Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 17 λεπτά , Cristina93 είπε:

Σε καταλαβαίνω.. είναι πάρα πολύ χρονοβόρο! εγώ ξεκίνησα τη διέγερση μετά από 3 τρίμηνα που παίρνει ο άντρας μου διαφορετικές ορμόνες και μόνο χειρότερα γίνεται. Προχθες κάναμε σπερμοδιάγραμμα στο κέντρο εξωσωματικης και βγήκε πάλι μηδέν παρότι το έψαξαν πολύ καλά έστω και για ένα.. οπότε θα κάνουμε και βιοψία αλλά πάμε για να πούμε ότι μετά από σχεδόν χρόνο τουλάχιστον το δοκιμάσαμε, να μας φύγει και να πάμε μετά ή με δότη ή δότες (κι εγώ έχω 5 ωοθυλακια λόγω χαμηλής ΑΜΗ) ή όπως κρίνουμε. Είχατε κάνει κάποια βιοψία που να έδωσε αποτέλεσμα ενώ το σπερμοδιάγραμμα ήταν μηδέν και χωρίς να υπάρχει απόφραξη; Επίσης υπάρχει κάποια κοπέλα που να της απαγορεύουν την εμβρυομεταφορά λόγω του ότι το ενδομήτριο είναι παχύ; Εμένα είναι από 17 και πάνω και δεν τους αρέσει καθόλου αλλά δεν προτείνουν κάτι προς το παρόν. Φαντάζομαι θα το δούμε αν γίνει κάποιο θαύμα και έχουμε κάτι προς μεταφορά χαχαχ 

Δεν τους άρεσε το 17; Τι μέρα του κύκλου ήσουν και δεν τους άρεσε; Φανταστικό είναι! Εμένα μου φτάνει στα μέσα του κύκλου και 22mm

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Γεια σου, Ράννια? Και πώς το κόβεις, θα τα πάρεις κάποια ημέρα των ημερών τα λεφτούδια ή απωλέσθη πάσα ελπίς?

Έλλη, σήμερα έχει πυρετό η Στέφη? Κι εγώ φρικάρω μέχρι να πέσει γμτ. Από πάνω τους με το θερμόμετρο, ιδίως τη νύχτα. Τρέμει το φυλλοκάρδι μου κι όταν τα βλέπω να έχουν ρίγος και χέρια παγωμένα...άμα έβλεπα και τίποτα σπασμούς, θα με μαζεύανε από τα πατώματα.

Κική, γιατί κοριτσάκι μου έκατσες κι ασχολήθηκες? Τι βγήκε, τάχα? Αυτό ήθελε κι εκείνη!

Εμένα αυτό που σας ρώτησα, να γράψω ή να μην ξαναγράψω στο επίμαχο θέμα, θα μου δώσετε καμια γνώμη?

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Α, εμείς ΣΚ!

Παλλαντίν, η άλλη κοπέλα που ήταν έγγυος, στη συνάντηση, τα κατάφερε? Θηλάζει?

Δεν θυμάμαι καθόλου ποια ήταν η άλλη:oops:

Γενικά περισσότερο μιλάω με τις μαμάδες νηπίων, έχουμε άλλωστε περισσότερα κοινά, άσε που δεν συγκρατώ φυσιογνωμίες.

Πάντως τα άτομα εναλλάσσονται πολύ, οι περισσότερες έρχονται μόνο 1-2 φορές, λίγες είμαστε οι σταθερές

Γεια σας κοριτσια....

Γεια σου γειτόνισσα :P

Εμένα αυτό που σας ρώτησα, να γράψω ή να μην ξαναγράψω στο επίμαχο θέμα, θα μου δώσετε καμια γνώμη?

Εγώ θα έλεγα να ξαναγράψεις...αλλά μην χρησιμοποιήσεις γενικές εκφράσεις τύπου "Ύστερα από την τελευταία σας απάντηση, η οποία, φυσικά, κάθε άλλο παρά με κάλυψε, όπως και κάθε νοήμονα άνθρωπο πιστεύω εδώ μέσα, το βρίσκω μάταιο να συνεχίσω τη συζήτηση" Πες τι δεν σε κάλυψε και που διαφωνεις ακριβως

άσε που δεν συγκρατώ φυσιογνωμίες.

Εγώ να δεις. Χτες έγινα πάλι ρεζίλι μου μίλαγε μια γνωστη κ εγώ την κοίταζα σαν χάνος :oops:

Διαφημίσεις

:tongue::tongue::tongue::tongue:

ΜΠΑΟΚ ρε!

Γεια σου, Ράννια? Και πώς το κόβεις, θα τα πάρεις κάποια ημέρα των ημερών τα λεφτούδια ή απωλέσθη πάσα ελπίς?

απο αυριο σε αυριο με εχουν....για να δουμε....

