Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , kate82 είπε:

Σ ευχαριστώ  κορίτσι μου ... εσύ σε τι φάση είσαι???

αποτυχιας σε αυτη την φαση 😅 αλλα εχουμε ηδη ενα παιδι , οποτε οκ το διαχειριζομαστε λιγο καλυτετα. σκεφτομαστε να προχωρησουμε με δοτη γιατι στερεψαμε …  βρεθηκε σπερμα μονο με βιοψια στην τελευταια προσπαθεια και μετα απο θεραπειες του αντρα μου, οποτε δεν νομιζω να μπουμε στην διαδικασια ξανα. ειναι πολυ χρονοβορα και κοστοβορα με αβεβαια αποτελεσματα.

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Μπράβο Κικούλα :)

Σήμερα το έχω ρίξει στο διάβασμα "εξωπαρεντικών" λινκς και έχω φρίξει!

http://news247.gr/ellada/kataggeloyn_thn_yphresia_koinwnikhs_pronoias_krhths_thetoi_goneis.801128.html?fb_ref=recArt

καλά και εγώ το είδα αυτό...και είδα κάποιες μαμάδες να συμφωνούν !

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

zopiron περαστικά!

Ναι, πάμε στον ΠΑΟΚ. Το τελευταίο διάστημα βέβαια, λόγω κρύου και κάτι θεμάτων με την υγεία μου, δεν πήγαμε, αλλά πιθανότατα από αύριο ξαναξεκινάμε! Το σκέφτεσαι;

Καλέ ήδη πάμε το γιο μου!Την κόρη μου του χρόνου.

Είχα βρει και κάτι παρόμοιο για μουσική όμως στο Νάκα, άλλο ένα 50άρικο, μου πέφτει όμως too much!

Το Σάββατο το επόμενο θα πάω εγώ. Συνήθως πάει ο άντρας μου! Άντε μπορεί να σε δω!

Αερικό, δεν το έχω διαβάσει όλο, αλλά με μια πρόχειρη ματιά:ανοησίες! Μη χειρότερα!Θα το αγαπούν λιγότερο δλδ?Έλεος!

Διαφημίσεις

Κική, εγώ ακόμα δεν κατάλαβα γιατί αποκλείστηκες στο καφέ. :confused:

Κι εγώ έκανα αναφορά στην Αγλαΐα για το θέμα με τις μπισκοτόκρεμες και της το είπα στο πρώτο μου ποστ. Να μπω στον κόπο να της ξαναπαντήσω ή δεν αξίζει τον κόπο κι όποιος κατάλαβε, κατάλαβε? Τι λέτε?

Άλλο και τούτο με τη χορτοφαγία...μη χειρότερα. Και μετα καθόμαστε και συζητάμε για τα δικαιώματα των γκέυ ζευγαριών στην υιοθεσία. Γι'αυτό δεν είχα πάρει και μέρος στη συζήτηση, είναι παντελώς ουτοπικό το ενδεχόμενο, άσχετα από την αποψή μου γι' αυτό.

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Κική, εγώ ακόμα δεν κατάλαβα γιατί αποκλείστηκες στο καφέ. :confused:

Κι εγώ έκανα αναφορά στην Αγλαΐα για το θέμα με τις μπισκοτόκρεμες και της το είπα στο πρώτο μου ποστ.

Α, καλά!Κι εγώ έχω κάνει! Δεν το είπα δημόσια όμως, κακώς. Άλλη φορά θα το λέω. Εγώ την έχω αναφέρει και στην έρευνα για το σαμποτάζ στο μητρικό θηλασμό. Το γιατί το έχω πει δημόσια στο φόρουμ. Αυτό είναι με τον τρόπο του σαμποτάζ.

Κι έχω μια απορία άσχετη με την Αγλαία. Ότανγίνονται σύμβουλοι θηλασμού δεν κάνυον κανένα μάθημα για την ψυχολογία της λεχώνας?Και της γυναίκας εν γένει?

Για το ποστ που έβριζα με χυδαίο τρόπο το μέλος που άνοιξε το τόπικ δίπλα για εμάς:tongue:

Πυρετικούς σπασμούς έκανε ο αδερφός μου. Είχε 38 και μέσα σε μισή ώρα έπαθε αυτό που έπαθε η κοπέλα δίπλα!

