Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , kate82 είπε:

Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται μ αυτήν την αμη,δεν έχω ακούσει ένα καλό νούμερο και το κακό είναι ότι είναι χαμηλή σε μικρές ηλικιες

Μάλλον δεν τους ενδιαφέρει πολύ να το μελετήσουν για να έχουμε κάποια απάντηση κι εμείς. Δεν ξέρω αν είναι και λύση να εξεταζόμαστε από τα 20-25… εγώ το έμαθα στα 31. Νομίζω ότι έχει να κάνει με τον τρόπο ζωής που δεν είναι τόσο αγνά αυτά που τρώμε και πολύ πλαστικό οπότε το σώμα δεν τρέφεται σωστά και υπάρχει φλεγμονή γενικά. Αν δεν ισχύουν αυτά, εγώ γενικώς έχω πολλά που κάπως πιστεύω ότι συνδέονται: δικερο μήτρα ημικρανίες εδώ και δέκα χρόνια κύστες παχύ ενδομήτριο υποθυρεοειδισμό..

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

απο μασχαλη Ραννια.. και για μενα πυρετος ειναι οτιδηποτε πανω απο 36,8 :P

5 με 5.30 8α παει η παιδιατρος, προσπαθω κ εγω να φυγω απο εδω ΤΩΡΑ και μαλλον 8α σπασω κανα pc για να καταλαβουν οτι οντως πρεπει να φυγω και οτι δνε ιεμαι για πολλα πολλα με τα νευρα μου

dZJip3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εχει καποιες στανταρ ωρες που νυσταζει, και αν δε κοιμηθει, μαυρο φιδι που σε εφαγε!

δλδ....μετα τη φρουτοκρεμα (κατα τις 11 δλδ), μετα το μεσημεριανο (κατα τις 3 δλδ), και το απογευμα θελει να κοιμηθει στις 7,30 (για βραδυ!), αλλα τον καθυστερω καμια ωρα, μπας και κοιμηθουμε κι εμεις λιγακι. Πιο μικρο κοιμοταν 19:30-07:30. ηταν και καλοκαιρι και καταλαβαινεις, 19:30 ηταν νταλα μεσημερι εξω! αλλα αυτος...τον υπνο του! Πανε αυτα τα μεγαλεια τωρα....κανουμε παρεα στο Μαριο του Μαρκου! 5,30-6,00 ειναι ορθιος!

:shock::shock::shock::shock::shock::shock: Το δικό μου αν δεν πάει 11 δεν κοιμάται...πρέπει να είναι εξοντωμένη για να κοιμηθεί στις 10...Και συνηθως ξυπνάει από 7.30 έως 8.30 το πρωί

:shock::shock::shock::shock::shock::shock: Το δικό μου αν δεν πάει 11 δεν κοιμάται...πρέπει να είναι εξοντωμένη για να κοιμηθεί στις 10...Και συνηθως ξυπνάει από 7.30 έως 8.30 το πρωί

και δεν κοιμάται καθόλου κατά την διάρκεια της ημέρας?????

Μάρα για σένα πυρετός μπορεί να είναι και το 35 :P για το παιδί πάντως θεωρείται πυρετός πάνω από 38 :P χαλάρωσε :D

Γεια σου Φαιη!

ρε μαρα, τα μωρα δεν εχουν την ιδια θερμοκρασια με τους μεγαλους! Μη το μπερδευεις!

μαλ, 7,30-8,30 εχω να το δω 5 μηνες τωρα....αστα!

Διαφημίσεις

και δεν κοιμάται καθόλου κατά την διάρκεια της ημέρας?????

πλεον κοιμάται σίγουρα μια φορά, είτε πριν είτε μετά την φρουτόκρεμα...και πολλές φορές κοιμάται λίγο και το απόγευμα, ειδικά αν μπει στο αυτοκίνητο...:P

Βασικά εγώ ποτέ δεν ήμουν υπέρ του προγράμματος, και το παιδί δεν έχει δικό του οπότε γι'αυτό μου φαίνεται περίεργο όταν ακούω "το βάζω για ύπνο"

πλεον κοιμάται σίγουρα μια φορά, είτε πριν είτε μετά την φρουτόκρεμα...και πολλές φορές κοιμάται λίγο και το απόγευμα, ειδικά αν μπει στο αυτοκίνητο...:P

Βασικά εγώ ποτέ δεν ήμουν υπέρ του προγράμματος, και το παιδί δεν έχει δικό του οπότε γι'αυτό μου φαίνεται περίεργο όταν ακούω "το βάζω για ύπνο"

και όμως τα παιδιά λατρεύουν το πρόγραμμα..γιαυτό και λειτουργούν άψογα στον σταθμό!

μαλεκον, δε του εχω βαλει εγω προγραμμα...μονος του το εχει βαλει. Αφου λεω, αν δε κοιμηθει τις ωρες αυτες....μαυρο φιδι που σε εφαγε!

αν δε θελει να κοιμηθει το παιδι....μωρε δε μπα να του κανεις και βουντου....δε κοιμαται!

και όμως τα παιδιά λατρεύουν το πρόγραμμα..γιαυτό και λειτουργούν άψογα στον σταθμό!

Αυτό το έχω ακούσει πολλές φορές. Ο μεγαλύτερος δισταγμός μου ήταν για τις περιπτώσεις που εκ των πραγμάτων δεν θα μπορούσα να εφαρμόσω το πρόγραμμα...τι θα έκανα τότε? Και ίσως είμαι λίγο χύμα στις απόψεις μου, προτιμώ το παιδί να τρώει κ να κοιμάται όποτε θέλει, και εγώ πχ δεν νυστάζω κάθε μέρα την ίδια ώρα

μαλεκον, δε του εχω βαλει εγω προγραμμα...μονος του το εχει βαλει. Αφου λεω, αν δε κοιμηθει τις ωρες αυτες....μαυρο φιδι που σε εφαγε!

Ναι ρε το κατάλαβα :P:p:p:p Γενική κουβεντα κάνω τώρα

Διαφημίσεις

συγνωμη αλλα ποιος ειπε οτι τα παιδια λατρευουν το προγραμμα? οποιος βαλει σε προγραμμα την πουκι ή το μαλεκονομωρο με τον υπνο του, του κανω δωρο επιπλωση οικιασ απο βαραγκη :P

dZJip3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...