Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Αλλό!Μαγειρεύω και σας σκέφτομαι!

Μαρκοπολο το παιδάκι σου έχει ματάρες παρεπιμπτόντως!

Μάρα, μην αγχώνεσαι με το πουκόπαιδο. Αν έχει διάθεση είναι οκ. Πάντως κι εγώ συμφωνώ. Δε μπορώ τα παιδιάρομπότ!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

βασικα...πουκι την ελεγα απο κοιλια, πουκι εμεινε, πουκι την λέμε όλοι.. κατα τα άλλα φανταζομαι οτι η μαμα μου 8α την λέει και βασούλα, η πε8ερά μου σοφάκι, εγώ 8α την λέω θεογκόμενα ο πατερασ της αυτοκράτειρα, ο πατέρας μου ως αρχαιολάτρης φαίδρα το ισπανικο σοι νινια που την λέει και τώρα και η αδερφη μου "η ελπιδα να πάει το σοι μπροστα και να βγαλει επιτέλους την συνέχεια της ροζασ λουξεμπορυγκ"...δλδ κα8ενασ με τον πονο του...

dZJip3.png

Οκευ ετσι θα εξηγηται η συμμετοχη στην τρομοκρατικη οργανωση, με τοσα ονοματα πολλαπλη διχασμενη προσωπικοτητα θα βγει!!!!!!

Να δεις που θα της μεινει το Πουκι στο τελος!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Απο κοντα πιστεψε με ξεπερναει την θεοτητα, πλησιαζει την τελειοτητα, αφου μερικες φορες αναρωτιεμαι απο που πηρε και βγηκε τοσο ομορφο αυτο το παιδι!!!!!!!!

Κουκουβαουουου!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Πουκι δεν εχω δει και θελω πολυ, πως θα γινει το νταραβερι χωρις να εχουμε δει την νυφη??? Αν και πρεπει να σου πω οτι προηγειται η Κωτιτα μιας και εχει πεσει και χερακι χερακι με τον Μαριο.

κοιτα...εμεις ειμε8α μοιραιες γυναίκες αλλά εμποδιο σε άλλο ειδυλλιο δεν μπαινουμε ;p ας κανονισουμε ενα Πλay date και μετά η μοιρα 8α κα8ορισει..και μετα 8α γινουμε τουρκικο σηριαλ :P

dZJip3.png

einai to ατιμο το μπισκότο μεσα στην εκφραστικότητα... ολο γκριματσες και μουρες κάνει...αλλα δεν μου κα8ετε χαμογελαστη να την φωτογραφίσω με τπτ! οτανμ βλεπει μηχανη σταματαει ο,τι κάνει και κοιταει

dZJip3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...