Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 17 λεπτά , Cristina93 είπε:

Σε καταλαβαίνω.. είναι πάρα πολύ χρονοβόρο! εγώ ξεκίνησα τη διέγερση μετά από 3 τρίμηνα που παίρνει ο άντρας μου διαφορετικές ορμόνες και μόνο χειρότερα γίνεται. Προχθες κάναμε σπερμοδιάγραμμα στο κέντρο εξωσωματικης και βγήκε πάλι μηδέν παρότι το έψαξαν πολύ καλά έστω και για ένα.. οπότε θα κάνουμε και βιοψία αλλά πάμε για να πούμε ότι μετά από σχεδόν χρόνο τουλάχιστον το δοκιμάσαμε, να μας φύγει και να πάμε μετά ή με δότη ή δότες (κι εγώ έχω 5 ωοθυλακια λόγω χαμηλής ΑΜΗ) ή όπως κρίνουμε. Είχατε κάνει κάποια βιοψία που να έδωσε αποτέλεσμα ενώ το σπερμοδιάγραμμα ήταν μηδέν και χωρίς να υπάρχει απόφραξη; Επίσης υπάρχει κάποια κοπέλα που να της απαγορεύουν την εμβρυομεταφορά λόγω του ότι το ενδομήτριο είναι παχύ; Εμένα είναι από 17 και πάνω και δεν τους αρέσει καθόλου αλλά δεν προτείνουν κάτι προς το παρόν. Φαντάζομαι θα το δούμε αν γίνει κάποιο θαύμα και έχουμε κάτι προς μεταφορά χαχαχ 

Δεν τους άρεσε το 17; Τι μέρα του κύκλου ήσουν και δεν τους άρεσε; Φανταστικό είναι! Εμένα μου φτάνει στα μέσα του κύκλου και 22mm

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Παλλαντίν, μιας και είσαι πιο ενναλακτική μήπως έχεις να μου προτείνεις κάτι για κρεμούλες για τη μπέμπα? Κιουλτάκι εσύ?

Εγώ παίρνω από εδώ http://www.biopoleio.gr/?p=p_27&sName=%D0%E1%E9%E4%E9e%DD%F2-%F4n%EF%F6%DD%F2 μου τα φέρνουν σπίτι.

Παίρνω το βρεφικό μούσλι και την βρώμη της Holle και το ριζάλευρο με κινόα και βανίλια της Babynat, τα κάνω ένα μείγμα και η Σοφία το τρώει μανιωδώς. Πλέον της το δίνω σαν πρωινό, είναι το μόνο πράγμα που τρώει σε μορφή κρέμας

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγώ θα ήθελα να γράψω κάτι για το χιλιοχρησιμοποιημένο επιχείρημα του "τι έκανε τόσα χρόνια η ανθρωπότητα χωρις...."

Η ανθρωπότητα πέθαινε στα 40-50, χάνονταν μητέρες και παιδιά στις γέννες, οι αρρώστιες θέριζαν και τελικά το ότι είμαστε πλέον 6 δις πάνω στον πλανήτη είναι αποτέλεσμα όλων αυτών που έχουμε τώρα ενώ πιο παλιά δεν υπήρχαν

Για να μην το ξεφτιλίσω εντελώς και αρχίσω πως ούτε αυτοκίνητα, κινητά, ψυγεια, τηλεοράσεις δεν είχαμε αλλά τώρα δεν μπορούμε να φανταστούμε ούτε μια μερα την ζωή μας χωρις αυτα

Παλλαντίν, μιας και είσαι πιο ενναλακτική μήπως έχεις να μου προτείνεις κάτι για κρεμούλες για τη μπέμπα? Κιουλτάκι εσύ?

δεν έφαγε ποτέ κρέμες η δικιά μου! και όχι επό επιλογή δική μου λέμε!!!!

μπορώ να συμφωνήσω με την malecon? και να συμπληρώσω εξ ου και η απαράδεκτη ευχή "να σου ζήσει"!

δεν ξερω ρε κικι μου.. εχω πεσει σε σκεψεις.. αρχισε απο σαββατο πρωι με ΟΛΗ τη γκάμα του 37.. απο 37 και 4 μετα 37,6 και το βράδυ εως και 38,5.. ντεπον το βράδυ έπεσε ο πυρετος στισ 11 το βραδυ ξυπνησε και επαιζε (!). την κυριακη παλι τα ιδια... 37 και διαφορα και οταν εφτανε 38,5 τσουπ ντεπον. ορεξη εχει, κέφι εχει, γελιο έχει, τουμπανο τα πάνω ούλα έχει κανωνικες κενώσεις έχει.. εφυγα σημερα απο αυλιδα και ειχε 36,8...μεχρι να φτασω πηγε 36,6... και τωρα παλι μπαμ 37,9... ε τι σκατα ισωση ειναι αυτη?

Τούμπανο τα πάνω ούλα, σαλάκια...δόντια μου μυρίζει!

