Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Το εχω κανει και εγω αυτο Μαρα αλλα στο δικο μου παιδι δεν επιασε δυστυχως. Δεχεται να βαλουμε στον Γουινυ, γελαει οταν το κανω εγω αλλα οταν ερχεται η σειρα του αρχιζει η παλη.......

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αν τον γνωρισεις θα καταλαβεις για τι παιδι μιλαμε. Αναρχικο στοιχειο, τα θελω του πανω απο ολα και μυγα στο σπαθι δεν σηκωνει... Υπερβολικα δυναμικη προσωπικοτητα σε καλο να μας βγει ευχομαι μονο.

μια χαρα θα σου βγει σιγα...ο εζω ξαναπει.. τα παιδια αυτα ειναι ΠΕΡΙΦΗΜΑ.. ενα ιφλικο μας ζευγαρι εχει αγορακι.. το δολιο απλα καθεται σε μια καρεκλα και σηκωνετε μονο οταν ερ8ει η ωρα να φυγουν..φαε..τρωει..πιεσ..πινει.. απαππαπαπ παιδι με μπαταριεσ που μπορει μετα στην εφηβεια να τα κανει ολα λαμπογυαλο εγώ δεν θελω..καλυτερα αναρχοαυτονομο απο νωρίς να ξερεις τι σου γινεται

dZJip3.png

Οσο ηταν πιο μικρος την παλευα την κατασταση τωρα δεν μπορω να τον κανω καλα με τιποτα αν δεν τον ακινητοποιησω ορος δεν μπαινει. Και παντα το κανω μονη μου γιατι και ο αντρα μου και η μητερα μου αρνουνται να ειναι απλα παρων, το θεωρουν βασανιστηριο.

Διαφημίσεις

καλα πες τους..να δεις τι ωραια που ειναι η βολτα στο παιδων με το παιδι με μπουκωμένη μυτη να μην μπορει να πάρει ανασα πες τους.. εγω απο τοτε που το εγγονάκι συναδέλφου βρε8ηκε παιδων επειδη η ερμη μανα λυποταν να του βαζει ορο οποτε βλεπω την πουκι τσεκαρω ρουθουνια.. :P οκ και μετα τσεκαρω ολα τα υπολοιπα :P

dZJip3.png

Λες ε???? Το μελλον θα δειξει..... Μας φανταζεσαι σε καμια 15αρια χρονια να γραφουμε αν συναντηθηκε η δικια σου με τον Μαριο στα Εξαρχεια????

Και τωρα που το λες Μαρα λενε την κορη σου???

τηλεφωνημα απο σοφιλια σε 15 χρονια: ελα ρια εσυ? να σ πω.. ελα μεχρι γαδακαι βγαλε με γιατι κατι μπάτσοι μας μαζεψαν με τον μάριο.. και πες στην μαρκοπουλενα να μην φρικάρει ε!

dZJip3.png

Διαφημίσεις

Της ιδιας αποψης ειμαι και εγω γιαυτο επιβαλω το βασανιστηριο οταν δω μυξα. Και μια φιλης μου το παιδι που δεν ηθελε να του βαζει ορο στο τελος δεν γλυτωσε την νοσηλεια.

Mara-76 είπε:
τηλεφωνημα απο σοφιλια σε 15 χρονια: ελα ρια εσυ? να σ πω.. ελα μεχρι γαδακαι βγαλε με γιατι κατι μπάτσοι μας μαζεψαν με τον μάριο.. και πες στην μαρκοπουλενα να μην φρικάρει ε!

Ετσι, ετσι ραντεβου στην ΓΑΔΑ συμπεθερα!!!!!!!!!!!

αχαχαχαχχααχχααχ με το οτρισαλιν στο χερι επίσης! χαχαχαχαχαχαχαχα και η κωτίτα ώς δημοσιογράφος με καριερα προικα της μαμας της εξω απο την γαδα να καλυπτει την συλληψη των μελών της τρομοκραιτκής οργάνωσης "χαλασμένος ορός"

dZJip3.png

Mara-76 είπε:
αχαχαχαχχααχχααχ με το οτρισαλιν στο χερι επίσης! χαχαχαχαχαχαχαχα και η κωτίτα ώς δημοσιογράφος με καριερα προικα της μαμας της εξω απο την γαδα να καλυπτει την συλληψη των μελών της τρομοκραιτκής οργάνωσης "χαλασμένος ορός"

Ελιωσα στο γελιο!!!!!!! Λες να μην γλυτωσει η Κωτιτα το συναφι????

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...