Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι η εμβρυολόγος το πρότεινε κ είπε να το συζητήσω με το γιατρό μου ο οποίος είπε πως προς το παρόν συνεχίζουμε με βλαστοκύστες.. Δε ξέρω γιατί. Ισως πρέπει να το συζητάω ξανά από κοντά.

Ναι ίσως ρώτα τον πάλι. Και εγώ έχω 3-ημερών σε αναμονή.. το προηγούμενο κέντρο που ήμουν δουλεύει μόνο με 3-ημερών. Πιθανώς δεν έχουν τις υποδομές. Αλλά έχω διαβάσει πολύ και όταν υπάρχουν πολλά ωάρια ανά κύκλο τα πάνε στο στάδιο της βλαστοκύστης. Εξάλλου δεν είναι λίγες φορές που κ άριστες βλαστοκύστες δεν προχώρησαν.

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Nα 'μαι κι εγώ...αλλαγή βάρδιας.:cool:

Αερικό, τα περισσότερα έτσι είναι στην ηλικία της δικιάς σου. Του μικρού πχ δεν είναι να του δώσεις μπογιές, αμέσως να τις φάει. Τώρα του δίνω μόνο να μουτζουρώνει στο μαγικό πίνακα. Επίσης από, μαλώματα και τιμωρίες δεν καταλαβαίνει τίποτα. Ή θα σφυρίζει αδιάφορα ή θα γελάει στα μούτρα σου. Τι θα κάνω αργότερα δεν ξέρω. Ο άλλος...μην τυχόν και βάλω καμια φωνή, αμέσως να τον πιάσει το παράπονο.

Για το Νυμφαίο λετε? Τέλεια είναι...άσχετα από τις απόψεις μου για τον κο Μπουτάρη, που του είχα και συμπάθεια, αλλά μετά μου τα χάλασε.

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Αρχιζε να βγαζει τα παντοφλακια η Κωτιτα??? Μετα να δεις που καταφερνουν και βγαζουν και τις καλτσες οπου ναναι και εσυ τις ξαναβαζεις 100 φορες.

Δεν άρχισε... το είχαμε σταματήσει και το ξανάρχισε... κάλτσες και παπούτσια βγάζει από 9 μηνών! Της μάνας της παιδί... θέλει ξυπόλυτη!

Τα ιδια και εμεις, θυμαμαι ηταν πιο μωρο στο καροτσι ο Μαριος και τον πηγαινα βολτα χειμωνα ντυμενο σαν κρεμμυδι σκουφια μουφαν και τα λοιπα και περναγε διπλα ο κοσμος και γελαγε και εγω η ηλιθια καμαρωνα οτι βλεπουν χαριτωμενο το παιδι μου και λιγο πιο περα κοιταζω και βλεπω τον Μαριο να ειναι χωρις παπουτσια και καλτσες με στο καταχειμωνο και κουναγε τα ποδια του χαρωπα μεσα στο καροτσι και τοτε καταλαβα γιατι γελαγαν οι περαστικοι.

Διαφημίσεις

Δεν άρχισε... το είχαμε σταματήσει και το ξανάρχισε... κάλτσες και παπούτσια βγάζει από 9 μηνών! Της μάνας της παιδί... θέλει ξυπόλυτη!

Αυτό μάλλον το έχουν πολλά παιδάκια...πριν κανα μηνα είχε έρθει ενα κοριτσακι 18 μηνών σπίτι. Εκεί που έπαιζαν ένα από τα 2 έβγαλε τα παπούτσια του, παρασύρθηκε και το άλλο και αφού τα έβγαλαν άρχισαν να τραβάνε-ταυτόχρονα και με πείσμα -τις κάλτσες τους :P:p:p

καλημεραααααααααααααα!

ξυπολυτο ταγμα και το πουκιδι... μην της βαλουμε κάλτσες...με τη μια να τις βγαζει...εδω εχει αρχισει α βγαζει και την πανα βρακακι να μου πεις.. νομιζωψ οτι γεννησα την τζενα τζειμσον! μουαχαχαχα

σεβουλα ναι ειχε πυρετο 38,5 κανει μονο το βραδυ και βφτανει μεχρι εκει και ναι εγω στο 37,5 βαραω μπιέλες.

κικι... δεν βγαινω τιβι μ αναρι μου..απλα ετσι λένε οι γιαγιάδες τον κομπιουτορα οταν τουσ βαραω στο σκαιπ και μπιρμπιριζω με την μικρη

δεν θυμαμαι ποια εκανε λογο για το ντουετακι μαμα πε8ερα παιδιατρος.. ΚΟΛΑΣΗ! και σητ μεση η μάνα...οιμεεε! οταν συνελ7ει λιγο το πουκιδι 8α σας γραψω ενσταντανε κεφιου με το τριολε αυτο να λιωσετε στο γελιο

dZJip3.png

Τα ιδια και εμεις, θυμαμαι ηταν πιο μωρο στο καροτσι ο Μαριος και τον πηγαινα βολτα χειμωνα ντυμενο σαν κρεμμυδι σκουφια μουφαν και τα λοιπα και περναγε διπλα ο κοσμος και γελαγε και εγω η ηλιθια καμαρωνα οτι βλεπουν χαριτωμενο το παιδι μου και λιγο πιο περα κοιταζω και βλεπω τον Μαριο να ειναι χωρις παπουτσια και καλτσες με στο καταχειμωνο και κουναγε τα ποδια του χαρωπα μεσα στο καροτσι και τοτε καταλαβα γιατι γελαγαν οι περαστικοι.

