Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , Bubble24 είπε:

Λυπάμαι πολύ.. η εμβρυολόγος σου πρότεινε να δοκιμάσεις 3-ημερών; Εμένα ο νέος γιατρός μου είπε είτε βάλω 3 είναι 5 ημερών αν είναι καλό το έμβρυο θα προχωρήσει. Παρόλα αυτά θα δοκιμάσει να το πάει 5 ημερών λόγω της ηλικίας μου..

Ναι η εμβρυολόγος το πρότεινε κ είπε να το συζητήσω με το γιατρό μου ο οποίος είπε πως προς το παρόν συνεχίζουμε με βλαστοκύστες.. Δε ξέρω γιατί. Ισως πρέπει να το συζητάω ξανά από κοντά.

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Και εγω το ιδιο αν δεν δοκιμασω το ρουχο δεν μπορω να το παρω. Στον μικρο ψωνιζα απο on line οταν ηταν πιο μικρος τωρα πια οχι γιατι ξεφυγε απο τα νουμερα της ηλικιας του κι αν δεν τα δω με το ματι δεν καταλαβαινω αν του κανουν.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

τα εμβόλια τα έχουμε αφήσει πίσω μας πλέον... ο γιος μου είναι 5,5 ετών!

φαντάζομαι ίωση - αν και χθες ξεσάλωσε επί 3ωρου τουλάχιστον στην παιδική χαρά, ίδρωσε πολύ και ΚΡΥΦΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ο άντρας μου του αγόρασε παγωτό...

το στοίχημα είναι φυσικά ν' αποφύγουμε την αντιβίωση... δεδομένου ότι μόλις πριν περίπου 2 βδομάδες σταματήσαμε την τελευταία που παίρναμε λόγω της χρόνιας ιγμορίτιδας!

και μένα ο πυρετός με τρομάζει, παρ' όλο που έχω αντιμετωπίσει αρκετούς (και υψηλούς)...

είμαστε μάνες κορίτσια και πρέπει να είμαστε ψύχραιμες... φυσικά, τα λέω για να τ' ακούω...

Κοιταξε να δεις Ζωπυ.....στον δικο μου πυρετο ειμαι απολυτα ψυχραιμη. Για να παρω φαρμακο δε πρεπει να πεθαινω. Νομιζω τελευταια φορα που πηρα αντιβιωση πρεπει να ηταν πριν κανα 2 χρονια? Για την μικρη ομως συμφνωνω με την Μαρα......

Περαστικα στο παληκαρι σου

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Διαφημίσεις

Εγω στο παιδι παλευω πολυ να δειχνω ψυχραιμη αλλα μεσα μου σκαω κυριολεκτικα.... Μεχρι να παρει τα πανω του το παιδι αρρωσταινω εγω. Και εννοειται δεν περιμενω ημερες για να τον δει γιατρος θελω απαντησεις αμεσα.

ayto παλι ρε μαρκοπουλακι? που σου λεει ο δοχτορ αν δεν περασουν 3 μερες δεν μπορω να το δω/πω τιποτα? χτεσ ημουν ετοιμη να φορτωσω πουκι και να την παω στο ιασω παιδων για καλλιεργειες και σεα...στο παρα τρια κρατη8ηκα... γιατι απλα λιποθυμησα απο τον πονο με το ελκοσ

dZJip3.png

Λογικο ειναι εμεις ειμαστε ενηλικες που επικοινωνουμε και μπορουμε να πουμε πως νιωθουμε και εχουμε υπομονη, για το παιδι σου ομως εχεις αλλη ευθυνη και αγχος.

Διαφημίσεις

Εγω τετοιους γιατρους Μαρα τους αλλαζω αμεσως γιαυτο εχω αλλαξει και τρεις. Οταν το παιδι ειναι αρρωστο θελω απαντησεις και παρακολουθηση αλλιως πηγαινα σε μεντιουμ. Απο το τηλεφωνο δεν με ικανοποιει τιποτα οταν παιζει πυρετος.

Αυτος που εχω τωρα με καλυπτει απολυτα.

ε τωρα τι να σου πει ενα μωρο 9 μ ηνων πχ? μανα ποναει το κεφαλι μου? κα8εσαι και ψαχνεσαι σαν την παλαβωμενη να δεις τι και πως

Ακριβως ειναι πιο δυσκολη ηλικια οταν ακομα δεν μπορεις να επικοινωνησεις σωστα με το παιδι και θελει επαγρυπνιση.

ναι ρε κορίτσια, συμφωνώ απόλυτα!

κι εγώ στον εαυτό μου και σε άλλους ενήλικες (με οικογένεια και φίλους έχω φάει τα νοσοκομεία και τις αρρώστιες με το κουτάλι κι είμαι τέρας ψυχραιμίας κι ιδανική συνοδός/παρηγορήτρια)

αλλά με την υγεία του μικρού είμαι... υστέρω! που είναι και το αερικό να το επιβεβαιώσει...?:rolleyes:

κατά τ' άλλα, τι κάνετε?

εγω ειμαι στην τριτη κατα σειρα :P τον πρωτο τον αλλαξα ενω στην αρχη ειχαμε σουυυπερ σχεση ενα μεσημερι απλα εξαφανιστηκε... και η μυτη της πουκι απλά..ερεει περιχαρησ :P (τελικα ηταν δοντια λολ). την αλλη την εστειλα επειδη επέμενε σε συγκεκριμενη μαρκα κρεμας (ειπαμε ειμαι του βιομηχανοποιημενου αλλά τουλαχιστον να δινω κατι που αρεσει στο παιδί) και τωρα με την τριτη αρχιζω και ζοριζομαι.. ειναι και η γυναικα του γυναικολογου μου που ΚΑΤΑΡΧΗΝ μου κάνει οποτε αρχιζω και σκεφτομαι μηπως αντι να φερνω γιατρο σπιτι πηγαινω την πουκι α8ηνα για τη μηνιαια της εξεταση και ο,τι άλλο....

dZJip3.png

Κατα τα αλλα λυσαξαμε στις βολτες εμεις σημερα και γεμισαμε ενεργεια απο τον ηλιο!!!!!!!

Κουνιες, βολτα και πρωι και απογευμα, ποδηλατο και ανοιξη επιτελους!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...