Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

στο κανονικό..θα το κάνουν και τα παιδιά από δίπλα μας

όχι δεν φοβάμαι διότι έχω τα μέσα στη ΔΕΗ, πεθερός συνταξιούχος εργοδηγός και ο κουνιάδος στο τεχνικό τμήμα:P

ααααααααα...ετσι το κάνω και εγώ!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

βασικά να σου πω την αλήθεια δεν σκέφτηκα αυτό με τις βλάβες γιατί ποτέ δεν έτυχε να έχουμε στο σπίτι...

κοίτα απ'οτι μου είπε η φίλη μου δεν κάνεις συμβολαιο και μπορείς να φύγεις ανά πάσα στιγμή...γι'αυτό λέω να το δοκιμάσω

βασικά να σου πω την αλήθεια δεν σκέφτηκα αυτό με τις βλάβες γιατί ποτέ δεν έτυχε να έχουμε στο σπίτι...

κοίτα απ'οτι μου είπε η φίλη μου δεν κάνεις συμβολαιο και μπορείς να φύγεις ανά πάσα στιγμή...γι'αυτό λέω να το δοκιμάσω

ωραία....δόκιμασέ το εσύ και θα μας πεις......

Γεια σας!

Ευχαριστώ και για τα σημερινά καλωσορίσματα!

Εμείς πήγαμε κολυμβητήριο το πρωί, και η Σοφία ξετρελάθηκε από την χαρά της, της είχε λείψει 3 μήνες τώρα.

Τώρα έκανα και μια αποτρίχωση στα πόδια να είμαι όμορφη (:-P) και θυμηθηκα μετά την χτεσινή συζήτηση για ρούχα ότι έχω ένα Sam 0-13 Stock κοντά μου, θα πάω μια εξόρμηση, έχουν πολύ καλές τιμές, και ποιότητα

Να πω ενα κολπακι Χριστινα μου? Αφηνε την να κερδιζει μικρες μαχες για να μπορεις να διαπραγματευτεις τις μεγαλες. Αν την κυνηγας για μικροπραγματα οπως οι παντοφλες εκει που θα πρεπει θα το χασεις το παιχνιδι. Ειδικα σε μεγαλυτερες ηλικιες....ζορι μεγαλο τα διχρονα .........

Θα συμφωνήσω

Διαφημίσεις

h paiδιατροσ μια λεει ιωση και μια λεει ιωγενες εξάνθημα που το αναμενουμε αλλα ακομη τπτ.. εχει μυξα ναι..κα8αροτατη ομως...

περίμενε άλλη μια μέρα...και μετά πήγαινε την σε άλλον ή σε νοσοκομείο αν είναι κοντα

το κακό με το νοσοκομείο είναι ότι αν εχει κόσμο μπορεί να μπει καλά και να φυγει άρρωστη!!!!!

Διαφημίσεις

Μάρα παιδί μου κάτσε κάτω. Πριν κανένα μήνα δε διάβαζες εδώ που έγραφα για τη μικρή μου? Είχε περάσει μια βδομάδα ολόκληρη που το παιδί έκανε πυρετό 37,κάτι τη μέρα και το απόγευμα-βράδυ έφτανε 38,5. Έδινα ντεπόν και έπεφτε και ξανά μανά την άλλη μέρα. Στην αρχή μου λέγανε για δόντια, και έπειτα έφερα την παιδίατρο στο σπίτι και μου είπε για ίωση. Αν επιμείνει ακατέβατος πυρετός 38,5 για 3 μέρες πας για καλλιέργειες.

Α, και η δική μου ήταν σούπερ, δεν έδειχνε καθόλου σημάδια πυρετού, ούτε καν το μέτωπό της δεν ήταν ζεστό. Το έβλεπα στο θερμόμετρο. Μην ανησυχείς, κάνε λίγη υπομονή και παρακολουθήστε το.

multi culte εχω ιδιωτικη ασφαλεια και 8α την τρεξω σε ιδιωτικο.. φανταζομαι οτι 8α εχει λιγοτερο κοσμο πχ απο τον παιδων...

η παιδιατροσ λεει οτι δεν ανησυχει για τπτ και οτι απλα 8α περασει..ναι αλλα ΠΟΤΕ?

dZJip3.png

multi culte εχω ιδιωτικη ασφαλεια και 8α την τρεξω σε ιδιωτικο.. φανταζομαι οτι 8α εχει λιγοτερο κοσμο πχ απο τον παιδων...

η παιδιατροσ λεει οτι δεν ανησυχει για τπτ και οτι απλα 8α περασει..ναι αλλα ΠΟΤΕ?

υπομονήηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη

Μάρα παιδί μου κάτσε κάτω. Πριν κανένα μήνα δε διάβαζες εδώ που έγραφα για τη μικρή μου? Είχε περάσει μια βδομάδα ολόκληρη που το παιδί έκανε πυρετό 37,κάτι τη μέρα και το απόγευμα-βράδυ έφτανε 38,5. Έδινα ντεπόν και έπεφτε και ξανά μανά την άλλη μέρα. Στην αρχή μου λέγανε για δόντια, και έπειτα έφερα την παιδίατρο στο σπίτι και μου είπε για ίωση. Αν επιμείνει ακατέβατος πυρετός 38,5 για 3 μέρες πας για καλλιέργειες.

Α, και η δική μου ήταν σούπερ, δεν έδειχνε καθόλου σημάδια πυρετού, ούτε καν το μέτωπό της δεν ήταν ζεστό. Το έβλεπα στο θερμόμετρο. Μην ανησυχείς, κάνε λίγη υπομονή και παρακολουθήστε το.

το καλο ειναιο πως φτάνει μονο μεχρι 38,5 και πεφτει σχεδον αμεσως με το ντεπον.. η διαθεση της ειναι μια χαρα απλα σημερα δεν εχει και μεγαλο κεφι για φαγητο.. λογικο φανταζομαι.. 4 μερεσ σχεδον ταλαιπρωριετε ειναι και τα πανω δοντια που τουμπανιάζουν.. απλά ρε γμτ θεωρώ πως ενας γιατροσ βλεπει το παιδι σου και σου λεει.. συμβαινει αυτο και 8α περασει τοτε.. τι ηξεις αφιξεις ειναι αυτα? μηπως ειμαι εγω λιγο παρλιακια?

dZJip3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...