Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , Neverstop είπε:

Η απλή, συνήθης μετάλλαξη γράφεται

Καλά βρε νόμιζα τα έχουμε συζητήσει λάθος θυμάμαι? Αχ εμείς η γενιά του 82 είμαστε κουλ😂😂😂(και καλά)

Εσείς του 82 ειστε κουλ.. εμείς οι νέες κοπέλες δεν είμαστε!! (Του '83 είμαι). Χαχαχχαχα

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μάρα, περαστικά. Δεν ακούγεται για τίποτα φοβερό, αλλα είναι καλό που θα τη δει η παιδίατρος, κι εγώ αυτό θα στο ρωτούσα. Γενικά εμένα αυτά τα αστο ένα 24ωρο με πυρετό και να το δω μετά και οι διαγνώσεις από το τηλέφωνο, στο λαιμό μου κάθονται.

Ζωπυροοοοοοον...πού είσαι? Τι νέα απο το μέτωπο? :-(

Σέβη, η πρώτη και καλύτερη ταμπελίτσα ήταν της κλικαδόρισσας και το...πώς το είπε? Κλειδαροτρυπίτσα? Αυτό! :lol:

Το πρόγραμμα νομίζω το καθορίζει πιο πολύ το παιδί. Ανάλογα και με την ηλικία, βέβαια. Εγώ έφτυσα αίμα, και τι δεν στερήθηκα, για να μπορέσω να βάλω τον μεγάλο σε μια σειρά. Τουλάχιστον 2 χρόνια πάλευα. Ο μικρός πάλι, αυτόματο. Η χαρά της μάνας. Από 20 ημερών κοιμόταν σερί ένα 10ωρο το βράδυ και ξυπνούσε μόνο για να φάει. Και θήλαζε ανα 3-3,5 ώρες. Αγγελούδι. Μόνο όποτε ταλαιπωριέται με τα δόντια μου τα χαλάει. Από εκεί τον καταλαβαίνω, τον κακομοιρούλη.

Παλλαντίν, νομίζω πως γι' αυτά που λες ευθύνεται η μόλυνση του περιβάλλοντος και οι γενετικά μεταλλαγμένες τροφές, παρά η ζάχαρη ή τα εμβόλια, πχ. Φυσικά, καλο είναι ό,τι περνάει από το χέρι μας να το αποφεύγουμε. Αλλά δε γίνεται πάντα. Πρόσπαθησα κι εγώ να δώσω κρέμες βιολογικές...τζίφος. Ε δεν έκατσα και να σκάσω, δε θα τις τρώει σε όλη του τη ζωή, κάποιοι μήνες είναι.

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

τωρα ετοιμαζομαστε να φτιαξουμε μηλοπιτακια μαζι......οποιος θελει ειναι παναλαφρα....και τα τρωνε τα παιδια......μου λεει

Για πες, για πες :P Θα γίνει σκοτωμός έτσι και τα φτιάξω, θα φωνάζει μαμ μαμ η μικρή αλλά δεν θα της δίνω, θα τα τρώω εγώ...τρελλαίνομαι για μηλόπιτα :D

καλέ η μπύρα κάνει καλό!!!!! να της παίρνεις buckler χωρίς αλκοόλ :);)

ναι, κατεβάζει και γάλα:lol:

Και κάθε τρεις και λίγο βγαίνει μία έρευνα που λέει ότι φταίει αυτό ή εκείνο ή το άλλο και μας έχουν τρελλάνει παντελώς! Τη μία φταίει η διατροφή, την άλλη ο αέρας, την άλλη το νερό, την άλλη τα κινητά/ασύρματα, η τηλεόραση, οι αντιβιώσεις και η λίστα δεν έχει τελειωμό! Φοβόμαστε ακομα και να αναπνεύσουμε (μην γελάτε πέρσι με την γρίππη έμπαινα στο μετρό και κράταγα την αναπνοή μου!)

