Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Αχ δεν θέλω καθόλου να την τρομάξω, αλλά αφού μας ρωτάει, δεν μπορώ να της πω και ψέματα!

Εγώ μια φορά που είχα αίμα έτσι, ήταν καραμπινάτη κυστίτιδα και το μικρόβιο προχωρούσε προς τα νεφρά. Είχα κάνει και υπέρηχο νεφρών. Ούτε που θυμάμαι πόση αντιβίωση είχα κατεβάσει...αλλά ο πόνος στην ούρηση ήταν αφόρητος, στο σημείο της ουρήθρας.

Δεν με τρομαζεις καθολου... Οσο ανασαινω και ειναι καλα το παιδι μου, μπορω νμα τα αντεξω ολα! ;)

Αιματακι εχω.. Αλλα πονο κατα την ουρηση καθολου..

Για να μη σας μπερδευω, τα συμπτωματα που εχω ειναι φαγουρα κοντα στην ουρηθρα, αιματακι κατα το σκουπισμα και πονο χαμηλα στη μεση.

Θα παω αυριο απο το κεντρο υγειας και θα δω τι θα μου πουνε και εκει.

Ο υπερηχος σε πονεσε? Γιατι νομιζω πως αν με πιεσουν σε εκεινο το σημειο, θα πονεσω πολυ! :?

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ξέρω βρε κορίτσια κι εγώ δεν είμαι ούτε καμιά ψύχραιμη ούτε καμια γενναία...αν και μετά το θέμα της καρδιοπάθειας του μωρού, μπορώ να πω ότι σκλήρυνα πολύ...με τον μεγάλο ήμουν Η υστέρω. Ανέκαθεν όμως, αυτό που με φόβιζε περισσότερο ήταν η άγνοια...και το κακό που μπορεί να προκληθεί από την καθυστέρηση.

Ό,τι κι αν είναι, δεν αντέχω να μην ξέρω και να με τρώνε οι αμφιβολίες.

ναι, ακριβώς έτσι!

ξεκίνα από το κέντρο υγείας να κάνεις την εξέταση (αλήθεια την κάνουν εκεί?), να σε δει και κάποιος γιατρός (φαντάζομαι) και μετά αναλόγως πράττεις.

Ιδεα δεν εχω! Εγω θα παω, θα τους πω τα συμπτωματα που εχω και ο,τι μου πουν! Ετσι κι αλλιως αλλη επιλογη εδω που ειμαι δεν εχω!

gM4vp2.png

Παρομοιως... :|

Π.χ. αν τα ειχε η Μαρια αυτα τα συμπτωματα, τωρα θα ειχα παρει τα βουνα.. Για εμενα, ειμαι απολυτα ψυχραιμη!

σταμάτα εσύ φαίη - είσαι κι εντελώς μικρομανούλα, μην ακούς εμένα!

παρόμοιες ιώσεις έχω αντιμετωπίσει πολλές!

πρέπει να είσαι ψύχραιμη, τα παιδιά έχουν πολλές ανηφόρες...

(ξύπνησε ο άλλος μου εαυτός τώρα:rolleyes:)

Δεν με τρομαζεις καθολου... Οσο ανασαινω και ειναι καλα το παιδι μου, μπορω νμα τα αντεξω ολα! ;)

Αιματακι εχω.. Αλλα πονο κατα την ουρηση καθολου..

Για να μη σας μπερδευω, τα συμπτωματα που εχω ειναι φαγουρα κοντα στην ουρηθρα, αιματακι κατα το σκουπισμα και πονο χαμηλα στη μεση.

Θα παω αυριο απο το κεντρο υγειας και θα δω τι θα μου πουνε και εκει.

Ο υπερηχος σε πονεσε? Γιατι νομιζω πως αν με πιεσουν σε εκεινο το σημειο, θα πονεσω πολυ! :?

Όχι, δεν με πόνεσε καθόλου, κι αν θυμάμαι καλά, τον έκανα αφού τέλειωσα τη θεραπεία ή στα μισά, πάντως όχι από την αρχή.

