Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Neverstop είπε:

Και ποιος σου είπε πως η εξωσωματική είναι κατοσταρι? Μαραθώνιος και όποιος αντέξει, ξεκάθαρα. Λίγες οι τυχερές.

Η αδερφή μου έκανε με την πρώτη παιδί με μία ωοληψια μία μεταφορά στα 43 και εγώ χρειάστηκα τρία χρόνια σχεδόν και μικρότερη.

Για αυτό είμαι εγώ στο φόρουμ βέβαια κι όχι η αδερφή μου 😂(θυμήθηκα τη @dimi.tra, δεν μας βλέπεις πώς είμαστε όλες εδώ μέσα-εκλαψα😅)

Όταν ξεκίνησα για εξετάσεις για εξωσωματικη έλεγα δεν έχω χρήματα θα πάω στο δημόσιο, αποκλείεται να μπορέσω σε ιδιωτικό. εντέλει και σε ιδιωτικό πήγα και τα χιλιάρικα τα έσκασα κι όσα έλεγα τότε όλα τούμπα.

Θα συνεχίσει να είναι μέρος της καθημερινότητας σου το κομμάτι των ωοληψιων καθώς δεν θα είσαι όντως καλά με εσένα αν τα παρατήσεις 33 έχοντας περίοδο.

Απλά μην ζοριζεσαι με άλλο ψάξιμο, αν υπήρχε κάτι θα το είχαν βρει. Απλά ψάχνεις τα καλά ωάρια όπως όλες μας😀🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Ο ντοκτορ το έχει ακόμα το μούσι?

Τον Σεπτέμβριο που τον είδα δεν θυμάμαι να είχε μούσι.....είχε το μαλλί όμως καπελάκι στιλ σαν τον Ντι Καπριο

1 hour ago, kate82 είπε:

Κορίτσι μου στην πρώτη προσπάθεια σε δημόσιο νοσοκομείο μ είχαν βάλει να κάνω  φουλ ορμόνες όλες τις δόσεις από όλα τα φάρμακα, όταν ήρθε η ώρα για ωοληψια ανεβάζω πυρετό προχώρησαν κανονικά στην ωολυψια αν έχουν τον Θεό τους ,έπαθα υπερδιέγερση εννοείτε ότι δεν πήγε καλά, αυτό έγινε το 2021 μετά από αυτό ήμουν για δύο χρόνια συνέχεια νοσοκομείο, πονοκεφάλους ζαλάδες εμετούς, μουδιάσματα  μια τρέλα λέμε,μέχρι και μαγνητική εγκεφάλου γιατί είχε φοβηθεί ο γιατρός μου για όγκο  ,μετά από αυτά και μετά από δύο χρόνια ταλαιπωρίας άρχισαν να ηρεμούν όλα τα παραπάνω συμπτώματα, μόλις πήγα στον χριστοφ,και είδε το ιστορικό μου τι με κάνανε γουρλωνει ματιά και με λέει πως άντεξες αφού δεν έπαθες κακία θρομβωση να λες πάλι καλά, και για αυτό δεν με φόρτωσε φάρμακα. Αλλά είμαι ακόμα εδώ και θα προσπαθώ αν έρθει καλώς αν όχι πάλι καλώς, εγώ όμως θα έχω προσπαθήσει μέχρι τέλους 

Στο παπαγ... ησουν;;;

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

ζοπακι εγω ηρ8α σπιτι και προσπαθω να χαλαρωσω λιγο και να σταματησω να παιρνω τηλ κα8ε 20 λεπτά... η τελευταια ενημερωση που εχω ειναι οτι η πουκι ειναι απυρετη και παιζει χαρωπή με τα σφηνοτουβλα της... σε καμια ωρα 8α πάρω πάλι...δουλευει και ο χαζμπαντ ακομη και λεω μηπως μετα τραβηχτουμε αυλιδα... ε κατα τα αλλα... νταξ... πληρωνομαι με εναντι σας το ειπα? μοτχαχαχαχαχαχαχαχ

dZJip3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ο δικος μου ερχεται παντα σπιτι για να μην πηγαινω εγω στο ιατρειο και ερχομαι σε επαφη με αρρωστακια παιδακια λογω της παθησης μου το αποφευγουμε οσο γινεται.

Εδώ είναι το αερικό που μόλις κατάφερε να κοιμήσει το αερικάκι! Τρελλή υπερένταση σήμερα και το γεγονός ότι ξεχαστήκαμε και δεν είχαμε πολύ ζεστό νερό για το μπάνιο της δεν βοήθησε ΚΑΘΟΛΟΥ την κατάσταση... έτσι για να κοιμηθεί έπρεπε να ξαπλώσουμε παρέα!

Για τα ιντερνετικά ρούχα κι εγώ το ίδιο... θέλω να τα πιάνω... τα mothercare όμως τα ξέρω απέξω και τα παραγγέλνω τυφλά!

Για την ζώπυρον επιβεβαιώνω ότι είναι υστερική με τον μικρό :lol: περαστικά του κοριτσάκι :)

Τα χέρια μου είναι σε άθλια κατάσταση και θα κάνω τσιγάρο και θα φύγω για μαμ και νάνι γιατί αν μου κάνει τα χθεσινοβραδινά το αερικάκι τη μάμησα!

Μην στενοχωριεσαι εχεις μπροστα σου ολη την ανοιξη και το καλοκαιρι!!!!!!!!!!!

Η Πουκυ σε αλλο σπιτι ειναι??? Κατι δεν καταλαβα μαλλον, αν ναι ειναι λογικο να ανησυχεις ακομα παραπανω αφου δεν εισαι εκει.

Διαφημίσεις

ναι μαρκοπουλακι ειναι περιπου 60 χλμ απο μενα..μετα της γιαγιασ 1 τησ γιαγιασ 2 του παππου και του σκυλου...α και του κολλητου της που απο εκεινον μαλλον κολησε την ιωση γιατι την πεμτπη ειχαν πλακωθει στισ αγκαλιεσ....

dZJip3.png

Όχι μωρέ το κακόμοιρο... μετά το σοκ που πέρασε με το πρωινό ξύπνημα χωρίς τον πατέρα της ήρθε το ροχαλητό του πατέρα της! Είχε που είχε την ανασφάλεια, κόντεψε να γκρεμίσει το σπίτι χθες βράδυ και ο Λ και ήρθε κι έδεσε το γλυκό... γυρίσαμε στην αγκαλιά!

Εν τω μεταξύ οι άλλες βρήκαν τη νύχτα να βάλουν στο φατσοβιβλίο γμω τα τραγούδια! Σήμερα που είπα θα πάω νωρίς για ύπνο... γρρρρρρρρρρρρρρρρ

Διαφημίσεις

πολυ μαρκοπουλακι...και τρομερα ενοχικο επισης :) αλλα νταξξ ευτυχως η μικρη δεν εχει βγαλει αγχη τσιτεσ κλαματα ιστοριες.. εχει πως να το πω.. συμβιβαστει? αποδεχτεί ως πραγμαιτκοτητα τη φάση? ευτυχως που το παιδί ειναι καλά...και ψυχολογικά εννοώ.. και θεωρώ οτι ειναι και ψιλοκατακτηση 9 μηνων εως προχτεσ να μην εχει αρωστησει ποτε.. λογω καλου περιβαλλοντος δλδ

dZJip3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...