Κική γιατί θες να δώσεις κρέμα στην μπέμπα;

Ξέρω, θυμάμαι δλδ από το γιο μου, ότι τον άλλο μήνα θα μας πει να ξεκινήσουμε κρέμα. Ήδη έχουμε ξεκινήσει φρούτο...ο Θεός να το κάνει, τεσπα... κι αναρωτιέμαι τι ενναλακτικές έχω για ένα παιδάκι 5 μηνών πιο υγιεινές.

Σήμερα θα φτιάξω μπισκότα με ταχίνι και μέλι. Αν πετύχουν θα σας πω! Για να αποφεύγω του εμπορίου με το μεγάλο.

Πάντως το μικρό είναι πολύ κοπρόπαιδο! Ο γιος μου έτρωγε 4 μηνών 3 φρούτα μαζί αλεσμένα. Αυτή η σουσού, 1/2 μπανάνα το σκασμένο!

Διαφημίσεις

δεν ξερω...εντομεταξυ εχω κρανιωθει με την παιδιατρο.. 2,5 μερες τωρα μου λεει και αλλα.. στην αρχη ιωση...μετα να δουμε ηπως γαστρεντε...χτεσ μου λεει μην ειναι ιογενεσ κατι και πεταξει και κανενα εξανθημα.. και ΣΗΜΕΡΑ το απογευμα 8α παρει τον κωλο της να ερ8ει να την δει...

dZJip3.png

Εγώ παίρνω από εδώ http://www.biopoleio.gr/?p=p_27&sName=%D0%E1%E9%E4%E9e%DD%F2-%F4n%EF%F6%DD%F2 μου τα φέρνουν σπίτι.

Παίρνω το βρεφικό μούσλι και την βρώμη της Holle και το ριζάλευρο με κινόα και βανίλια της Babynat, τα κάνω ένα μείγμα και η Σοφία το τρώει μανιωδώς. Πλέον της το δίνω σαν πρωινό, είναι το μόνο πράγμα που τρώει σε μορφή κρέμας

Ψωνίζεις γενικώς βιολογικά από εδώ? Σου φαίνονται καλά?

Από το βιολογικάδικο στη Σοφούλη, δίπλα στο γκραντ, έχεις ψψωνίσει?Πως σου φαίνεται?

Είμαι μπαναρισμένη και από δίπλα, και κάπου πρέπει και εγώ να λύσω τις απορίες μου:tongue:

δεν έφαγε ποτέ κρέμες η δικιά μου! και όχι επό επιλογή δική μου λέμε!!!!

Μα τι παιδί αυτό το κιουλτάκι! Της υγιεινής από τα γεννοφάσκια του!

Πως έτσι όμως?Δεν της άρεζε? Εμένα και τώρα να μου φέρεις μια φαρίν λακτέ, την καθαρίζω σε δευτερόλεπτα.

Καλημέρα κι από μένα!

Σέβη, επιμένεις και θα σου κολλήσω κι άλλη ταμπέλα...τοπικίστρια και σωβινίστρια! :tongue::tongue::tongue:

Έγραψα και το τελευταίο ποστ μου στο θέμα με τις μπισκοτόκρεμες. Harlow, το έδωσα το λινκ λίγο πιο πάνω.;)

κι άλλη ταμπέλα; η παλιά ποιά ήταν;;;;;;:P

αφού σε είπα ότι τα βουνά σας είναι ωραιότατα.:)

δεν το είδα το λινκ με τις μπισκοτόκρεμες. δώσε πληζ. ή πες μου θέμα, ενότητα.

για να καταλάβω, οι εθελοντές δεν παίρνουν κάρτα; μόνο ειδοποίηση;

να γίνω εθελόντρια; :rolleyes:

το "επιστημονικός συνεργάτης" με ενοχλεί όταν το χρησιμοποιούν όλοι.

να το χρησιμοποιεί ο γιατρός, που βάζει κ το βιογραφικό του κάτω στο κάθε ποστ, ο.κ. μπράβο του κ μπράβο στο πάρεντς.

αλλά να αυτοαποκαλείται επιστημονικός συνεργάτης η τάδε που έκανε κάποια σεμινάρια κι έδωσε εξετάσεις τύπου...όχι ρε φίλε. δεν έγινε επιστήμονας.:P

περαστικά στην πούκι γκερλ!:)

ασχεςτο...απο το βιοπωλειο εχω ψωνισει και εγω κατι κρεμοειδη της Holle (Κεχρι και βρώμη ) ασχετα με το οτι η πουκι ουτε να τα φτυσει, το σερβις και η ποιοτητα ειναι τελεια

dZJip3.png

Διαφημίσεις

Μα τι παιδί αυτό το κιουλτάκι! Της υγιεινής από τα γεννοφάσκια του!

Πως έτσι όμως?Δεν της άρεζε? Εμένα και τώρα να μου φέρεις μια φαρίν λακτέ, την καθαρίζω σε δευτερόλεπτα.

ποιας υγιεινής καλέ?

απλά οτιδήποτε άλλο φαγώσιμο-στερεό ήταν πολύ ξένο από τον πραγματικό της στόχο...το ζιζάκι!!!!!!

