Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι η εμβρυολόγος το πρότεινε κ είπε να το συζητήσω με το γιατρό μου ο οποίος είπε πως προς το παρόν συνεχίζουμε με βλαστοκύστες.. Δε ξέρω γιατί. Ισως πρέπει να το συζητάω ξανά από κοντά.

Ναι ίσως ρώτα τον πάλι. Και εγώ έχω 3-ημερών σε αναμονή.. το προηγούμενο κέντρο που ήμουν δουλεύει μόνο με 3-ημερών. Πιθανώς δεν έχουν τις υποδομές. Αλλά έχω διαβάσει πολύ και όταν υπάρχουν πολλά ωάρια ανά κύκλο τα πάνε στο στάδιο της βλαστοκύστης. Εξάλλου δεν είναι λίγες φορές που κ άριστες βλαστοκύστες δεν προχώρησαν.

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

οποτε με καταλαβαινεις πολυ καλα!

ω ναι σε νιωθω.. την τελευταια φορα που πηρα ητλ εκει το σηκωσε η..κα8αριστρια και μου ειπε πως αν βρω κανεναν να της τον πασαρω γιατι κ εκεινη ειναι απληρωτη 9 μηνες...

dZJip3.png

ω ναι σε νιωθω.. την τελευταια φορα που πηρα ητλ εκει το σηκωσε η..κα8αριστρια και μου ειπε πως αν βρω κανεναν να της τον πασαρω γιατι κ εκεινη ειναι απληρωτη 9 μηνες...

ρε μαρα τί δουλειά κάνεις καλέ και περιμένεις 25 χιλιάρικα?

να την κάνουμε μαζί??????

αχαχχαχααχαχαχχααχαχχααχχααχχα κουλτε μου δεν το ε8εσα σωστα..περιμενω εγω = η εταιρεια που ειναι υπαλληλος...δεν 8α παρω τπτ στην τσεπη μου απο αυτα κα8ως απο τοτε που γυρισα απο την αδεια δεν ειμαι πλεον και στο εμπορικο....

dZJip3.png

αχαχχαχααχαχαχχααχαχχααχχααχχα κουλτε μου δεν το ε8εσα σωστα..περιμενω εγω = η εταιρεια που ειναι υπαλληλος...δεν 8α παρω τπτ στην τσεπη μου απο αυτα κα8ως απο τοτε που γυρισα απο την αδεια δεν ειμαι πλεον και στο εμπορικο....

xaxaxaxa......μα λέω και γω!

Διαφημίσεις

:rolleyes:....κοιταξε να δεις. Οταν καποιος 'βριζει' τους Ελληνες εξ Αμερικης και μιλαει για τα ηθη εκεινης της χωρας καλα θα κανει τα αρθρα που παραθετει για να μας πεισει οτι τα λεει σωστα να ΜΗΝ ειναι Αγγλικα γιατι θα του φαω το λαρυγγι......και καλα θα κανει να στρωσει τον ποπο του κατω να τα μεταφρασει για να δουμε και ποσο καλα τα γνωριζει......αντε απο χθες διαβαζω και εχω γινει Τουρκος......:mad::-x

Που καλέ? Δώστε λινκ και σε εμένα την μπανιαρισμένη!!Καθαρή είμαι!

Εγω ξαναλεω μην τα πρηζετε με λεπτομερειες του στυλ 'καλτσες/παπουτσια' ειδικα στο σπιτι αλλιως το χασατε το παιχνιδι. Ο αντρας μου ολο με μειωνει τα ξερετε (απεξω απεξω) ειδικα σε αυτο με παραδεχεται. Manipulation κοριτσια...και αυτο θα το κανετε εσεις. Δεν θα σας το κανουν τα μικρα. Μια καλτσα παιδι μου? μια....να βαλε την αλλη στο χερι και μιλα της. 'γεια σου ειμαι η καλτσα σου τωρα θα σου κανω μακια και μετα θελω να παω να αγκαλιασω το ποδι σου νταξει?'.......ε, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ μια στις 100 να σας πει οχι εκει. Το εχω κανει απειρες φορες. Εχουμε δε το χερι/καλτσα που μας ταιζει και μας ντυνει και μας μιλαει οταν δεν θελουμε να μας το κανει η μανα μας.......;) εχω τετοια μπολικα οποιος θελει.

