Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Neverstop είπε:

Και ποιος σου είπε πως η εξωσωματική είναι κατοσταρι? Μαραθώνιος και όποιος αντέξει, ξεκάθαρα. Λίγες οι τυχερές.

Η αδερφή μου έκανε με την πρώτη παιδί με μία ωοληψια μία μεταφορά στα 43 και εγώ χρειάστηκα τρία χρόνια σχεδόν και μικρότερη.

Για αυτό είμαι εγώ στο φόρουμ βέβαια κι όχι η αδερφή μου 😂(θυμήθηκα τη @dimi.tra, δεν μας βλέπεις πώς είμαστε όλες εδώ μέσα-εκλαψα😅)

Όταν ξεκίνησα για εξετάσεις για εξωσωματικη έλεγα δεν έχω χρήματα θα πάω στο δημόσιο, αποκλείεται να μπορέσω σε ιδιωτικό. εντέλει και σε ιδιωτικό πήγα και τα χιλιάρικα τα έσκασα κι όσα έλεγα τότε όλα τούμπα.

Θα συνεχίσει να είναι μέρος της καθημερινότητας σου το κομμάτι των ωοληψιων καθώς δεν θα είσαι όντως καλά με εσένα αν τα παρατήσεις 33 έχοντας περίοδο.

Απλά μην ζοριζεσαι με άλλο ψάξιμο, αν υπήρχε κάτι θα το είχαν βρει. Απλά ψάχνεις τα καλά ωάρια όπως όλες μας😀🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Ο ντοκτορ το έχει ακόμα το μούσι?

Τον Σεπτέμβριο που τον είδα δεν θυμάμαι να είχε μούσι.....είχε το μαλλί όμως καπελάκι στιλ σαν τον Ντι Καπριο

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

hello...

Mara...μαλλον και η Πηνελοπη κατι τετοιο ειχε...μονο που το παιδι εφτασε και 39.5.Και μαλιστα τον ανεβαζε και το πρωι....ετσι για να μην τον καταλαβω εγκαιρως!!!

Εβγαλε και το εξανθημα στο τελειωμα...και ξεμπερδεψαμε!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ο πυρετοσ ειναι μεγαλη πουστια... το λεω και το εννοώ... αλλα ρε μαρσυ..πεισμα η πουκι..τωρα παλι πηρα τηλ εχει 38.5 και εκει επιμενει να σηκωνετε ορ8ια και να χοροπηδάει...λες και δεν τρέχει μια.. αρωστησα εγω και μου εγινε το ελκος τουμπανο...και εκεινη..ανεμελη και ξεσαλη

dZJip3.png

e nai και η μικρα με το γνωστο 39 του γνωστου γαμωπρεβεναρ ηταν σαν ζουδακι...και ηταν και 3 μηνων το καρχαριάκι...

μαλακια ο πυρετος..μαλακια και τα χτυπηματα..μαλακια ολα...8α κλεισω το παιδακι μου σε γυαλα.... :P

dZJip3.png

Διαφημίσεις

Εγώ έχω άλλο κόλλημα, θέλω να το δω αυτό που θα αγοράσω :oops: Μονο καλλυντικά αγοράζω on line απο strawberrynet

Και εγω το ιδιο. Δεν μπορω να αγορασω ειδικα ρουχα μεσω ιντερνετ. Αν δεν το 'πιασω' στο χερι μου να το αισθανθω δεν παιζει να το παρω.....:rolleyes: Τι κανετε? Σημερα ο αντρας μου προσπαθει να κανει το countdown του υπνου!!!!!! Πρωτη φορα στα χρονικα. Και θα τον ΑΦΗΣΩ......;) Φυσικα οταν ειναι να μπει κρεββατι θα παω εγω.......

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Διαφημίσεις

Καλησπερα και περαστικα γρηγορα στα αστερακια Μαρα και Ελλ, ελπιζω και το Ζοπιρακι να μην ανεβασε πυρετο.

Και εγω τρελαινομαι με τον πυρετο ειμαι σε κατασταση εκτακτου αναγκης. Εχω γνωριστει απο τα 13 μου πρωτη φορα με την επιληψια λογω του αδερφου μου και τρεμω μην ξεφυγει ο πυρετος και κανει πυρετικους σπασμους ο Μαριος. Ευτυχως μονο δυο φορες εχει κανει μεγαλους πυρετους η μια απο εμβολιο και μεχρι να πεσει ελιωνα σαν το κερι απο το αγχος.

Γενικώς, τρόφιμα ούτε εγώ ακόμη...στέκομαι με σκεπτικισμό...φοβάμαι ότι θα το πληρώνω βιολογικό και θα είναι τίγκα στο χημικό.

Προφανώς όμως δεν το έθεσα σωστά. Αν ψωνίζεις από εκεί πιο υγιεινές λύσεις για το φαγητό. Πχ κεχρί, βρώμη κτλ. Ή βθιολογικές κρέμες, αυτό εννοούσα!

Να μην ξαναπάτε μάδερκερ. Να μπείτε στο τόπικ με τις ιντερνετικές αγορές. Έχει και σελίδα στο φατσοβιβλίο. Θα τα παίρνετε μισή τιμή!

Τα υγιεινά φαγητά δεν με τρελάινουν:-P

Άντε να πάρω καμιά χυλοπίτα, κανέναν τραχανά χωριάτικο, καμιά καστανή ζάχαρη, ταχίνι, αυτά.

Καλή περίπτωση θεωρώ τις βιολογικές λαικές, η μαμά μου ψωνίζει και είναι ευχαριστημένη, αλλά εγώ δεν έχω κοντά μου.

Σχετικά με τις ιντερνετικές αγορές, συμφωνώ με την Ελλ

Και εγω το ιδιο. Δεν μπορω να αγορασω ειδικα ρουχα μεσω ιντερνετ. Αν δεν το 'πιασω' στο χερι μου να το αισθανθω δεν παιζει να το παρω.....:rolleyes:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...