Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοιτα... μεχρι και να παντρευτω στο τελος του 2008 ημουν σε τρελά κέφια.. μ αρεσει η δουλεια μου και επειδη κα8ε μερα εχιε και νεο κεφι δεν βαριεμαι ποτ.ε...εφευγα απο το γραφιεο πχ στισ 11 και εβγαινα στα καπακια και κλπ κλπ ημανε πολυ σετ.. και ως νιοπαντρη δεν ειχα θεμα... ουτε κουρασης ουτε με τον χαζμπαντ... μεχρι να τελειωσει και αυτος απο τα γυμναστηρια του και τα σεα του, τσουπ εφτανα σπιτι εγω οποτε δεν ειχαμε ζητημα.. ΤΩΡΑ ζοριζομαι.. απο τοτε που γεννησα δεν ξερω την εχω δει λιγο..αναρχοαυτονομη εως.. διαδηλωσης :P

και επειδη παιζει και..κρισης.. με αγχωνει το..πληρωμη με έναντι..

dZJip3.png

Διαφημίσεις

εγώ, κάνοντας και λάντζα παράλληλα ;)

καταρχήν Αερικό συλλυπητήρια για το θείο...

τα γνωστά πλέον περαστικά στις άρρωστες ;)

νίτσαααααααααααααααααα επιτέλους τέλος!

πώς τα πάει το πουκάκι;

you may have oysters, but you'll never find a pearl

bh45qekil.png

ekane και εμετο...αλαλ δεν εβγαλε γαλα και γιαουρτι..εβγαλε οχι φαγητο αλλα φλεματοειδη διαυγη πράγματα... και το 38...38...αλλα η διαθεση σουπερ...και κοιμαται η παιδιατροσ και δνε το σηκωνει..ααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

dZJip3.png

ζοπακι πηγε ως εξης

σαββατο πρωί 37 και διάφορα άλλα (4,5,6,7,:cool: και το βράδυ 38,5 το μαξιμου

το ιδιο σκηνικό και κυριακή και δευτέρα και σήμερα ειναι προς το παρον 38.. με το 38,5 δινω ντεπον και πέφτει. σημερα εχουμε και διαυγη μύξα...

dZJip3.png

οι κενώσεις ειναι κανονικές, το φαγητο της οκ, τα κεφια της σε εξαρση η παιδιατροσ χτεσ την ειδε μου ιεπε ειτε για ισωση ητε για ιογενες εξανθημα που παιζει και να βγει....προς το παρον εξανθημα δνε βλέπω.. και πριν παο καμα νισαωρο εριξε και την ρουκετα... βρε να παω στο ιασω να τλεειωνω πουρνο πουρνό?

dZJip3.png

Διαφημίσεις

εμένα δεν έχει αρρωστήσει μέχρι τώρα για να ξέρω συμπτώματα και τέτοια να σου πω, αλλά αν σε προβληματίζει πήγαινε τσέκαρέ το να σου φύγει ο ντουβρουτζάς τουλάχιστον! :D

να μας πουν και οι πιο παλιές που τα έχουν περάσει...

bh45qekil.png

ωωωωωχ το βάπτισμα του πυρός! άμα άρχισε από τώρα να ταλαιπωριέται από τους γκόμενους, άστα τι σε περιμένει αργότερα ;)

νομίζω ότι η ευδιαθεσία της είναι καλό σημάδι, τώρα κάτι παλεύει ο οργανισμός της, αλλά τι δεν ξέρουμε. είδα που είπε και η Λευκή ότι και το δικό της το μικράκι ταλαιπωρήθηκε αρκετές μέρες σερί...

bh45qekil.png

άσε, δεν θα τη γλιτώσουμε κι εμείς, απλά ελπίζω να αργήσει

άλλωστε δεν ξέρω αν διάβασες το κατόρθωμά μου με το αφρολέξ από το σκοινάκι που κατάπιε η μικρή, οπότε υπάρχουν και χειρότερα!!! :D

bh45qekil.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...