Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι η εμβρυολόγος το πρότεινε κ είπε να το συζητήσω με το γιατρό μου ο οποίος είπε πως προς το παρόν συνεχίζουμε με βλαστοκύστες.. Δε ξέρω γιατί. Ισως πρέπει να το συζητάω ξανά από κοντά.

Ναι ίσως ρώτα τον πάλι. Και εγώ έχω 3-ημερών σε αναμονή.. το προηγούμενο κέντρο που ήμουν δουλεύει μόνο με 3-ημερών. Πιθανώς δεν έχουν τις υποδομές. Αλλά έχω διαβάσει πολύ και όταν υπάρχουν πολλά ωάρια ανά κύκλο τα πάνε στο στάδιο της βλαστοκύστης. Εξάλλου δεν είναι λίγες φορές που κ άριστες βλαστοκύστες δεν προχώρησαν.

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Καλημέρα :)

Νίιιιιιιιιιιιιιιιιιιτσα μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ σμουυυυυυυυυυυυυτς!

Εγώ πέρασα ένα εφιαλτικό βράδυ με την κόρη μου... ξύπνησε 1.45 και ήθελε να κοιμηθούμε μαζί... την πήρα στο κρεβάτι και κατάφερα να την πάω στο κρεβάτι της 4.15.... είχα προσπαθήσει 2 φορές ακόμα αλλά ξύπναγε... γενικά στριφογύρναγε πολύ γιατί φυσικά μαζί μας... ζεσταινόταν :lol: Εγώ αναπτύσσω τρελλή θερμοκρασία στον ύπνο μου!

Σήμερα θα δουλέψω μέχρι τις 2.30 μετά θα πάμε στην κηδεία... άγνωστο τι ώρα θα πάρω το παιδί απο το σταθμό :S Δεν μπορώ να την πάρω μαζί μου γιατί εκείνη την ώρα... κοιμάται.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημέρα!!!!!!

ούτε εμένα μου αρέσουν οι κρύοι καφέδες - κάθε πρωί πίνω ελληνικό και ενίοτε καπουτσίνο ζεστό (ακόμα και το καλοκαίρι, μου αρέσει πολύ) - ο φραπές μου προκαλεί στομαχόπονο! το ίδιο κι ο γαλλικός!

nitsa, i missed you baby!!!!!!!!!

καλημέρα όλη μέρα!

φραπέ έπινα κι εγώ ως φοιτήτρια. έκτοτε δεν.

ελληνικό σπάνια, κ νες βάζω το πρωί στο γάλα μου με ζάχαρη.

δεν είμαι του καφέ.

το απόγευμα μετά τον ύπνο, όταν ... λέμε, πίνω φρεσκοστυμμένο χυμό πορτοκαλιών.

Αγγελίνα, το να συγκεντρώσουμε νομοθετικό, νομολογιακό υλικό προς πληροφόρηση είναι χρήσιμη γνώση συγκεντρωμένη.

αυτό κ τίποτα παραπάνω.

δεν θα κάνουμε τους 3 σωματοφύλακες ούτε τον Ζορό, παριστάνοντας τους ξερόλες.

Διαφημίσεις

Κι εμένα μου λείψατε!!!

Πέρασα 1μήνα με ωράρια βαρβάτα... Μου έλειψαν τα παιδιά και εγώ σε αυτά! Όταν έφευγα κοιμόντουσαν κι όταν επέστρεφα το ίδιο. Τα ανέλαβαν οι γιαγιάδες αυτές τις μέρες, ευτυχώς. Τα έβλεπα λίγο το πρωί Δευ-Παρ. που τα μετέφερα, βέβαια...

Φτάνω χθες γύρω στις 12 σπίτι και βρίσκω στη σκάλα πεταμένα τα σεντόνια και το μαξιλάρι του Παναγιώτη. Ξυπνάω το Γ. και μου λέει ότι έκανε εμετό.. Σηκώθηκε το πρωί μια χαρά, βέβαια, και στα κέφια του.. Τα κακόμοιρα τα παιδάκια μου...

Η μικρή μου έχει κάνει τα νεύρα κρόσσια.. Το έκανε σύστημα να ξυπνάει τη νύχτα για παιχνίδι και το χειρότερο είναι ότι τη βγάζουμε από την κούνια και βολογυρνάει στο σπίτι κάνοντας ζημιές... Αμ το άλλο... Πάει κ χώνει τα χέρια της στη λεκάνη της τουαλέτας!!! θέλω να την πάρω κ να τη βουτήξω στο dettol για 1 24ωρο, γίνεται???

Μα λέω κι εγώ... γιατί ο Γιάννης κλειδώνει τις τουαλέτες?

Καλημέρα στις έμορφες!

Νίτσαααααααααααα την βρήκες την πόρτα επιτέλους?:lol: Η απουσία σου είναι πολύ αισθητή!

Άντε, Ράννια, καλό βόλι!

Πώς είμαστε σήμερα? Ωραίος που φαινεται ο καφεδάκος! Κι εγώ έχω κατεβάσει λίτρα και λίτρα νες-φραπέ στη Ζωή μου κι επιβεβαιώνω την ορθότητα της δήλωσης της Λευκής. Τα χρόνια μου όμως δεν έπαιζε και τίποτα άλλο, από καπουτσίνο κλπ. Απλά δεν υπήρχαν, εδώ πάνω τουλάχιστον, οπότε ήταν μονόδρομος η φάση!