:lol: Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα γεια σου μάνα κουκουβάγια!

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Γι' αυτό κι εγώ δεν επέμεινα στο κρεβάτι της και την πήρα στο δικό μας παρόλο που είχα πει ποτέ ξανά... δεν γίνεται όταν νιώθεις ότι το παιδί το έχει ανάγκη... Προτιμώ να ακούω τις ανάγκες της και να τις ικανοποιώ παρά να νιώσει οτιδήποτε άσχημο...

Χθες εν τω μεταξύ μπήκε και "τιμωρία" για πρώτη φορά... λύσσαξε να βγάζει τις παντόφλες της. Την πήρε με το καλό, την πήρε με το άγριο τελικά κατέληξαν να είναι περιορισμένη στο δωμάτιό της και να βγαίνει από εκεί μόνο με την προϋπόθεση ότι θα φοράει παντόφλες ή παπούτσια... εγώ νομίζω ότι το είδε σαν παιχνίδι αλλά θα αφήσω τον μπαμπά να πειραματιστεί μιας και έφτασε σε μέτρο "τιμωρίας" :lol: γιατί μέχρι τώρα μόνο εγώ ήμουν η κακιά :lol:

Να πω ενα κολπακι Χριστινα μου? Αφηνε την να κερδιζει μικρες μαχες για να μπορεις να διαπραγματευτεις τις μεγαλες. Αν την κυνηγας για μικροπραγματα οπως οι παντοφλες εκει που θα πρεπει θα το χασεις το παιχνιδι. Ειδικα σε μεγαλυτερες ηλικιες....ζορι μεγαλο τα διχρονα .........

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Καλημερα ποιος μιλησε για χρωματα και μπογιες? Ξεκινηστε σιγα σιγα. Σαν παιχνιδι. Πολυ βολικο ειναι να παρετε πινακα διπλης οψεως. Και για κιμωλια και για μαρκαδορους. Βολευει. Σβηνεις γραφεις. Ζωγραφιζει απο 1.5 και το λατρευει. Στην αρχη τα ετρωγε μετα καταλαβε. Τωρα τα ανοιγει και τα κλεινει μετα για να μην στεφνονουν μαμα :P επισης φοβερος τροπος να μαθουν τα χρωματα.......

Τι κανουν οι αρρωστοι?

Διαφημίσεις

:idea::idea::idea::idea::idea::idea:

Νίτσα είσαι εδώ??? Θυμαμαι καλά ότι δουλευεις σε εταιρεία που οργανώνει εκθέσεις??? Δεν πιστευω να είσαι τώρα στην έκθεση στο παλιο αεροδρόμιο...

Ναι καλά θυμάσαι! Ήμουν Ανθούσα, στο γνωστό εκθεσιακό και τώρα προσπαθώ να μαζέψω τα κομμάτια μου..

άει μαρή ελλεμφριεμ που δεν ξέρεις αγγλικά!!!!!

χαχχαα μόλις το είδα και γέλασα:P

γειααααα!

:rolleyes:....κοιταξε να δεις. Οταν καποιος 'βριζει' τους Ελληνες εξ Αμερικης και μιλαει για τα ηθη εκεινης της χωρας καλα θα κανει τα αρθρα που παραθετει για να μας πεισει οτι τα λεει σωστα να ΜΗΝ ειναι Αγγλικα γιατι θα του φαω το λαρυγγι......και καλα θα κανει να στρωσει τον ποπο του κατω να τα μεταφρασει για να δουμε και ποσο καλα τα γνωριζει......αντε απο χθες διαβαζω και εχω γινει Τουρκος......:mad::-x

Αυτό μάλλον το έχουν πολλά παιδάκια...πριν κανα μηνα είχε έρθει ενα κοριτσακι 18 μηνών σπίτι. Εκεί που έπαιζαν ένα από τα 2 έβγαλε τα παπούτσια του, παρασύρθηκε και το άλλο και αφού τα έβγαλαν άρχισαν να τραβάνε-ταυτόχρονα και με πείσμα -τις κάλτσες τους :P:p:p

Πολλά όμως...

Η κόρη μου κάνει το εξής...στο σπίτι κυκλοφορεί με 1 παπούτσι μονίμως ενώ στο αυτοκίνητο λατρεύει να βγάζει και τα 2!

Αλλάααα έχω θέμα μαζί της.. με έχει ρημάξει. Πολλές ζημιές βρε κορίτσια και ασταμάτητα. Πρέπει να είμαι συνεχώς πίσω της και εγώ και η νταντά:confused:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...