Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

όχι κορίτσι μου δεν είσαι παρλιακιά κι εγώ είχα φρικάρει τότε αλλά δυστυχώς έτσι είναι. ΠΑρακολουθούν και αλλάζουν διαγνώσεις ανάλογα με τα συμπτώματα. Δυστυχώς τα παιδάκια μας σ'αυτή την ηλικία δεν μπορούν να μας δώσουν να καταλάβουμε τι παίζει και γι'αυτό ταλαιπωρούνται. Μην ανησυχείς, ξαναλέω. Η δικιά μου ήταν τελείως καλά την 9η μέρα.:shock::shock::shock:

Διαφημίσεις

paladin... aei kale :P

kαι πανω που ημουν χαρωπή που η πουκι περασε ολο το χειμωνα απυρετη και ανετη και κουλ και κλπ κλπ... α ρε αγγελε τι μασ έκανες!

Αγγελος? χου ιζ άγγελος? εμ πες πως σου φταιει ο Άγγελος...κακιά πεθεράαααααα :D:D:D:D:D

γαμω το κερατο μου εχει απο το σαββατο το παιδι με 37,5 και 37,6 και 38,5..μπασ και η παιδιατροσ μου λεει @@ριες και να παρω το παιδι μου σε κανα νοσοκομειο?

Δεν ειναι τπτ κουκλα μου. Απαξ και εχει οντως εξανθημα και μυξες ειστε οκ. Εδειξε τι ειναι. παρτο πιο ηρεμα γιατι αν παθει τπτ πιο σοβαρο σε βλεπω πρωτα εσενα στο νοσκομειο......

(ναι ποιος μιλαει)........

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

αγγελος = τριχρονο τζουτζουρδι που αραζει σπτι μας ολη μερα και παιζει με την μικρη.. την πεμπτη συμφωνα με τις γιαγιαδες ειχαν κανει ντου ο ενας στον αλλον..αγκαλιτσες κλπ κλπ.. ο αγγελος ειχε μια..ελαφρια μυξα... ε υποθετω... το γκομενακι μας κολησε :P

dZJip3.png

αγγελος = τριχρονο τζουτζουρδι που αραζει σπτι μας ολη μερα και παιζει με την μικρη.. την πεμπτη συμφωνα με τις γιαγιαδες ειχαν κανει ντου ο ενας στον αλλον..αγκαλιτσες κλπ κλπ.. ο αγγελος ειχε μια..ελαφρια μυξα... ε υποθετω... το γκομενακι μας κολησε :P

Συμπληρωματικα δεν πειραζει οταν ο Αγγελακος ειναι αρρωστος να καθετε σπιτακι του, ναι? δεν θα παθουν τπτ. Αντιθετως θα γλιτωσει η μικρη να κολλαει. Για κανα 3ημερο δεν συμβαινει τπτ......

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Διαφημίσεις

Συμπληρωματικα δεν πειραζει οταν ο Αγγελακος ειναι αρρωστος να καθετε σπιτακι του, ναι? δεν θα παθουν τπτ. Αντιθετως θα γλιτωσει η μικρη να κολλαει. Για κανα 3ημερο δεν συμβαινει τπτ......

χαχαχαχα ω ναι μα αυτο ειναι το θεμα..αγγελάκος ΠΟΤΕ αρωστος.. με χιονια και βροχες ο αγγελάκος με το τι σερτ του κοβει βολτες και αλωνίζει περα δώθε.. θηριο! ουτε βηχασ ουτε πυρετος ουτε ποτε τιποτα.. σε σχεση με τα αλλα αυλιδεια παιδακια που ειναι μονιμως σε μια φαση χ,ψ,ζ... για αυτο και τον εχουμε..οικοτροφο :P αλλα το μυξοειδες που ειχε προφανως την επηρεασε την αλλη την γκομενιάρα... ντου στον αγγελο!

dZJip3.png

ααααααααααααααααα επισης αναμενω πακετο μνε πουκιδια ρουχα απο εδω

http://handmadebydafne.blogspot.com

ειναι οπλυ γλυκουλα και ολα Handmade.. και πριν τα φτιαξει στελνει πατρον και φωτο και κανεις διορθωσεις κλπ κλπ.. σε 1 εβδομαδα 8α τα εχω οποτε 8α σας δωσω φουλ ριβιου

dZJip3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...