Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 11 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Δυστυχώς δε προχώρησε, εμεινε στα 8 κύτταρα. Θα με καλέσει ο γιατρός να συζητήσουμε το επόμενο βήμα. Η εμβρυολογος μου είπε πως μπορεί να ήταν τυχαίο γεγονός αυτό. Μπορεί κ όχι. Μου είπε να συζητήσω να βάλω 3 ημερών.

Λυπάμαι πολύ.. η εμβρυολόγος σου πρότεινε να δοκιμάσεις 3-ημερών; Εμένα ο νέος γιατρός μου είπε είτε βάλω 3 είναι 5 ημερών αν είναι καλό το έμβρυο θα προχωρήσει. Παρόλα αυτά θα δοκιμάσει να το πάει 5 ημερών λόγω της ηλικίας μου..

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

εμενα για να καταλαβετε, το στυλ που μου αρεσει....δλδ του στυλ μπορω να τα παρω ΟΛΑ (ακομα και κοριτσιστικα και ας μην εχω κορη!) ειναι απο αυτο το μαγαζι, που ψωνιζω μαζικα 2 φορες το χρονο!

http://www.vertbaudet.co.uk

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Eγώ έχω μπλουζάκι zara baby δεύτερο χέρι που γράφει 9 μηνών και το φοράει ακόμα η κόρη μου :D και το έχουμε λιώσει γενικά σαν ρούχο! Δεν έπαθε τίποτα :D Όπως επίσης και κάτι καλσόν και κάτι παντελόνια φόρμας που της έχω πάρει!

Κι εγώ λατρεύω το πόσο μαλακά είναι τα mothercare :D

Διαφημίσεις

αχ μου βάλατε ιδέες, θα πάμε στα μάδερκερ σε λίγο να δω τα ρουχαλάκια και να πάρουμε κι εμείς

Εγώ θέλω να πάω για εμενα...αλλά από την άλλη κρατιέμαι για οικονομία και γιατί σκέφτομαι να ξαναμείνω έγκυος και θα πάνε άκλαφτα τα ρουχαλάκια

Καλησπερα σε ολες!

Πως ειστε?

Εμεις σχετικα καλα.. Εχθες με επιασε ζαλαδα και πονος στον αυχενα. Δεν ηθελα ομως να κλειστουμε αλλη μια μερα μεσα και πηγαμε με τη μικρη (και το Βασ. φυσικα) στις κουνιες της γειτονιας μας! Καλα ητανε, ειχε ωραιο καιρο, ειδε κι εμενα το ματι μου χρωματα μιας και ειχα να βγω εξω πολυ καιρο (εξω, οχι απο το ενα σπιτι στο αλλο). Το μεσημερι πηγε ο Βασ. για δουλεια και ηρθε η μαμα μου να με βοηθησει. Μονο βοηθεια δεν ηταν αυτο αλλα τελος παντων.. Για να μην αναρωτιεστε, ναι τσακωθηκαμε, ναι ειμαι σκ@τα, ναι τα βλεπω ολα πολυ μαυρα γιατι ο τσακωμος μας αφορουσε το παιδι και το πως το διαπαιδαγωγω (συγγνωμη αλλα δεν ειμαι σε θεση ακομα να μπω σε λεπτομερειες), ναι ειμαι να σκασω απο εχθες και οκ.. απλα θα μου περασει. Και να πω σε ολες τις κοπελες που δεν εχουν βοηθεια απο πουθενα πως τις καταλαβαινω γιατι ειναι μεγαλο μανικι (ετσι κι αλλιως κι εγω μεχρι τωρα μονη μου πορευομουν, ειπα να ερθω Αγιο Δημητριο για να εχω και τη βοηθεια της μανας μου) αλλα ισως, ξαναλεω ισως ειναι καλυτερα να μην εχεις βοηθεια απο πουθενα και να εισαι υπολογος μονο εσυ και ο αντρας σου σε ο,τι αφορα την οικογενεια σας..

Κατα τα αλλα καλα.. Εχθες το βραδυ αδιαθετησα κιολας, οποτε ακυρος ο συναγερμος για την καθυστερηση. Ολα μια χαρα.

Η Μαρια σημερα το μεσημερι δεν θελει να κοιμηθει.. Καθεται στο σαλονι και παιζει.. Που και που ριχνει και καμμια κλεφτη ματια στο dvd που παιζει παραμυθια.. Δεν δειχνει να εχει καταλαβει τι εγινε εχθες (thanks God!).

