Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι η εμβρυολόγος το πρότεινε κ είπε να το συζητήσω με το γιατρό μου ο οποίος είπε πως προς το παρόν συνεχίζουμε με βλαστοκύστες.. Δε ξέρω γιατί. Ισως πρέπει να το συζητάω ξανά από κοντά.

Ναι ίσως ρώτα τον πάλι. Και εγώ έχω 3-ημερών σε αναμονή.. το προηγούμενο κέντρο που ήμουν δουλεύει μόνο με 3-ημερών. Πιθανώς δεν έχουν τις υποδομές. Αλλά έχω διαβάσει πολύ και όταν υπάρχουν πολλά ωάρια ανά κύκλο τα πάνε στο στάδιο της βλαστοκύστης. Εξάλλου δεν είναι λίγες φορές που κ άριστες βλαστοκύστες δεν προχώρησαν.

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Πες κι εσύ βρε Παλλαντιν, κι ας μη με χωνεύεις. :-( Σα μάνα σε ρωτάω. Ξέρεις από ομοιοπαθητική? Ο γιος μου ο μεγάλος έχει 5 μήνες που βασανίζεται με οξεία μέση ωτίτιδα, έχει κάνει 5 επεισόδια. Το λύσσαξα το παιδί στην αντιβίωση, και είναι ό,τι σιχαίνομαι περισσότερο. Θα τον βοηθούσε? Ή το γιο της Ζώπυρον, που έχει χρόνια ιγμορίτιδα?

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μπα δεν εχουμε συναντηθει τοτε Μαρα.

Καληνυχτα Ελλ και ευχομαι να εξαφανιστει ο πυρετος συντομα.

Παλαντιν εδω δεν εχω δει ακομα αν ηρθαν τα ανοιξιατικα. Ψωνισα και στις εκπτωσεις του Μαριου αρκετα οποτε δεν θα παρουμε αλλα τωρα.

Οντως Αγγελινα εχεις δικιο παγωτο και ιδρωμενο παιδι κατευθειαν προβλημα.

Ξέχασα πάλι...καληνύχτα Αερικό, Έλλη.

Νόμίζω πως η Στέφη ήταν ΟΚ σήμερα, ΜάρκοΠολο.

Σήμερα που πήρα το γιο από το ωδείο, ήταν στην τάξη του δυο κοριτσάκια και βήχανε γαϊδουρινά. Ελπίζω να ωφελήσει σε κάτι η παλιοαντιβίωση και να μην έχουμε κι άλλα...Θεέ μου, φύλαγε. Έχουμε και τα ραντεβού των ΩΡΛ μεθαύριο. We can 't afford to miss them.

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Διαφημίσεις

Πες κι εσύ βρε Παλλαντιν, κι ας μη με χωνεύεις. :-( Σα μάνα σε ρωτάω. Ξέρεις από ομοιοπαθητική? Ο γιος μου ο μεγάλος έχει 5 μήνες που βασανίζεται με οξεία μέση ωτίτιδα, έχει κάνει 5 επεισόδια. Το λύσσαξα το παιδί στην αντιβίωση, και είναι ό,τι σιχαίνομαι περισσότερο. Θα τον βοηθούσε? Ή το γιο της Ζώπυρον, που έχει χρόνια ιγμορίτιδα?

άντε βρε που δεν σε χωνεύω:-P

Πιστεύω πως θα σας βοηθήσει. Βέβαια, με τις συγκεκριμένες ασθένειες δεν έχω εμπειρία, όμως κάνοντας μόνο ομοιοπαθητική έχουμε θεραπευτεί ή δει μεγάλη βελτίωση σε: κολπική μυκητίαση, μυρμηγκιά, ουρολοίμωξη, υψηλό πυρετό, πονόλαιμο, (δικά μου αυτά) και δόντια, κολικούς, και παραγωγικό βήχα για την Σοφία (Χτύπα ξύλο, δεν έχει πάθει κάτι άλλο).

