Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι η εμβρυολόγος το πρότεινε κ είπε να το συζητήσω με το γιατρό μου ο οποίος είπε πως προς το παρόν συνεχίζουμε με βλαστοκύστες.. Δε ξέρω γιατί. Ισως πρέπει να το συζητάω ξανά από κοντά.

Ναι ίσως ρώτα τον πάλι. Και εγώ έχω 3-ημερών σε αναμονή.. το προηγούμενο κέντρο που ήμουν δουλεύει μόνο με 3-ημερών. Πιθανώς δεν έχουν τις υποδομές. Αλλά έχω διαβάσει πολύ και όταν υπάρχουν πολλά ωάρια ανά κύκλο τα πάνε στο στάδιο της βλαστοκύστης. Εξάλλου δεν είναι λίγες φορές που κ άριστες βλαστοκύστες δεν προχώρησαν.

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ευχομαι να τελειωσει συντομα η ταλαιπωρια σας γιατι απο την εμπειρια μου μιας και ο Μαριος ειναι 23 μηνων μετα το χρονο αρχιζει η τρελη διεκδικηση και ο θυμος οταν φευγει η μαμα. Η Πουκη ειναι μικρη ακομα οποτε σωζεται η κατασταση αλλα αργοτερα θα ειναι πιο ζορικα τα πραγματα.

να σαι καλα μαρκοπουλακι.. αλλα οκ για να μην με πιανει και καντηφλα εχει και τα καλά του.. πχ με τον χαζμπαντ ειμαστε ακομη σαν νιοπαντρα :P μπορουμε να δεχτουμε ΠΟΛΥ κοσμο σπιτι.. μπορουμε να πάμε κάπου χωρίς άγχος.. δεν εχω ενοχικα οταν πρεπει να μεινω κ αλλο στη δουλεια και δεν τρεχω σαν τρελη να προλαβω πχ την κυρια που φυλαει το παιδι για να φυγει... εεεε και κοιμαμαι και πιο πολυ :P

dZJip3.png

Κοριτσάκια σας αφήνω :) Πάω να παρκάρω το ταλαιπωρημένο μου κορμί στο κρεβάτι μπας και ισιώσουν λίγο και τα χέρια μου! Καλή συνέχεια σε όσες μείνουν και όσες έρθουν. Καληνύχτα σε όσες έφυγαν :D

Μάκια σας!

Διαφημίσεις

Ευχομαι να τελειωσει συντομα η ταλαιπωρια σας γιατι απο την εμπειρια μου μιας και ο Μαριος ειναι 23 μηνων μετα το χρονο αρχιζει η τρελη διεκδικηση και ο θυμος οταν φευγει η μαμα. Η Πουκη ειναι μικρη ακομα οποτε σωζεται η κατασταση αλλα αργοτερα θα ειναι πιο ζορικα τα πραγματα.

opvw eχω πει και στην αερικια (σικ) ειμαι ψιλο προετοιμασμενη..και για τα χερότερα.. βασικα το μονο μου αγχος ηταν στην αρχη ως αδαης κουρουνα μην πει καμια γιαγια... μαμα :P αλλα ευτυχως η μανα μου και η φωκια (για να ειμαι δικαιη) ειναι πολυ ξεκαθαρες στο τι λενε στο παιδι..πχ ελα ειναι η μαμα στο τηλεφωνο, η μαμα ερχεται, η μαμα στην τηλεοραση κλπ κλπ κλπ οποτε ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ οτι το λυσαμε :P τώρα το μεγαλεωδες 'και εσυ που ησουνα οταν εγω μεγαλωνα" ε ναι καποια στιγμη 8α μου το φερει καπέλο... εκει βλέπουμε...

dZJip3.png

Διαφημίσεις

Τελικά στο μάδερκερ της Θεσσαλονίκης ακόμα δεν έχουν έρθει τα ανοιξιάτικα!

Με τα πόδια έρχονται φαίνεται. Θα μπω στο αγγλικό σάιτ μου φαίνεται

zopiron ομοιοπαθητική κάνετε;

Καλά Μάρα, εννοείται πως δεν μπορείς να τα φυλάξεις από παντού. Άνοιξη είναι, ιώσεις κυκλοφορούν, όλο και κάτι θα αρπάξει...να 'ναι μόνο ελαφρα τα πράγματα και να γλυτώνουμε τις βρωμοαντιβιώσεις.

Ζώπυρον...αχ και πάλι αχ. Πότε θα βάλουν μυαλό αυτοί οι άντρες? Άκου παγωτό στο ιδρωμένο το παιδί! Σόρρυ κιόλας, δεν θέλω να σου βάλω φυτίλια, αλλά μην την ψάχνεις, εκεί θα την πάτησε. Όσο για την αντιβίωση, κι ο δικός μου από το Νοέμβριο κάθε 2-3 εβδομάδες παίρνει κι από μία. Σιχάθηκα τον εαυτό μου σιχάθηκα φέτος.

Να σου πω ρε φιλενάδα, γιατί έχω μέρες που το σκέφτομαι. Κανένας καυτηριασμός στα ιγμόρια με λέιζερ θα βοηθούσε στην περίπτωσή σας? Δεν θέλει νάρκωση αυτό.

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Τελικά στο μάδερκερ της Θεσσαλονίκης ακόμα δεν έχουν έρθει τα ανοιξιάτικα!

Με τα πόδια έρχονται φαίνεται. Θα μπω στο αγγλικό σάιτ μου φαίνεται

zopiron ομοιοπαθητική κάνετε;

Και στην Αθηνα τωρα τα φερνουν σιγα σιγα.....μην τρελλενεσαι. Γεια σας κοριτσια. Καλη ξεκουραση και απο εμενα. Περαστικα στο Ζωπυρακι και στο Μαρα-κι.....

ciao.......

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...