Την Τεταρτη θα παω να αγορασω μυωπικα γυαλια.. Σημερα μου θεωρησε ο Βασιλης το χαρτι απο τον οφθαλμιατρο. Επισης θα περασω και για ενα χτενισμα απο το κομμωτηριο μπας και ανεβει η διαθεση. Σορρυ που δεν μπαινω πιο συχνα απλα ειμαι λιγο πεσμενη και δεν θελω να σας το μεταδωσω!

Φιλακια πολλα σε ολες!

Κάπως έτσι είναι όπως τα λες! Εγώ έχω βοήθεια...αλλά έχω και τα παρελεικόμενα...

:shock::shock::shock::shock::shock::shock: Το δικό μου αν δεν πάει 11 δεν κοιμάται...πρέπει να είναι εξοντωμένη για να κοιμηθεί στις 10...Και συνηθως ξυπνάει από 7.30 έως 8.30 το πρωί
Αυτό το έχω ακούσει πολλές φορές. Ο μεγαλύτερος δισταγμός μου ήταν για τις περιπτώσεις που εκ των πραγμάτων δεν θα μπορούσα να εφαρμόσω το πρόγραμμα...τι θα έκανα τότε? Και ίσως είμαι λίγο χύμα στις απόψεις μου, προτιμώ το παιδί να τρώει κ να κοιμάται όποτε θέλει, και εγώ πχ δεν νυστάζω κάθε μέρα την ίδια ώρα

Ο γιος μου πάντα έχει πρόγραμμα. Έχω αγωνιστεί να το φτιάξω!Βέβαια είναι να σε βοηθάει και το παιδί. Και πιστεύω ότι πρέπει να έχουν πρόγραμμα, για όλους τους λόγους που σου είπαν τα κορίτσια.

Μάλιστα μια γνωστή μου, μου είχε δώσει ένα πολύ ωραίο παράδειγμα, για ποιο λόγο τα παιδιά χρειάζονται όρια: Είσαι σε ένα σκοτεινό χώρο, ολοσκότεινο. Τι είναι το πρώτο πράγμα που κάνεις? Ψάχνεις τοίχο, για να αισθανθείς ασφάλεια. Έτσι και τα παιδιά, για να αισθανθούν ασφάλεια, θέλουν τα όριά τους.

Και γενικότερα, νομίζω ότι το ιδανικό είναι να κρατάμε τα θετικά της τεχνολογίας, αλλά να περιορίζουμε τα αρνητικά όταν μπορούμε. Για παράδειγμα, μου φαίνεται πραγματικά πολύ περίεργο το ότι υπάρχουν γονείς που δεν αναγνωρίζουν ότι η συστηματική κατανάλωση ζάχαρης είναι επιβλαβής. Γιατί να δίνεις κρέμα με ζάχαρη, όταν μπορείς να δώσεις χωρίς ζάχαρη; (ένα παράδειγμα)

Αυτό;) Απλά τελικά και το μέτρο είναι διαφορετικό για τον καθένα!

Γενικώς δεν ψωνίζω βιολογικά, ούτε από τη Σοφούλη, ούτε από το σάιτ, μόνο τις κρέμες τις Σοφίας, και αμυγδαλοβούτυρο που δεν βρίσκω πλέον

Γενικώς, τρόφιμα ούτε εγώ ακόμη...στέκομαι με σκεπτικισμό...φοβάμαι ότι θα το πληρώνω βιολογικό και θα είναι τίγκα στο χημικό.

Προφανώς όμως δεν το έθεσα σωστά. Αν ψωνίζεις από εκεί πιο υγιεινές λύσεις για το φαγητό. Πχ κεχρί, βρώμη κτλ. Ή βθιολογικές κρέμες, αυτό εννοούσα!

αχ μου βάλατε ιδέες, θα πάμε στα μάδερκερ σε λίγο να δω τα ρουχαλάκια και να πάρουμε κι εμείς

Να μην ξαναπάτε μάδερκερ. Να μπείτε στο τόπικ με τις ιντερνετικές αγορές. Έχει και σελίδα στο φατσοβιβλίο. Θα τα παίρνετε μισή τιμή!

Διαφημίσεις

ω καλα μαρα, ειναι μπερδεμα...δε στελνει, αλλα εχουμε βρει τροπο απο κει με τα κοριτσια στις ιντερνετικες και ψωνιζουμε...αλλα θελει μαζικη παραγγελια!

σορυ, παρασυρθηκα με το διπλανο :(

μολις μιλησα με την δοχτωρα... εχουμε ιογενες εξανθημα ή μάλλον ειναι ετοιμο το εξανθημα να σκάσει μύτη.. σημερα μαξιμουμ αυριο τετοια ώρα θα εχει τελειώσει ο χαβαλές... ουφφφφφφφφφφφφφφφφφφφ παναγιτσα μου!

dZJip3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...