Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι η εμβρυολόγος το πρότεινε κ είπε να το συζητήσω με το γιατρό μου ο οποίος είπε πως προς το παρόν συνεχίζουμε με βλαστοκύστες.. Δε ξέρω γιατί. Ισως πρέπει να το συζητάω ξανά από κοντά.

Ναι ίσως ρώτα τον πάλι. Και εγώ έχω 3-ημερών σε αναμονή.. το προηγούμενο κέντρο που ήμουν δουλεύει μόνο με 3-ημερών. Πιθανώς δεν έχουν τις υποδομές. Αλλά έχω διαβάσει πολύ και όταν υπάρχουν πολλά ωάρια ανά κύκλο τα πάνε στο στάδιο της βλαστοκύστης. Εξάλλου δεν είναι λίγες φορές που κ άριστες βλαστοκύστες δεν προχώρησαν.

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Πολλά όμως...

Η κόρη μου κάνει το εξής...στο σπίτι κυκλοφορεί με 1 παπούτσι μονίμως ενώ στο αυτοκίνητο λατρεύει να βγάζει και τα 2!

Αλλάααα έχω θέμα μαζί της.. με έχει ρημάξει. Πολλές ζημιές βρε κορίτσια και ασταμάτητα. Πρέπει να είμαι συνεχώς πίσω της και εγώ και η νταντά:confused:

Εγω ξαναλεω μην τα πρηζετε με λεπτομερειες του στυλ 'καλτσες/παπουτσια' ειδικα στο σπιτι αλλιως το χασατε το παιχνιδι. Ο αντρας μου ολο με μειωνει τα ξερετε (απεξω απεξω) ειδικα σε αυτο με παραδεχεται. Manipulation κοριτσια...και αυτο θα το κανετε εσεις. Δεν θα σας το κανουν τα μικρα. Μια καλτσα παιδι μου? μια....να βαλε την αλλη στο χερι και μιλα της. 'γεια σου ειμαι η καλτσα σου τωρα θα σου κανω μακια και μετα θελω να παω να αγκαλιασω το ποδι σου νταξει?'.......ε, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ μια στις 100 να σας πει οχι εκει. Το εχω κανει απειρες φορες. Εχουμε δε το χερι/καλτσα που μας ταιζει και μας ντυνει και μας μιλαει οταν δεν θελουμε να μας το κανει η μανα μας.......;) εχω τετοια μπολικα οποιος θελει.

Νιτσα ποσο ειναι η μικρη? τι ζημιες δλδ?

Μπεμπα......τι καθομαι και ασχολουμε θα μου πεις και τσαντιζομαι? ελα μου ντε.......

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

χελλοου γκερλς! :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

τα καταφερα! επιτελους!!!!

(σχετικα με τους μαρκαδορους....εγω παιζει να μην εχω πιασει ποτε στη ζωη μου! σχετικα με καλτσες και παπουτσια...κι εμεις εχουμε θεματακι....αλλα πως να μην εχουμε....εδω κι εμεις παντου ξυπολυτοι γυρναμε...εγω και στο χωραφι ξυπολητη παω! τρομερη αισθηση! και κανει και καλο στο κυκλοφορικο :tongue:)

axa! δηλαδη Ράννι κερνάς? μουαχαχαχαχαχ

καλημερα Ελλ... στο δικο μας μέτωπο καμια αλλαγη.. 37.5 το πρωί 38,5 το βράδυ ντεπον και τέλος και πάμε πάλι απο την αρχη..σημερα εχει και μυξα.. διαυγεστατη που φανταζομαι οτι ειναι καλό. το βραδυ ηταν ανησυχη.. κλάμα στο άσχετο.. και γκρινια μολις ακουει το όνομα 'ελισαβετ"...ετσι λένε την παιδιατρο..επίσης απαρηγορητη κα8οτι κλεισμενη με λιακαδα στο σπιτι και ο γκομενος της σε εμπαργκο και απαγορευση επισκεψεων...

dZJip3.png

Νιτσα ποσο ειναι η μικρη? τι ζημιες δλδ?

