Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , kate82 είπε:

Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται μ αυτήν την αμη,δεν έχω ακούσει ένα καλό νούμερο και το κακό είναι ότι είναι χαμηλή σε μικρές ηλικιες

Μάλλον δεν τους ενδιαφέρει πολύ να το μελετήσουν για να έχουμε κάποια απάντηση κι εμείς. Δεν ξέρω αν είναι και λύση να εξεταζόμαστε από τα 20-25… εγώ το έμαθα στα 31. Νομίζω ότι έχει να κάνει με τον τρόπο ζωής που δεν είναι τόσο αγνά αυτά που τρώμε και πολύ πλαστικό οπότε το σώμα δεν τρέφεται σωστά και υπάρχει φλεγμονή γενικά. Αν δεν ισχύουν αυτά, εγώ γενικώς έχω πολλά που κάπως πιστεύω ότι συνδέονται: δικερο μήτρα ημικρανίες εδώ και δέκα χρόνια κύστες παχύ ενδομήτριο υποθυρεοειδισμό..

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

συγνωμη αλλα ποιος ειπε οτι τα παιδια λατρευουν το προγραμμα? οποιος βαλει σε προγραμμα την πουκι ή το μαλεκονομωρο με τον υπνο του, του κανω δωρο επιπλωση οικιασ απο βαραγκη :P

Αλλο το αν μπορείς εσύ (εγώ η άλλη) να το βάλεις στο πρόγραμμα και άλλο το αν το λατρεύουν ή όχι. Υπάρχουν επιστημονικά τεκμηριωμένες μελέτες για το ότι το πρόγραμμα στα παιδιά κάνει καλό (με την έννοια ότι ξέρουν τι πρόκειται να συμβεί και νιώθουν ασφαλή). Το πως θα μπει ένα παιδί σε πρόγραμμα εξαρτάται από το παιδί, τους γονείς του και τον τρόπο ζωής τους :) Γι' αυτό άλλωστε δεν τηρούν όλα τα παιδιά το ίδιο πρόγραμμα. Ότι το χρειάζονται όμως και ότι το θέλουν ναι... το συνυπογράφω :D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πωπω τα έχουμε.... 400 (τις σελίδες) :lol: Άντε να τις χιλιάσουμε και να μην χρειαστεί να μας το κλείσουν χαχαχαχα

Εγώ θα ήθελα να γράψω κάτι για το χιλιοχρησιμοποιημένο επιχείρημα του "τι έκανε τόσα χρόνια η ανθρωπότητα χωρις...."

Η ανθρωπότητα πέθαινε στα 40-50, χάνονταν μητέρες και παιδιά στις γέννες, οι αρρώστιες θέριζαν και τελικά το ότι είμαστε πλέον 6 δις πάνω στον πλανήτη είναι αποτέλεσμα όλων αυτών που έχουμε τώρα ενώ πιο παλιά δεν υπήρχαν

Για να μην το ξεφτιλίσω εντελώς και αρχίσω πως ούτε αυτοκίνητα, κινητά, ψυγεια, τηλεοράσεις δεν είχαμε αλλά τώρα δεν μπορούμε να φανταστούμε ούτε μια μερα την ζωή μας χωρις αυτα

Κάποιες ασθένειες όμως, όπως καρκίνος, αυτοάνοσα, αλλεργίες, είναι σε έξαρση το τελευταίο διάστημα. Αυτό κάπου οφείλεται.

Και γενικότερα, νομίζω ότι το ιδανικό είναι να κρατάμε τα θετικά της τεχνολογίας, αλλά να περιορίζουμε τα αρνητικά όταν μπορούμε. Για παράδειγμα, μου φαίνεται πραγματικά πολύ περίεργο το ότι υπάρχουν γονείς που δεν αναγνωρίζουν ότι η συστηματική κατανάλωση ζάχαρης είναι επιβλαβής. Γιατί να δίνεις κρέμα με ζάχαρη, όταν μπορείς να δώσεις χωρίς ζάχαρη; (ένα παράδειγμα)

Αγγελίνα εγώ στη θέση σου θα το παράταγα το θέμα... υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν να έχουν τον τελευταίο λόγο... δεν ανήκω σε αυτους... και επειδή δεν ανήκω διασκεδάζω να αφήνω με τον τελευταίο λόγο να νιώθουν ότι νίκησαν αλλά να έχουν γελοιοποιηθεί στην πραγματικότητα και να μην το καταλαβαίνουν...

Μέσα στο μυαλό μου είσαι. :cool:

Σέβη, και έπαθε και δε μπορώ να βάλω λινκ. :confused: Είναι στο : Θηλασμός και εισαγωγή στερεών τροφών 7-12 μήνες/ τα νεύρα μου με τις μπισκοτόκρεμες!

Μπες να μας προσφέρεις κι εσύ την επιστημονική σου άποψη, γιατί η δική μου είναι ότι προκειται για ποινικό αδίκημα.

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Εγώ θα ήθελα να γράψω κάτι για το χιλιοχρησιμοποιημένο επιχείρημα του "τι έκανε τόσα χρόνια η ανθρωπότητα χωρις...."

Η ανθρωπότητα πέθαινε στα 40-50, χάνονταν μητέρες και παιδιά στις γέννες, οι αρρώστιες θέριζαν και τελικά το ότι είμαστε πλέον 6 δις πάνω στον πλανήτη είναι αποτέλεσμα όλων αυτών που έχουμε τώρα ενώ πιο παλιά δεν υπήρχαν

Για να μην το ξεφτιλίσω εντελώς και αρχίσω πως ούτε αυτοκίνητα, κινητά, ψυγεια, τηλεοράσεις δεν είχαμε αλλά τώρα δεν μπορούμε να φανταστούμε ούτε μια μερα την ζωή μας χωρις αυτα

Μα πόσο συμφωνώ, δεν ξέρεις. :D

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Διαφημίσεις

Ψωνίζεις γενικώς βιολογικά από εδώ? Σου φαίνονται καλά?