Ναι στο μέτρο, όχι στην υπερβολή :D

μα για αυτό δεν έγραψα πού οφείλεται, απλά προσπαθώ να περιορίσω όσο γίνεται και περνάει από το χέρι μου ό,τι θεωρώ ύποπτο. Το χλώριο πάντως της πισίνας δεν το περιόρισα:D

Οι βιολογικές κρέμες όντως δεν είναι πολύ νόστιμες, όμως αυτή http://www.biopoleio.gr/?p=productsMore&iProduct=141&sName=en%DD%EC%E1-%E4%E7%EC%E7%F4n%E9%E1e%FE%ED-%EC%E5-e%E9%ED%FC%E1-e%E1%E9-%E2%E1%ED%DF%EB%E9%E1-babynat. είναι πολύ νόστιμη. Την προσθέτω στο μούσλι και την βρώμη και νοστιμίζει. Η Σοφία τουλάχιστον την τρώει πολύ καλά

Διαφημίσεις

Ναι Μαρα απο εμβολιο εμας ενα ωραιοτατο 39ρι. Να πας καλα ειναι. Αν και δεν αγοραζω ρουχα για εξω απο εκει. Σπανια. Εκει αγοραζω εσωρουχα (βρακακια φανελες και πυτζαμακια) για την μικρη γιατι ειναι απιστευτα μαλακα. Για ρουχα καλα ειναι τα Μπενετον, Αλλουεττε & Λαπεν (τσιμπιμενα). Εκει παμε συνηθως. Αλλα ειχε ωραια ανοιξιατικα πακετο των 3 και τα τσιμπησε η μπεμπα......;)

Μαλεκον γραψε ειναι ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΟ σαν συνταγη και πολυ ελαφρι και για τις κοπελες με διαιτα. Φυλλο κανακης κουρου. Τα ανοιγεις και τα κοβεις 3 καθετα και 3 λωριδες οριζοντια. Βραζεις 4 μηλα (αντιστοιχουν στα 2 φυλλα κανακη με γερη δοση γεμισης το καθενα) για κανα τεταρτο δεν θελει πολυ. Τιγκα στην κανελα καθως βραζει να ερθει να ποτισει. Και 2 βανιλιες μεσα. Τα σουρωνεις και βαζεις ζαχαρη μαυρη 1 κουταλια της σουπας κοφτη (οχι πολυ). Πατησε το με πηρουνι και εισαι ετοιμη. Γεμιζεις τα τετραγωνα του κανακη, και τα κλεινεις σαν φακελο ταχυδρομειου. Με λαδοκολα σε ταψι. Περασε τα και ενα χερι αυγο μονο κροκο και λιγο γαλα και σε κανα εικοσαλεπτο ειναι ετοιμα. Και ειναι λουκουμι!

Καλη ορεξη........φευγω.....θα τα πουμε το βραδυ.....

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

εγω στα μαδερκερ....το χω κανει ταμα! δε ξαναπαταω! ουστ απο δω οι κλεφτες! εχετε δει τιμες που εχουν στο αγγλικο σαιτ τους?

δλδ, χιλιες φορες τα μπενετον, τα πρεναταλ και ο,τι αλλο...παντου οι ιδιες τιμες...αλλα στην ελλαδα η 7αδα φανελακια εχει 32,50 και στην αγγλια 15....ρε δε πανε να.......

(καλα, προσωπικα δε μου αρεσει κιολας το στυλ στα ρουχα τους...αλλα αλλο αυτο)

Διαφημίσεις

παντως, τα benetton εχουν τις πιο λογικες τιμες σε ρουχαλακια. Τουλαχιστον για την ηλικια που ψωνιζουμε εμεις...μετα δε ξερω τι γινεται...ειδικα τωρα που εβαλε και -70% ξεσκιστηκαμε! πηγα δυο φορες....συνολο προς εκπτωσεως 450 ευρω, μετα εκπτωσεως 130 κατι.

Λοιπόν εμένα τα mothercare μου αρεσουν...έχουν κ πολύ ανετη φόρμα και κρατάνε περισσότερο. Τα μπένετον είναι πολύ ωραία αλλά πιο στενούτσικα. Και τα πιο στενά είναι τα γαλλικά πχ obaibi

οντως τα μαδερ ειναι ανετα ως φορμα...ειδικα για εμασ τασ τσουπωτας :P τσουρουτικα επισης ειναι τα ζαρα baby.. στισ 3 φορες πανε για άλλα...δεν χωράς!

τα μπενετον τα σκιζω στο σειριο...:P Κανω σταση παντα και παω μια τζαμπο για αηδιεσ και μια πανω οροφο στα μπεμπε ζου..και ιγνετε της κολασης

dZJip3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...