Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καληνύχτα αγγελίνα

κι εγώ θα την πέσω σε λίγο

ελπίζω να μην είναι τίποτα το φτέρνισμα

marsolan, εδώ κι εσύ?

λέω για τα

- μια ζωή χωρίς ταυτότητα

και

- πως οι σχέσεις μας με τους γονείς μας επηρεάζουν τις σχέσεις μας με τα παιδιά μας

(αν θυμάμαι καλά τους τίτλους, δεν ξέρω να βάζω και λινκ τρομάρα μου)

σοβαρά, βαριά θέματα...

α! και τώρα που σε βρήκα!

διάβασες τι έγραψα μερικά μηνύματα πίσω για την πορεία της ίωσης του γιού μου?

τι λες? σε σχέση με την ομοιοπαθητική εννοώ.

και, μήπως ξέρεις σε τι δοσολογία δίνουμε την belladona?

ειδα φως και μπηκααααααα...

αργα...σαν την Ραννια κι εγω...

το ενα το διαβασα-την ζωη χωρος ταυτοτητα,οχι ολο,το πρωτο και βασικο ποστ....:(:(

το αλλο δεν το ειδα....

αλλα βλεπεις...ο διακομιστης κανει παιχνιδακια παλι!!

α! και τώρα που σε βρήκα!

διάβασες τι έγραψα μερικά μηνύματα πίσω για την πορεία της ίωσης του γιού μου?

τι λες? σε σχέση με την ομοιοπαθητική εννοώ.

και, μήπως ξέρεις σε τι δοσολογία δίνουμε την belladona?

τα διαβασα ζωπυρον....τι να πω κι εγω....αρχαρια στον χωρο...το ζητημα ειναι βεβαια οτι δεν ειναι κακοδιαθετο το παλικαρι σου!!!

δοσολογια ουτε καν ξερω...

τωρα μαθαινω κι εγω:wink:

Διαφημίσεις

Θυμάμαι που το ξανανέφερες, καλή μου...πώς έγινε αυτό? Ήσασταν στο νοσοκομείο και ξανακόλλησε εκεί μέσα? Και την πρώτη φορά?

Κοριτσια η ιστορια μας ειναι γνωστη..

Η Μαρια σηκωσε ενα 37.5 ανημερα Μεγαλο Σαββατο λιγες ωρες πριν την Ανασταση.. Προσπαθησα να βρω τον παιδιατρο στο κινητο αλλα για καλη μου τυχη δεν επιανε και ετσι πηρα τη μικρη και την πηγα στο Παιδων. Την εξετασαν τα εξωτερικα, δεν βρηκαν τιποτα και μας εκαναν εισαγωγη οπου ολες οι εξετασεις εβγαιναν καθαρες περαν της παρακεντησης χαμηλα στην πλατη.. Δεν θελω να τα θυμαμαι.. Καθησαμε 10 μερες την πρωτη φορα, το παιδι το εκαναν σουρωτηρι και τις 10 μερες μας εδιωξαν λεγοντας μας πως το παιδι ειναι οκ. Κλεινοντας μια εβδομαδα εκτος νοσοκομειου μου ξανανεβασε πυρετο (μονο πυρετο, απολυτως κανενα αλλο συμπτωμα) και επειδη ειχα χ@στει επανω μου την ξαναπηγα στο διπλα Παιδων και κανοντας τις ιδιες εξετασεις μου ειπαν πως εχει παλι μηνιγγιτιδα (απλα η παρακεντηση εδειξε λιγοτερα κυτταρα απο την προηγουμενη φορα και μου ειπαν πως το πιθανοτερο ειναι να μην ειχε θεραπευτει εντελως απο την προηγουμενη φορα).

Παω για υπνο κοριτσακια! Φιλια σε ολες!:-D

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

καλημέρα... αυτό που περιγράφει η Φαίη μπορεί να είναιη ουρολοίμωξη ή άμμος στα νεφράκια.. Φαίη πολλά νερά μέχρι να βγουν τα αποτελέμσατα των εξετάσεων. Και γιατρό να μην βρεις δώσε ούρα για γενική και αν βρουν μικρόβιο αντιβιόγραμμα ;)

Καλημέραααααααααα σε όλες.......

Χθες κοιμόμουν σχεδόν όλη μέρα... γυρίσαμε στις 5.00 το πρωί. Περάσαμε τέεεεεεελεια...

Ήπια τα κέρατα μου ως συνήθως και φυσικά την "άρπαξα". Από το πολυ τραγούδι έκλεισε κ η φωνή μου...

Τα παιδιά σας δεν ανάρρωσαν?

Αγγελίναααααααααααα.... πες μου πως θα φτιάξω το νερό-winter balm γιατί πεθαίνωωωωω... δε μπορώ......

πες μας αν τραγούδησες Βανδή!

καλημέρα σε όλα τα κορίτσια!

Αχ!Θάλασσα μου σκοτεινή του Πορτοκάλογλου (πεθαίνωωω) αλλά δε μου βγήκε... Στο χορό τα δίνω όλα αλλά από φωνήηηη...κορμάρα!:D:D:D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...