Από το βιολογικάδικο στη Σοφούλη, δίπλα στο γκραντ, έχεις ψψωνίσει?Πως σου φαίνεται?

Γενικώς δεν ψωνίζω βιολογικά, ούτε από τη Σοφούλη, ούτε από το σάιτ, μόνο τις κρέμες τις Σοφίας, και αμυγδαλοβούτυρο που δεν βρίσκω πλέον

Κάποιες ασθένειες όμως, όπως καρκίνος, αυτοάνοσα, αλλεργίες, είναι σε έξαρση το τελευταίο διάστημα. Αυτό κάπου οφείλεται.

Και κάθε τρεις και λίγο βγαίνει μία έρευνα που λέει ότι φταίει αυτό ή εκείνο ή το άλλο και μας έχουν τρελλάνει παντελώς! Τη μία φταίει η διατροφή, την άλλη ο αέρας, την άλλη το νερό, την άλλη τα κινητά/ασύρματα, η τηλεόραση, οι αντιβιώσεις και η λίστα δεν έχει τελειωμό! Φοβόμαστε ακομα και να αναπνεύσουμε (μην γελάτε πέρσι με την γρίππη έμπαινα στο μετρό και κράταγα την αναπνοή μου!)

Ναι στο μέτρο, όχι στην υπερβολή :D

Μάρα δοκίμασες αντί για μπισκοτόκρεμα να της δώσεις τραχανά; Με την ίδια λαχτάρα θα τον φάει είμαι σίγουρη (ειδικά για το δικό σου παιδί!)

Διαφημίσεις

Πού άραγε? Μα εννοειται στον σύγχρονο τροπο ζωής (βέβαια κ εδώ έχω μια ένσταση, πώς ξέρεις ότι πριν 1000 η 2000 χρόνια δεν είχαν αλλεργίες ή καρκίνο? Απλά τώρα ξέρουμε και καταγράφουμε το αίτιο θανάτου, τότε απλά δεν το ήξεραν) Πέρα από αυτό, δεν υποστηρίζω τον σύγχονο τρόπο ζωής, δεν μου αρέσει να χρησιμοποιούμε ένα επιχείρημα όπως μας βολεύει, το νόμισμα έχει και άλλη πλευρά, ας μην την αγνούμε ;)

Και γενικότερα, νομίζω ότι το ιδανικό είναι να κρατάμε τα θετικά της τεχνολογίας, αλλά να περιορίζουμε τα αρνητικά όταν μπορούμε. Για παράδειγμα, μου φαίνεται πραγματικά πολύ περίεργο το ότι υπάρχουν γονείς που δεν αναγνωρίζουν ότι η συστηματική κατανάλωση ζάχαρης είναι επιβλαβής. Γιατί να δίνεις κρέμα με ζάχαρη, όταν μπορείς να δώσεις χωρίς ζάχαρη; (ένα παράδειγμα)

Συμφωνώ απόλυτα :P

Βέβαια μην ανοίξουμε συζήτηση για το τι έχω δώσει εγώ στο παιδί μου :D:D:D:D:D:D:D (ρώτα την culte που είδε στο φβ)

αερικο πριν αρχισουμε τα κρεμοειδη αρχισα με ευλάβεια τη βρώμη το κεχρί τον τραχανά και τα λοιπά εναλακτικά.. δοκιμασα και παραλλαγες πχ ντικελ πως το λενε αυτο με φρουτα φρεσκα κλπ κλπ...ΟΛΑ μηδενος εξαιρουμενου μου τα εφτυσε στη μουρη ή μου τα εβγαλε... ευτυχως το γιαουρτι της το θελει σκετο..ουτε με φρουτα ουτε με φαρινεσ ουτε με γευση μπισκοτο κλπ κλπ

dZJip3.png

Και κάθε τρεις και λίγο βγαίνει μία έρευνα που λέει ότι φταίει αυτό ή εκείνο ή το άλλο και μας έχουν τρελλάνει παντελώς! Τη μία φταίει η διατροφή, την άλλη ο αέρας, την άλλη το νερό, την άλλη τα κινητά/ασύρματα, η τηλεόραση, οι αντιβιώσεις και η λίστα δεν έχει τελειωμό! Φοβόμαστε ακομα και να αναπνεύσουμε (μην γελάτε πέρσι με την γρίππη έμπαινα στο μετρό και κράταγα την αναπνοή μου!)

Ναι στο μέτρο, όχι στην υπερβολή :D

Εγώ έχω χ***τεί με την Ιαπωνια :(:(:(:(:(:(

Συγνωμη κοριτσια βαρεσα διαλυση. Εφυγα και εκανα νανι με την μπεμπα.....και τωρα φτιαχνω καφε.....ειναι καλα απο χθες. Δεν εχει πυρετο ευτυχως, και εχει ξεπρηστει και το ποδι......Μαρα περαστικα στο δικο σου το μικρο......Πηγαμε μοδερκεαρ σημερα και πηραμε παντελονακια ανοιξιατικα. Και της λεω αντε να διαλεξεις εσυ. Ποια θες τα μπλε ή τα κοκκινα. Και φωναζει κοκκινα, αυτα! και μου τα παινρει απο το χερι και βουρ στο ταμειο......γιναμε θεαμα......:P

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...