Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι η εμβρυολόγος το πρότεινε κ είπε να το συζητήσω με το γιατρό μου ο οποίος είπε πως προς το παρόν συνεχίζουμε με βλαστοκύστες.. Δε ξέρω γιατί. Ισως πρέπει να το συζητάω ξανά από κοντά.

Ναι ίσως ρώτα τον πάλι. Και εγώ έχω 3-ημερών σε αναμονή.. το προηγούμενο κέντρο που ήμουν δουλεύει μόνο με 3-ημερών. Πιθανώς δεν έχουν τις υποδομές. Αλλά έχω διαβάσει πολύ και όταν υπάρχουν πολλά ωάρια ανά κύκλο τα πάνε στο στάδιο της βλαστοκύστης. Εξάλλου δεν είναι λίγες φορές που κ άριστες βλαστοκύστες δεν προχώρησαν.

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Καλημέρα!!!

Αχ κορίτσι μου, δεν έκανες φοιτήτρια στη Θεσσαλονίκη!!! Εκεί σε κοιτάνε σαν εξωγήινο αν πεις "δεν πίνω φραπέ".:rolleyes::rolleyes:

Αυτό είναι αλήθεια:D

Εγώ πλέον πίνω μόνο γαλλικό και καπουτσίνο, ο νες μου κάνει τα νεύρα κρόσσια

Ναι νίτσα μου με καρκίνο στο πάγκρεας που τον ταλαιπώρησε πολύ γιατί τον κατάλαβαν αργά... Έφυγε χωρίς να ξέρει όμως απο τι... νόμιζε πως ήταν υποτροπή της εγχείρισης καρδιάς που είχε κάνει.

Συλληπητήρια

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ευχαριστώ κορίτσια.

Λευτέρη μου :P δεν ξέρω τι την έχει πιάσει... υποθέτω πως ακόμα δεν έχει ξεπεράσει το σοκ του "ξυπνάω και δεν είναι ο μπαμπάς εδώ" που έπαθε το Σάββατο το πρωί... Γιατί για τον μπαμπά της ξυπνάει... θα δείξει... το κακό είναι πως οπισθοδρομήσαμε με το κοιμάμαι με τη μαμά αλλά θέλω να είμαι αισιόδοξη ότι μόλις ξανανιώσει ασφαλής θα στρώσει... Εν τω μεταξύ θα ήθελα να την αφήσω ΣΚ στην πεθερά μου γιατί χρειάζομαι ξεκούραση κι εγώ και ο Λ. αλλά φοβάμαι μην κάνω χειρότερα τα πράγματα :(

Σεβούλα, συμπεθέρα μ', τι κάνει το παιδί?

μια χαρά χαρούλες. ταλιμπανεύει.;)

Τι χαρτιά θέλετε να συγκεντρώσετε κ για που?

είχα την ιδέα να κάνουμε κάτι με την Αγγελίνα να συγκεντρώσουμε υλικό για ενημέρωση ως προς την προστασία του θηλασμού, για να έχουν νομική ενημέρωση όλοι οι γονείς.

Αυτό με τον καφέ, τι πράμα!... κι εμένα μου αρέσει πολύ! αλλά το γάλα που βάζετε κάνει το χειρότερο συνδυασμό... προτιμότερος σκέτος ή με ολίγη..

εγώ βάζω καφέ στο γάλα, όχι γάλα στον καφέ.:tongue:

Εγώ στα σπίτισ πίνω ελληνικό κι έξω γαλλικό, γιατί ο ελληνικός της μηχανής με αναγουλιάζει.

έξω προτιμώ σοκολάτα ή ελληνικό στη χόβολη.

Σέβη, ναι, έτσι που το λες, έχει τη λογική του, αλλα και πάλι είναι και το θέμα του χρόνου στη μέση...

θέλει χρόνο, αλλά θα είμαστε 2, όχι μία.

Εγώ έχω πιει λίτρα Νες καφέ και συνεχίζω! Για την ακρίβεια παίρνουμε την μεγάλη συσκευασία γιατί δεν μπορώ να πιω τίποτα άλλο! Στην εγκυμοσύνη δε, που έπινα ντεκαφεινέ... ήμουν να με κλαίνε οι ρέγγες! Γάλα ποτέ στον καφέ!

Νίτσα μου ένας θείος του Λ την έκανε... πήγε να ησυχάσει κι αυτός...

καταρχήν είμαι γαϊδάρα. ζωή σε σας.

κατά δεύτερον, μου θυμίζεις τον άντρα μου... πίνει 5-6 καφέδες φραπέ κυρίως, γαλλικό, εσπρέσσο...

τη μεγάλη συσκευασία του νες καφέ την ξέρω καλά στην τροφοθήκη μου:mad:

γειά σου κική!:)

Ευχαριστώ κορίτσια.