Εγώ θα έλεγα να ξαναγράψεις...αλλά μην χρησιμοποιήσεις γενικές εκφράσεις τύπου "Ύστερα από την τελευταία σας απάντηση, η οποία, φυσικά, κάθε άλλο παρά με κάλυψε, όπως και κάθε νοήμονα άνθρωπο πιστεύω εδώ μέσα, το βρίσκω μάταιο να συνεχίσω τη συζήτηση" Πες τι δεν σε κάλυψε και που διαφωνεις ακριβως

Παρόλο που κι εγώ θα έγραφα, δεν είμαι από τα άτομα που κρατιούνται, η λογική λέει ότι πιθανώς μιλάς σε τοίχο...

Βέβαια, τοίχο με ασθενή μνήμη, μιας και έχουν δοθεί πολλάκις ιατρικές συμβουλές από μέρους της σε εγκυμονούσες για το ασβέστιο πχ...και εδώ είναι που δεν κρατιέμαι!Τι λες ψέματα mr τοίχο?Ε? Υποστήριξε την άποψή σου με αλήθεια!Ή πες:πάσο, λάθος!Τι μεγαλείο το 2ο.

Παλλαντίν, μιας και είσαι πιο ενναλακτική μήπως έχεις να μου προτείνεις κάτι για κρεμούλες για τη μπέμπα? Κιουλτάκι εσύ?

Οι άλλες με γράφετε ούτως ή άλλως:tongue:

Μάρα περαστικά. Από τις ιώσεις που κυκλοφορούν θα είναι.

Ελλ, είναι άρρωστη η Στέφη?

Αερικό η Τζο τι κάνει?

Παρόλο που κι εγώ θα έγραφα, δεν είμαι από τα άτομα που κρατιούνται, η λογική λέει ότι πιθανώς μιλάς σε τοίχο...

Μπορεί η ίδια να είναι τοίχος, αυτοί όμως που διαβάζουν το φόρουμ μπορεί και να μην είναι....οπότε ας διαβάσουν και μια εντελώς διαφορετική άποψη ;) Όχι τόσο ως προς το νομικό μέρος αλλά στο να εντοπίσουν τα σημεία που φάσκει κ αντιφάσκει ο τοίχος

παω να βαλω το μωρο για υπνο και ξαναρχομαι...αν δε με παρει κι εμενα ο υπνος μαζι του!

Αυτό πάλι πώς το κάνετε? :confused::confused::confused: Έχω αποτύχει εντελώς στο θέμα ύπνος...κοιμάται όποτε θέλει αυτή, η φράση "την βάζω για ύπνο" απλά δεν υπάρχει

δεν ξερω ρε κικι μου.. εχω πεσει σε σκεψεις.. αρχισε απο σαββατο πρωι με ΟΛΗ τη γκάμα του 37.. απο 37 και 4 μετα 37,6 και το βράδυ εως και 38,5.. ντεπον το βράδυ έπεσε ο πυρετος στισ 11 το βραδυ ξυπνησε και επαιζε (!). την κυριακη παλι τα ιδια... 37 και διαφορα και οταν εφτανε 38,5 τσουπ ντεπον. ορεξη εχει, κέφι εχει, γελιο έχει, τουμπανο τα πάνω ούλα έχει κανωνικες κενώσεις έχει.. εφυγα σημερα απο αυλιδα και ειχε 36,8...μεχρι να φτασω πηγε 36,6... και τωρα παλι μπαμ 37,9... ε τι σκατα ισωση ειναι αυτη?

dZJip3.png

Διαφημίσεις

ναι αερικο...μονο πυρετο και της εβαλα ορο χτεσ τζαστ ιν κεισ και μετα με το ρουφηχτηρι εβγαλε κανονικη μυξοποσοτητα..και διαυγεστατη.. που και που χτεσ εσκαγε κανα γκουχου αλλα την αυτο ακροαστηκα και δεν εχει βαρια αναπνοη κλπ..απλά πνιγεται και με τα απειρα σαλια..ειναι και γλωσοκοπανα... ολα μαζι

dZJip3.png

Άπειρα σάλια σημαίνει δόντια ;) Οπότε τα γκουχ γκουχ είναι λογικά και ίσως να στο γυρίσει και σε μυξούλες... εκεί λοιπόν θα είναι το επίφοβο... μήπως κάνατε εμβόλιο;

Αγγελίνα εγώ στη θέση σου θα το παράταγα το θέμα... υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν να έχουν τον τελευταίο λόγο... δεν ανήκω σε αυτους... και επειδή δεν ανήκω διασκεδάζω να αφήνω με τον τελευταίο λόγο να νιώθουν ότι νίκησαν αλλά να έχουν γελοιοποιηθεί στην πραγματικότητα και να μην το καταλαβαίνουν...

οχι εμβολιο δεν καναμε... γενικα ειμασταν σε τρελη φαση..8υμασαι που ελεγα για τον γαματο καιρο και τις βολτες που 8α καναμε? ε..ποτέ... τεσπα 8α ειναι μια χαρα πλεον ο καιρος δεν σκαω για αυτο... αλλα ειμαστε στην 3η μερα τωρα..λογικα δνε 8α επρεπε να ειχε περάσει?

dZJip3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...