Νιτσα ποσο ειναι η μικρη? τι ζημιες δλδ?

Μπεμπα......τι καθομαι και ασχολουμε θα μου πεις και τσαντιζομαι? ελα μου ντε.......

Για πες κι άλλα κόλπα...

http://www.aegeanpower.com/%CE%B7-%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%B9%CF%81%CE%B5%CE%B9%CE%B1/%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%BF%CE%B9-%CE%B5%CE%B9%CE%BC%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B5.aspx

Δείτε αυτό...το έχει επιχειρήσει καμμία?Ξέρετε κανέναν που να το έκανε?

http://www.aegeanpower.com/%CE%B7-%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%B9%CF%81%CE%B5%CE%B9%CE%B1/%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%BF%CE%B9-%CE%B5%CE%B9%CE%BC%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B5.aspx

κική δεν έχει αναπτύξει ακόμη δίκτυο δικό της η εταιρεία.....στήριζεται στης Δεή...και νομίζω ότι θα έχει περισσότερες διακοπές και βλάβες....

Εμεις αυτα τα θεωρουμε πταισματα πια, καλτσες παπουτσια ταπερ ολα χυμα. Οσο πιο πολυ μεγαλωνουν εχεις αλλους πιο σοβαρους λογους για να τα τιμωρησεις.

Εχει πιασει τον τελευταιο καιρο ο γιος μου την εννοια του ευχαριστω παρακαλω και τωρα που τον ταιζα καθε φορα που του εδινα κρεατακι μου εκανε ευχαριστω σε καθε μπουκια και εγω επρεπε να λεω παρακαλω, πολυ γελιο η μανα μου που ηταν εδω πεθανε στο γελιο. Σε καθε μπουκια ηθελε να αλληλοευχαριστιομαστε.

Kαλησπέρα κορίτσια,

θα το κάνω εγώ μάλλον τον επόμενο μήνα....

Εχω φίλη που εργάζεται εκεί και μου είπε ότι οι πιο κερδισμένοι είναι αυτοί που το κάνουν στα εξοχικά τους επειδή δεν εχει πάγιο

Διαφημίσεις

κακουργααααααααααααα! σα δε ντρεπεσαι λεω εγω! πες μα τωρα οτι θα μας ανακοινωσεις κανενα ταξιδι...και παω κατευθειαν για φουντο!!!!:tongue:

Όχι εντάξει...αν και σκέφτομαι να ψήσω την culte :P

την ήπιατε την μπυρίτσα σας χτες?????

Μπα....μόνο τα σκ το ρίχνουμε έξω

Εμεις αυτα τα θεωρουμε πταισματα πια, καλτσες παπουτσια ταπερ ολα χυμα. Οσο πιο πολυ μεγαλωνουν εχεις αλλους πιο σοβαρους λογους για να τα τιμωρησεις.

Και εγώ είμαι χύμα με τα ίδια πράγματα για τους ίδιους λόγους :P Απλά θέλω σιγα σιγα να μάθει πως αν δεν ακούει το όχι θα έχει συνέπειες

Kαλησπέρα κορίτσια,

θα το κάνω εγώ μάλλον τον επόμενο μήνα....

Εχω φίλη που εργάζεται εκεί και μου είπε ότι οι πιο κερδισμένοι είναι αυτοί που το κάνουν στα εξοχικά τους επειδή δεν εχει πάγιο

Nτάλια εσύ στο εξοχικό ή στο κανονικό σου σπίτι θα το κάνεις???

δεν φοβάσαι την υποστήριξη????

Nτάλια εσύ στο εξοχικό ή στο κανονικό σου σπίτι θα το κάνεις???

δεν φοβάσαι την υποστήριξη????

στο κανονικό..θα το κάνουν και τα παιδιά από δίπλα μας

όχι δεν φοβάμαι διότι έχω τα μέσα στη ΔΕΗ, πεθερός συνταξιούχος εργοδηγός και ο κουνιάδος στο τεχνικό τμήμα:P

θα πάμε ΣΚ κανά ταξιδάκι να πιούμε μπυρίτσα δλδ?????

ΣΚ στην Κούβα δεν προλαβαίνουμε και να θέλουμε...μόνο το ταξίδι είναι 2 μέρες από μόνο του :P

Το οικονομικό δεν το αναφέρω καν...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...