Μπεμπα......τι καθομαι και ασχολουμε θα μου πεις και τσαντιζομαι? ελα μου ντε.......

να σταματήσεις να ασχολείσαι!

Δεν με πειράζει ιδιαίτερα το θέμα με τις κάλτσες και τα παπούτσια...μπορώ να σου πω ότι αδιαφορώ σχεδόν αλλά οι ζημιές είναι μεγάλο θέμα... Κι όχι τίποτα άλλο τις κάνει με νάζι, η άτιμη!

Της αρέσει να ανοίγει τα ντουλάπια (όλα) και να βγάζει πράγματα. Παίρνει τα φλυτζ. του καφέ και τα πετάει με αποτέλεσμα να σπάνε, άι τρέχα μάζευε μετά και μην κοπεί το παιδί κλπ κλπ. Επίσης της αρέσει να τρώει μπισκοτάκια τα οποία φυσικά σκορπάει σε όλο το σπίτι.

Αν δει σε ανοιχτή θέα σερβιέτες, μωρομάντηλα ή πάνες της έχει καταστρέψει.

Χθες πήρε τους μαρκαδόρους του Π. και τους έριξε στη λεκάνη της τουαλέτας, ανοιχτούς, και μετά βούτηξε τα χέρια της να τους βγάλει. Αφού τα έβγαλε θεώρησε σωστό να πλυθεί κιόλας, στο ίδιο μέρος.

Αν την αλλάξω και δεν πετάξω απ ευθείας την πάνα, θα την ανοίξει να δει το περιεχόμενο.

Άσε που γκρινιάζει και χτυπιέται κάτω σα ψάρι αν δεν περάσει το δικό της! Αυτό κι αν με "βιδώνει".. και μετά γελάει, κατάλαβες?

Επίσης, μπορεί να κάθονται και τα 2 ήσυχα και ξαφνικά ο Παν. να πάρει 1παιχνίδι να παίξει... Ε όχι ρε φίλε θα θέλει να του το πάρει και γίνεται χαμός. Ο Π. θα νευριάσει, ο σύζυξ θα τον μαλώσει και βγαίνει ο φταίχτης, το αγοράκι μου!:-(

Διαφημίσεις

Παρακαλειται το μελος malecon, οπως αλλαξει την "περιοχη" στο προφιλ της γιατι με χτυπαει στο ευαισθητο σημειο μου (κι αυτο ειναι μειον μου!:tongue:)

Διαφημίσεις

Παρακαλειται το μελος malecon, οπως αλλαξει την "περιοχη" στο προφιλ της γιατι με χτυπαει στο ευαισθητο σημειο μου (κι αυτο ειναι μειον μου!:tongue:)

χαχαχαχαχαχα και το περιμενα να το πεις :D:D:D:D:D Σου ετοίμαζα και κάτι άλλο αλλα δυστυχώς ακόμα δεν έχω καταφέρει να το πραγματοποιήσω

τσα!!!!!! πήζωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω

και εγωωωωωωωωωωωω :(

xese Μεσα ραννι... 1.5 χρονο παλευω να παρω 25 χιλ απο τον οργανισμο προωθησης ελληνικου πολιτισμου.. τον πολιτισμό μου μεσα!

οποτε με καταλαβαινεις πολυ καλα!

χαχαχαχαχαχα και το περιμενα να το πεις :D:D:D:D:D Σου ετοίμαζα και κάτι άλλο αλλα δυστυχώς ακόμα δεν έχω καταφέρει να το πραγματοποιήσω

κακουργααααααααααααα! σα δε ντρεπεσαι λεω εγω! πες μα τωρα οτι θα μας ανακοινωσεις κανενα ταξιδι...και παω κατευθειαν για φουντο!!!!:tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...