Αυτό πάλι πώς το κάνετε? :confused::confused::confused: Έχω αποτύχει εντελώς στο θέμα ύπνος...κοιμάται όποτε θέλει αυτή, η φράση "την βάζω για ύπνο" απλά δεν υπάρχει

εχει καποιες στανταρ ωρες που νυσταζει, και αν δε κοιμηθει, μαυρο φιδι που σε εφαγε!

δλδ....μετα τη φρουτοκρεμα (κατα τις 11 δλδ), μετα το μεσημεριανο (κατα τις 3 δλδ), και το απογευμα θελει να κοιμηθει στις 7,30 (για βραδυ!), αλλα τον καθυστερω καμια ωρα, μπας και κοιμηθουμε κι εμεις λιγακι. Πιο μικρο κοιμοταν 19:30-07:30. ηταν και καλοκαιρι και καταλαβαινεις, 19:30 ηταν νταλα μεσημερι εξω! αλλα αυτος...τον υπνο του! Πανε αυτα τα μεγαλεια τωρα....κανουμε παρεα στο Μαριο του Μαρκου! 5,30-6,00 ειναι ορθιος!

δεν ξερω ρε κικι μου.. εχω πεσει σε σκεψεις.. αρχισε απο σαββατο πρωι με ΟΛΗ τη γκάμα του 37.. απο 37 και 4 μετα 37,6 και το βράδυ εως και 38,5.. ντεπον το βράδυ έπεσε ο πυρετος στισ 11 το βραδυ ξυπνησε και επαιζε (!). την κυριακη παλι τα ιδια... 37 και διαφορα και οταν εφτανε 38,5 τσουπ ντεπον. ορεξη εχει, κέφι εχει, γελιο έχει, τουμπανο τα πάνω ούλα έχει κανωνικες κενώσεις έχει.. εφυγα σημερα απο αυλιδα και ειχε 36,8...μεχρι να φτασω πηγε 36,6... και τωρα παλι μπαμ 37,9... ε τι σκατα ισωση ειναι αυτη?

Καταρχην, απο που μετρησες θερμοκρασια? Δευτερον, ανοιξε το βιβλιαριο υγειας, λεει ποσο θεωρειται πυρετος. Παντως, σε δοντια μου κανει κι εμενα οπως τα λες, καλου κακου..μια επισκεψη στον παιδιατρο...

Καλησπερα σε ολες!

Πως ειστε?

Εμεις σχετικα καλα.. Εχθες με επιασε ζαλαδα και πονος στον αυχενα. Δεν ηθελα ομως να κλειστουμε αλλη μια μερα μεσα και πηγαμε με τη μικρη (και το Βασ. φυσικα) στις κουνιες της γειτονιας μας! Καλα ητανε, ειχε ωραιο καιρο, ειδε κι εμενα το ματι μου χρωματα μιας και ειχα να βγω εξω πολυ καιρο (εξω, οχι απο το ενα σπιτι στο αλλο). Το μεσημερι πηγε ο Βασ. για δουλεια και ηρθε η μαμα μου να με βοηθησει. Μονο βοηθεια δεν ηταν αυτο αλλα τελος παντων.. Για να μην αναρωτιεστε, ναι τσακωθηκαμε, ναι ειμαι σκ@τα, ναι τα βλεπω ολα πολυ μαυρα γιατι ο τσακωμος μας αφορουσε το παιδι και το πως το διαπαιδαγωγω (συγγνωμη αλλα δεν ειμαι σε θεση ακομα να μπω σε λεπτομερειες), ναι ειμαι να σκασω απο εχθες και οκ.. απλα θα μου περασει. Και να πω σε ολες τις κοπελες που δεν εχουν βοηθεια απο πουθενα πως τις καταλαβαινω γιατι ειναι μεγαλο μανικι (ετσι κι αλλιως κι εγω μεχρι τωρα μονη μου πορευομουν, ειπα να ερθω Αγιο Δημητριο για να εχω και τη βοηθεια της μανας μου) αλλα ισως, ξαναλεω ισως ειναι καλυτερα να μην εχεις βοηθεια απο πουθενα και να εισαι υπολογος μονο εσυ και ο αντρας σου σε ο,τι αφορα την οικογενεια σας..

Κατα τα αλλα καλα.. Εχθες το βραδυ αδιαθετησα κιολας, οποτε ακυρος ο συναγερμος για την καθυστερηση. Ολα μια χαρα.

Η Μαρια σημερα το μεσημερι δεν θελει να κοιμηθει.. Καθεται στο σαλονι και παιζει.. Που και που ριχνει και καμμια κλεφτη ματια στο dvd που παιζει παραμυθια.. Δεν δειχνει να εχει καταλαβει τι εγινε εχθες (thanks God!).

Την Τεταρτη θα παω να αγορασω μυωπικα γυαλια.. Σημερα μου θεωρησε ο Βασιλης το χαρτι απο τον οφθαλμιατρο. Επισης θα περασω και για ενα χτενισμα απο το κομμωτηριο μπας και ανεβει η διαθεση. Σορρυ που δεν μπαινω πιο συχνα απλα ειμαι λιγο πεσμενη και δεν θελω να σας το μεταδωσω!

Φιλακια πολλα σε ολες!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...