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Κι εμένα μου λείψατε!!!

Πέρασα 1μήνα με ωράρια βαρβάτα... Μου έλειψαν τα παιδιά και εγώ σε αυτά! Όταν έφευγα κοιμόντουσαν κι όταν επέστρεφα το ίδιο. Τα ανέλαβαν οι γιαγιάδες αυτές τις μέρες, ευτυχώς. Τα έβλεπα λίγο το πρωί Δευ-Παρ. που τα μετέφερα, βέβαια...

Φτάνω χθες γύρω στις 12 σπίτι και βρίσκω στη σκάλα πεταμένα τα σεντόνια και το μαξιλάρι του Παναγιώτη. Ξυπνάω το Γ. και μου λέει ότι έκανε εμετό.. Σηκώθηκε το πρωί μια χαρά, βέβαια, και στα κέφια του.. Τα κακόμοιρα τα παιδάκια μου...

Η μικρή μου έχει κάνει τα νεύρα κρόσσια.. Το έκανε σύστημα να ξυπνάει τη νύχτα για παιχνίδι και το χειρότερο είναι ότι τη βγάζουμε από την κούνια και βολογυρνάει στο σπίτι κάνοντας ζημιές... Αμ το άλλο... Πάει κ χώνει τα χέρια της στη λεκάνη της τουαλέτας!!! θέλω να την πάρω κ να τη βουτήξω στο dettol για 1 24ωρο, γίνεται???

Μα λέω κι εγώ... γιατί ο Γιάννης κλειδώνει τις τουαλέτες?

:shock::shock::lol::lol::lol:

Χριστινάκι ποιός την "έκανε"?

Ειρήνη πολύ λυπάμαι που δεν κατάφερα να κατέβω για εκείνο τον καφέ γμτ!

Σεβούλα, συμπεθέρα μ', τι κάνει το παιδί? Τι χαρτιά θέλετε να συγκεντρώσετε κ για που?

Ράννια σε ποιά δημόσια υπηρεσία διαβαίνεις?

Αυτό με τον καφέ, τι πράμα!... κι εμένα μου αρέσει πολύ! αλλά το γάλα που βάζετε κάνει το χειρότερο συνδυασμό... προτιμότερος σκέτος ή με ολίγη..

Εγώ στα σπίτισ πίνω ελληνικό κι έξω γαλλικό, γιατί ο ελληνικός της μηχανής με αναγουλιάζει.

Ζώπυρον, πώς είσαστε σήμερα? Καλύτερα, χειρότερα?

Σέβη, ναι, έτσι που το λες, έχει τη λογική του, αλλα και πάλι είναι και το θέμα του χρόνου στη μέση...

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Διαφημίσεις

Εγώ έχω πιει λίτρα Νες καφέ και συνεχίζω! Για την ακρίβεια παίρνουμε την μεγάλη συσκευασία γιατί δεν μπορώ να πιω τίποτα άλλο! Στην εγκυμοσύνη δε, που έπινα ντεκαφεινέ... ήμουν να με κλαίνε οι ρέγγες! Γάλα ποτέ στον καφέ!

Νίτσα μου ένας θείος του Λ την έκανε... πήγε να ησυχάσει κι αυτός...

Εγώ έχω πιει λίτρα Νες καφέ και συνεχίζω! Για την ακρίβεια παίρνουμε την μεγάλη συσκευασία γιατί δεν μπορώ να πιω τίποτα άλλο! Στην εγκυμοσύνη δε, που έπινα ντεκαφεινέ... ήμουν να με κλαίνε οι ρέγγες! Γάλα ποτέ στον καφέ!

Νίτσα μου ένας θείος του Λ την έκανε... πήγε να ησυχάσει κι αυτός...

Τα θερμά μου συλληπητήρια..:-( άρρωστος να υποθέσω..

Ζούπυ μου τι πάθατε:?:

Ναι νίτσα μου με καρκίνο στο πάγκρεας που τον ταλαιπώρησε πολύ γιατί τον κατάλαβαν αργά... Έφυγε χωρίς να ξέρει όμως απο τι... νόμιζε πως ήταν υποτροπή της εγχείρισης καρδιάς που είχε κάνει.

Καλημέρα!!!!!!!!!!

Τι μου κάνετε? Αερικό γιατί το παιδί ήταν ανήσυχο?Συλληπητήρια κιόλας...

Νιτσάκιιιιιιιιιιιιιιιιι μου έλειψες ρεεεεεεεεε

Ζούπυ πως είναι το παιδί?

Οι υπόλοιπες τι κάνετε?

Εγώ ετοιμάζω ξεσκαρτάρισμα στις ντουλάπες των παιδιών!

Καλημερα Λευκη!!!

Το πιστευεις οτι δεν εχω πιει ποτε φραπε? Ουτε νες....:cool:

Ιιιιιιιιιιιιιιιι εγώ πίνω πολλούς καφέδες. Προτίμηση έχω σε νες φραπέ, αλλά πίνω τα πάντα από καφέδες!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...