Μην το αφήσεις πάντως, καλή μου.

Διαφημίσεις

Ξέρω βρε κορίτσια κι εγώ δεν είμαι ούτε καμιά ψύχραιμη ούτε καμια γενναία...αν και μετά το θέμα της καρδιοπάθειας του μωρού, μπορώ να πω ότι σκλήρυνα πολύ...με τον μεγάλο ήμουν Η υστέρω. Ανέκαθεν όμως, αυτό που με φόβιζε περισσότερο ήταν η άγνοια...και το κακό που μπορεί να προκληθεί από την καθυστέρηση.

Ό,τι κι αν είναι, δεν αντέχω να μην ξέρω και να με τρώνε οι αμφιβολίες.

έχεις απόλυτο δίκιο αγγελίνα μου!

θα ανασκουμπωθώ!:cool:

Zopiron σε καταλαβαινω! Η Μαρια οταν ηταν 2 μηνων επαθε 2 απανωτα κρουσματα μηνιγγιτιδας.. Εκτοτε, βηχει κι εγω σκεφτομαι "σιγουρα ειναι ιωση ή ειναι κατι αλλο?" Ξερω πως ειναι!

Αγγελινα δεν θα το αφησω! :)

gM4vp2.png

βρε φαίη μου, δεν πονάει ο υπέρηχος!

μόνο που πρέπει να πιείς πολύ νερό και να κρατηθείς - να μην πας τουαλέτα.

κατά τ' άλλα, οκ.

Το ξερω, αλλα με ποναει πολυ εκεινο το σημειο απο μονο του, που σκεφτομαι πως αν το "πιεσει" ο γιατρος με τον υπερηχο........ Καταλαβες!:lol:

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Ειναι χαμηλα στη μεση, ομως επειδη εχω τελειωσει νοσηλευτικη νομιζω πως"χτυπανε" τα νεφρα εκει!

gM4vp2.png

Zopiron σε καταλαβαινω! Η Μαρια οταν ηταν 2 μηνων επαθε 2 απανωτα κρουσματα μηνιγγιτιδας.. Εκτοτε, βηχει κι εγω σκεφτομαι "σιγουρα ειναι ιωση ή ειναι κατι αλλο?" Ξερω πως ειναι!

Αγγελινα δεν θα το αφησω! :)

Θυμάμαι που το ξανανέφερες, καλή μου...πώς έγινε αυτό? Ήσασταν στο νοσοκομείο και ξανακόλλησε εκεί μέσα? Και την πρώτη φορά?

Ειναι χαμηλα στη μεση, ομως επειδη εχω τελειωσει νοσηλευτικη νομιζω πως"χτυπανε" τα νεφρα εκει!

Αυτό σκέφτηκα κι εγώ όταν το πρωτοείπες. Αν κάνεις τον υπέρηχο μετά τη θεραπεία πάντως, ο πόνος θα έχει περάσει ήδη.

φαίη, αύριο πρωί - πρωί στο γιατρό!!!!!

αγγελίνα, που είσαι?

αύριο, έχω μια πολύ φορτωμένη μέρα και ξέρω πως πρέπει να πάω για ύπνο αλλά δεν κλείνει το μάτι!

εσείς τι θα κάνετε, θα την πέσετε?

υ.γ. είδατε τα 2 θέματα δίπλα?

φαίη, αύριο πρωί - πρωί στο γιατρό!!!!!

αγγελίνα, που είσαι?

αύριο, έχω μια πολύ φορτωμένη μέρα και ξέρω πως πρέπει να πάω για ύπνο αλλά δεν κλείνει το μάτι!

εσείς τι θα κάνετε, θα την πέσετε?

υ.γ. είδατε τα 2 θέματα δίπλα?

Ζωπυρον...το ιδιο πρεπει ξερουμε για βραδυ...αλλα τι συμπτωση το ιδιο δεν κλεινουν και τα ματια μας:mrgreen:

Ποια θεματα λες???

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...