Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

έχει 2-3 μέρες που της έδωσα να παίζει με το σκοινάκι μου, και δεν είδα το ζώον ότι μάσησε τη λαβή, έκοψε το αφρολέξ και το έφαγε! ααα την Παρασκευή ήταν, κι εγώ το κατάλαβα 8 η ώρα το βράδυ, κι έπρεπε να πάρω στα έκτακτα του ιατρείου που την πάμε, μου είπαν ότι μάλλον δεν τρέχει τίποτε, αλλά να πάρω και στο κέντρο δηλητηριάσεων. πήρα κι εκεί, μου είπαν κι αυτοί no worries, ρώτησαν 'πού να σας στείλουμε το Όσκαρ;" κι από τότε είμαι σε αναμμένα κάρβουνα μην τυχόν και γίνει καμιά στραβή! στον καλό μου δεν είπα τίποτααααα

you may have oysters, but you'll never find a pearl

bh45qekil.png

Διαφημίσεις

me thn ευκαιρεια του πουκιδιου δράματος να πω και κατι που συνειδητοποιησα χτες.. κοριτσια..εσεις που εχετε τα παιδακια σας σπιτι και δουλευετε παράλληλα ενα εχω να πω... εχετε ενα φορτηγό @@...μιλάμε για ΤΟΣΟ μεγάλα... δλδ αν εγω εχω λισωσει ουσα μακρια..φανταζομαι εσεις που τα ζειτες και 24/7... ε αυτα τα πανυγηρικα ειχα να πω :P

dZJip3.png

Το οτι εβγαλε τα φλεματα ειναι καλο, μπορει και απο αυτο να προηλθε ο εμετος στην προσπαθεια της να τα βγαλει αν την ενοχλουσαν.

Να δεις μια φορα τι ειχα κανει εγω η ατιμη μανα στον Μαριο την πρωτα φορα που τραβηξα τις μυξες. Φυσηξα πολυ δυνατα και βλεπω το σωληνακι γεματο αιμα, το τσακισα το παιδακι μου.

Διαφημίσεις

Εγω δεν δουλευω τωρα Μαρα αλλα μερικες φορες απο την πιεση λεω καλυτερα να δουλευα, αλλα γρηγορα το μετανιωνω γιατι τις περισοτερες στιγμες απολαμβανω που ειμαι παντα κοντα του και δεν χανω στιγμη αλλα εχει και αυτο την ταλαιπωρια του τι να λεμε.

α ναι μου κα8εται και εχουμε και πολύ γέλιο. εχω δυο οτρισαλιν.. το δικο της και το δικο μου.. ως νεογεννητο μπιζωνοταν δεν λεω και ειχαμε δράματα αλλά μεγαλώνοντας πριν της κανω οτιδηποτε το εκανα εγω σε μενα.. ή και καλά εκείνη σε μένα.. ξερεις τι ορο εχω φάει εγώ χρυσό μου προκειμενου το παιδι μου να καταλαβει οτι δεν 8α του συμβει τιποτα φριχτό και αλλοκοτο? ουυυυυυυυυυ!

dZJip3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...