Χτυπιόταν η μάνα μου ότι είχε μόνο 38, χτυπιόντουσαν οι γιαατροί ότι στάνταρ ανέβσε 40άρι μέσα στο μισάωρο και δεν το πήρε πρέφα.

Ετσι ανεβαζει η δικια μου και την εχω προλαβει στο τσακ. Απο 36.9 μου πηγε 39.7 μεσα σε 40 λεπτα. Κατα ΤΥΧΗ πηγα να την σκεπασω και εκαιγε και βουρ για μπανιο .....αλλιως τα ιδια θα ειχαμε. Εκτοτε δεν μπορω να κοιμηθω αν εχει υψηλο πυρετο. Την θερμομετρω ανα 30 λεπτα.....για να προλαβω τα χειροτερα.....εφιαλτης......

Τι κανετε? Καλημερα

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Ετσι ανεβαζει η δικια μου και την εχω προλαβει στο τσακ. Απο 36.9 μου πηγε 39.7 μεσα σε 40 λεπτα. Κατα ΤΥΧΗ πηγα να την σκεπασω και εκαιγε και βουρ για μπανιο .....αλλιως τα ιδια θα ειχαμε. Εκτοτε δεν μπορω να κοιμηθω αν εχει υψηλο πυρετο. Την θερμομετρω ανα 30 λεπτα.....για να προλαβω τα χειροτερα.....εφιαλτης......

Τι κανετε? Καλημερα

Τι μου θυμίζεις, τι μου θυμίζεις....α ναι!τη μαμά μου!:tongue:

Πάντως και στο νοσοκομείο που ήμασταν, είχε ένα παιδάκι με πυρετικούς σπασμούς, το οποίο δεν του είπαν να κάνει ούτε εγκεφαλογράφημα ούτε τπτ. Ο αδερφός μου τότε τα έκανε όλα. Και το είπα στη μανούλα, να το ξεσκονίσει το παιδάκι. Better safe than sorry!

Διαφημίσεις

Τι μου θυμίζεις, τι μου θυμίζεις....α ναι!τη μαμά μου!:tongue:

Πάντως και στο νοσοκομείο που ήμασταν, είχε ένα παιδάκι με πυρετικούς σπασμούς, το οποίο δεν του είπαν να κάνει ούτε εγκεφαλογράφημα ούτε τπτ. Ο αδερφός μου τότε τα έκανε όλα. Και το είπα στη μανούλα, να το ξεσκονίσει το παιδάκι. Better safe than sorry!

Ναι σιγουρα. Λενε δεν ειναι επικυνδινοι αλλα ποτε δεν ξερεις....γεια σου μπαναρισμενη. Εισαι καλα?

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Ναι σιγουρα. Λενε δεν ειναι επικυνδινοι αλλα ποτε δεν ξερεις....γεια σου μπαναρισμενη. Εισαι καλα?

Εγώ το έχω συζητήσει με τη γιατρό μου λόγω ιστορικού, και μου είπε ότι είναι σπάνιοι, κι ακόμη πιο σπάνιο να αφήσουν κάτι πίσω τους ενθύμιο:?. Όνως κι εγώ τους φοβάμαι. Μετράω ανά μισάωρο μέχρι να φτάσει 38. Μετά δίνω αντιπυρετικό και μετράω ανά 2 ώρες περίπου.

Κοιτάω τις δουλειές, με κοιτάνε κι αυτές...να δούμε θα τις κάνω?

Γεια σας κοριτσια....

περασα ακομα μια υπεροχη μερα απο γραφειο σε γραφειο, μιλησα με ΟΛΟΥΣ τους δημοσιους υπαλληλους, εκανα και τις βολτες μου απο κτιριο σε κτιριο (παραπονο δεν εχω) και για ακομα μια φορα....τον πουλο! Φροντιζουν και για τη σεξουαλικη μου υγεια οι ανθρωποι!

Τι εγινε ρε παιδια? Μπηκε ο αντρας της κικης και εκανε λογαριασμο?:tongue::tongue: Γεια σου Λευτερη! :tongue::tongue::tongue::tongue:

Ζουπη περαστικα! Ελλ, εσεις πως πατε? Γειανατε?

Οι λοιπες...how are you doing? (Που λεει και ο Τζοι!:tongue:)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...