλay date και μετά η μοιρα 8α κα8ορισει..και μετα 8α γινουμε τουρκικο σηριαλ :P

Ε όχι και τούρκικο ρε Μάρα! Από Βραζιλιάνικο και πάνω αλλιώς δεν παίρνουμε διανομή!

Είμαι κομμάτια!

Α και Μάρα... σταμάτα να ανησυχείς ή τράβα την σε ένα νοσοκομείο γιατί θα τις τρελάνεις τις νταντάδες!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...