Λευτέρη μου :P δεν ξέρω τι την έχει πιάσει... υποθέτω πως ακόμα δεν έχει ξεπεράσει το σοκ του "ξυπνάω και δεν είναι ο μπαμπάς εδώ" που έπαθε το Σάββατο το πρωί... Γιατί για τον μπαμπά της ξυπνάει... θα δείξει... το κακό είναι πως οπισθοδρομήσαμε με το κοιμάμαι με τη μαμά αλλά θέλω να είμαι αισιόδοξη ότι μόλις ξανανιώσει ασφαλής θα στρώσει... Εν τω μεταξύ θα ήθελα να την αφήσω ΣΚ στην πεθερά μου γιατί χρειάζομαι ξεκούραση κι εγώ και ο Λ. αλλά φοβάμαι μην κάνω χειρότερα τα πράγματα :(

Δίλλημα:roll::roll: Ίσως αν την άφηνες το επόμενο ΣΚ? Να έβλεπες δλδ πως πάει πρώτα η κατάσταση?

Διαφημίσεις

εγώ βάζω καφέ στο γάλα, όχι γάλα στον καφέ.:tongue:

θέλει χρόνο, αλλά θα είμαστε 2, όχι μία.

καταρχήν είμαι γαϊδάρα. ζωή σε σας.

κατά δεύτερον, μου θυμίζεις τον άντρα μου... πίνει 5-6 καφέδες φραπέ κυρίως, γαλλικό, εσπρέσσο...

τη μεγάλη συσκευασία του νες καφέ την ξέρω καλά στην τροφοθήκη μου:mad:

γειά σου κική!:)

Γεια σου Σεβούλα!:D:D

Περαστικά ρε Ζούπυ..

Να ρωτήσω... η Ολγίτσα μου είναι 21μηνών κι έχω την εντύπωση ότι είναι ανήσυχη τα βράδια λόγω γομφιων.. υπάρχει περίπτωση?

Χριστίνα λείπει ο Λεύτερ?

Αγοράζω νες, τη μέτρια συσκευασία και μέχρι να έρθει το καλοκαίρι έχει λήξει, φανταστείτε!

Στο σπίτι μόνο ελληνικό καφέ... Ο καφές στη χόβολη δεν παίζεται, με αρέσει!

Όχι Νίτσα μου δεν λείπει... έλειψε το Σάββατο το πρωί που έτρεχε στο νοσοκομείο τη θεία Τζο...

Το επόμενο Κική μου θα είναι τριήμερο και μάλλον θα πάμε Ερέτρεια οπότε θα είναι έτσι κι αλλιώς με τους παπούδες και εμάς.

Όχι Νίτσα μου δεν λείπει... έλειψε το Σάββατο το πρωί που έτρεχε στο νοσοκομείο τη θεία Τζο...

Το επόμενο Κική μου θα είναι τριήμερο και μάλλον θα πάμε Ερέτρεια οπότε θα είναι έτσι κι αλλιώς με τους παπούδες και εμάς.

Τότε βλέποντας και κάνοντας, τι λες? Δες πως θα βγει η εβδομάδα και πράξε ανάλογα...κι ίσως προς το τέλος της εβδομάδας να κάνεις μια συζήτηση μαζί της.:?:

Διαφημίσεις

Μωρέ και χθές βράδυ έκανα και σήμερα το πρωί... Τεσπα... θα ηρεμήσει κάποια στιγμή :D

Περιμένουμε τώρα να έρθουν φάκελα για να βάλουμε ετικέτες και έντυπα μέσα... αν με χάσετε να ξέρετε... ξεράθηκαν τα χέρια μου!

Τότε βλέποντας και κάνοντας, τι λες? Δες πως θα βγει η εβδομάδα και πράξε ανάλογα...κι ίσως προς το τέλος της εβδομάδας να κάνεις μια συζήτηση μαζί της.:?:

Σωστά.

Σέβη, δεν έχεις κι άδικο, θα το δούμε. Κάτσε λίγο να ξεμπερδέψω με τους ωριλάδες και να ξαναγυρίσει σχολείο ο μεγάλος, γιατί όσο τον έχω μεσα στα πόδια μου, δεν παίζει. Έχω πάρει του κόσμου τα βιβλία με ασκήσεις για προνήπια, αυτοκόλλητα κλπ, για να μη βαριέται και να μην ξεχάσει κι εκείνα που έμαθε, τις ωτίτιδές μου μέσα. :-(

Καλημέρα Παλλαντιν. Σας αφήνω προς το παρόν...έχουμε μάθημα. :rolleyes:

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Ρε παιδιά η δική μου με τη ζωγραφική... δεν το έχει λεμε! Μουτζουρώνει 10 δευτερόλεπτα και βαριέται! Είναι φυσιολογικό;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...