Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι η εμβρυολόγος το πρότεινε κ είπε να το συζητήσω με το γιατρό μου ο οποίος είπε πως προς το παρόν συνεχίζουμε με βλαστοκύστες.. Δε ξέρω γιατί. Ισως πρέπει να το συζητάω ξανά από κοντά.

Ναι ίσως ρώτα τον πάλι. Και εγώ έχω 3-ημερών σε αναμονή.. το προηγούμενο κέντρο που ήμουν δουλεύει μόνο με 3-ημερών. Πιθανώς δεν έχουν τις υποδομές. Αλλά έχω διαβάσει πολύ και όταν υπάρχουν πολλά ωάρια ανά κύκλο τα πάνε στο στάδιο της βλαστοκύστης. Εξάλλου δεν είναι λίγες φορές που κ άριστες βλαστοκύστες δεν προχώρησαν.

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Σέβη, αυτό που λες εγώ προσωπικά δεν θα μπορούσα να το κάνω. Είναι πολλοί και ποικίλοι οι λόγοι, αλλά ο βασικός, το ότι είναι εντελώς έξω από τη φιλοσοφία και τη λογική μου οι επαγγελματικές/επιστημονικές συμβουλές μέσω ίντερνετ. Σωστό, λάθος, δεν ξέρω, όμως εγώ έτσι νιώθω. Εν μέρει, γι' αυτό ήταν τόσο έντονη η αγανάκτησή μου με όσα λέχθηκαν στο συγκεκριμένο θέμα.

Λοιπόν, σας καληνυχτώ, τσούπρες. Τα λέμε αυριο. Όνειρα γλυκα.

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

Γενικα δεν ειμαι πολυ του καφε. Δε πινω καθε μερα...ειδικα αν ειμαι σπιτι και δε βγω εξω...δε θα πιω. Ασε που καφε ξεκινησα να πινω μεγαλη...4ο-5ο ετος στη σχολη ημουν και ηπια καπουτσινο (ζεστο και φρεντο).Μια φορα που ηπια μια γουλια φραπε, δε μου αρεσε....

Διαφημίσεις

Καλημέρααααααααααα!!!

Εγώ όχι φραπέ όχι ελληνικό αλλά freddo espresso πίνω για να συνέλθω...

Μόλις χθες βράδυ τελειώσαμε με το event και είμαι off, αποσυνδεδεμένη..

Τι κάνετε εσείς?

Νιτσαααααααααααααααααααααα που εισαι παιδι μου? Τελος? Αντε με τις υγειες σου! :tongue:

Κοριτσια, φευγω...παω να αντιμετωπισω το τερας της γραφειοκρατιας.....ξανα! Θα τους τραγουδαω και αυτο!

S_qWk5rAI4I

Καλημερα!

Παλι ελιωσα στον υπνο εχθες..

Κι εγω ειμαι πολυ του καφε (ενω ο Βασιλης σαν τη Ραννια μας.. Μπορει να κουβαλαει εναν απο το πρωι μεχρι το βραδυ).. Πλεον το εχω ριξει στο γαλλικο επειδη -και καλα- θεωρειται απο τους πιο ελαφρους.. Αλλιως καηκαμε.. Ειχα φτασει να πινω και 6 (!!!!) φραπεδες την ημερα.. Και οχι, δεν με κρατουσαν ξυπνια.. Κοιμομουν κανονικοτατα!

Τωρα ξεκιναμε για κεντρο.. Ραννια ευκαιρια να παρω κι εγω τον πουλο σημερα, να μη στεναχωριεσαι που τρεχεις μονο εσυ χωρις αποτελεσμα! Θελουμε να θεωρησουμε κατι χαρτια αλλα θα δειξει..

Νιτσα επιτελους ηρθες!

Φιλακια πολλα σε ολες!!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Καλημέρααααααααααα!!!

Εγώ όχι φραπέ όχι ελληνικό αλλά freddo espresso πίνω για να συνέλθω...

Μόλις χθες βράδυ τελειώσαμε με το event και είμαι off, αποσυνδεδεμένη..

Τι κάνετε εσείς?

καλά κοριτσάρα! μας έλειψες βρε.....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...