Στην θέση σας θα έκανα μια επίσκεψη σε ομοιοπαθητικό, αν και μπορεί να χρειαστούν 2-3 μέχρι να βρει το φάρμακο που σας ταιριάζει απόλυτα. Απλά πάρε γνώμες, να πας σε κάποιον εγγυημένα καλό και γιατρό, γιατί κυκλοφορούν διάφοροι που δηλώνουν ομοιοπαθητικοί χωρίς να είναι γιατροί

Τι να πω, βρε κορίτσια. Έχω πάρει αντιβίωση με τη σέσουλα στη ζωή μου και στα παιδιά δεν θέλω να δίνω. Άντε μια δυο φορές το χρόνο, να το διαπράξω, αλλά αυτο το χάλι με τον μεγάλο δεν το αντέχω. Μέχρι και η (κλασσική) παιδίατρος μου το είπε, δεν γίνεται να συνεχιστεί αυτό το πράγμα.

Για να δούμε τι θα πουν οι ωριλάδες. Βασικά, μου φαίνεται πως θα προτείνουν χειρουργείο...και αυτό να δείτε τι καλά που θα τ' ακούσω. :mad:

Αν είχα μόνο μία ευχή στη ζωή μου, θα ζητούσα να μην ξαναρρωστήσουν τα παιδιά μου ΠΟΤΕ. Μαρκοπουλάκι, με πιάνεις, έτσι?

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

καλησπέρα σε όσες ήρθανε, καληνύχτα σε όσες φύγανε :P

...zopiron ομοιοπαθητική κάνετε;

είχαμε ξεκινήσει πριν 1,5 μήνα περίπου, στις 4-5 μέρες προέκυψε μια βαρβάτη ίωση και και κατ' εντολή του ομοιοπαθητικού σταματήσαμε τη σχετική αγωγή, μετά μας προέκυψε η χρόνια ιγμορίτιδα κι έκτοτε... δεν έχουμε σηκώσει και πολύ κεφάλι... η μαύρη αλήθεια είναι πως... διαβάζοντας δίπλα... έχουν κλονιστεί λίγο οι ευσεβείς πόθοι μου προς την ομοιοπαθητική...

...Ζώπυρον...αχ και πάλι αχ. Πότε θα βάλουν μυαλό αυτοί οι άντρες? Άκου παγωτό στο ιδρωμένο το παιδί! Σόρρυ κιόλας, δεν θέλω να σου βάλω φυτίλια, αλλά μην την ψάχνεις, εκεί θα την πάτησε. Όσο για την αντιβίωση, κι ο δικός μου από το Νοέμβριο κάθε 2-3 εβδομάδες παίρνει κι από μία. Σιχάθηκα τον εαυτό μου σιχάθηκα φέτος. άστο φιλενάδα, μην το πιάσουμε καθόλου αυτό με τους άντρες...!

Να σου πω ρε φιλενάδα, γιατί έχω μέρες που το σκέφτομαι. Κανένας καυτηριασμός στα ιγμόρια με λέιζερ θα βοηθούσε στην περίπτωσή σας? Δεν θέλει νάρκωση αυτό. ναι... μάλλον... πρέπει λίγο να κινητοποιηθώ... εκκρεμεί και δεύτερη επίσκεψη σε άλλον ωρλ και βλέπουμε!

...ειναι πολυ ξεκαθαρες στο τι λενε στο παιδι..πχ ελα ειναι η μαμα στο τηλεφωνο, η μαμα ερχεται, η μαμα στην τηλεοραση κλπ κλπ κλπ...

ρε συ μάρα, βγαίνεις και στην τηλεόραση?:shock:

Διαφημίσεις

Γεια σου, Ράννια.

Ζώπυρον, θα ρωτήσω εγώ και για σένα μεθαύριο. Τον ένα πρώτη φορά θα τον δούμε, αλλά στην άλλη είχαμε ξαναπάει και είναι πολύ γλυκιά και συζητήσιμη γυναίκα. Μια γνώμη παραπάνω (και μάλιστα από είδικό), δεν βλάπτει.

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Μα υπαρχει πιο σημαντικο πραγμα στην ζωη μας απο την υγεια των παιδιων???? Απολυτα σε καταλαβαινω Αγγελινα και τωρα καταλαβαινω και την μανα μου τι εχει τραβηξει τοσα χρονια με μενα και τον αδερφο μου.

Ολο φευγω και ολο εδω ειμαι......

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...