Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 40 λεπτά , Anna7190 είπε:

Καλησπερα,εχω ξεκινησει την προετοιμασια για εμβρυομεταφορα,παιρνω 3 cyclacur την ημερα,ξερει καποια κοπελα αν χρειαστει παρω και κατι αλλο πριν την ετ?

Καλησπέρα Αννα!Και εγω σε λίγες μέρες θα κάνω ετ.Αυριο θα δω τον γιατρό μου να μου δώσει το προτοκωλλο.Παρ όλα αυτά μου έδωσε να έχω cyclacur,prolutex orgalutran cyclogest και ενέσεις υπαρινης.Δεν ξέρω αν αυτά θα τα χρησιμοποιήσω τώρα ή μετά την ετ.Μου είπε να παίρνω φολικο και βιταμίνη d.Ποτε θα κάνεις ετ; Βλαστοκύστες;Πόσα θα βάλεις; 

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

malecon τι αντιβίωση πήρες; το σαιτ είναι ουσιαστικά μια βάση δεδομένων που δημιουργήθηκε από τους γιατρούς (όλων των ειδικοτήτων) ενός ισπανικού νοσοκομείου, που μελετούν εδώ και χρόνια την συμβατότητα.

cyproxin ή κάπως έτσι...το κοίταξα και εγώ το σαιτ κ την βγαζει συμβατή :shock: Όμως και ο γυναικολόγος είπε όχι θηλασμό αλλά και η παιδίατρος που ρώτησε ποια πήρα και της είπα είπε ναι οκ καλά έκανες κ δεν θήλασες .... τι να πω... προσωπικά εμπιστευομαι κ τους 2 γιατρούς και επειδή γενικά είμαι φοβιτσιάρα τηρώ κατά γραμμα τις υποδείξεις τους, προτιμώ την ασφάλεια

(όταν παλιά είχα κάνει εγχείρηση σκωληκοειδίτιδας ο γιατρός είχε πει όχι σεξ για ένα μηνα....ε εγώ το κρατησα για 3-4 :D:D:D:D)

Και αφού τελικά θήλασα δεν με πολυνοιάζει ;)

Στο 2ο θα ζητησω από τον γιατρό αν μπορεί να μου δώσει συμβατή με τον θηλασμό γιατί δεν μπορώ τα θηλαστρα...αν είναι δυνατόν βεβαια γιατί εχω το θέμα με τις αλλεργίες :(:(:(:(:(:(:(

Γινεται να υπαρχουν πυρετικοι σπασμοι χωρις πυρετο??? Μου κανει εντυπωση.

Δεν ξέρω καθόλου...η κοπέλα είχε γεννησει πριν τον σπυρο δίδυμα αγοράκια, πρόωρα από λάθος του γιατρού. Τελικά έφυγαν και τα 2 :(:(:(:(

Οπότε καταλαβαίνεις την τρομάρα της.

Άσε που υπάρχουν και άλλα θέματα...

Λογικο ειναι να αγωνια η κοπελα αν εχει ζησει ειδικα τοσο ψυχοφθορες καταστασεις.Μακαρι να ηταν τυχαιο γεγονος και να μην ξανασυμβει ποτε στο παιδακι τιποτα κακο.

Διαφημίσεις

Καλημέρα κι από μένα!

Αερικούλι, συλληπητήρια...να ζήσετε να τον θυμόσαστε.

Culte, μην το πάρεις το βρωμοχάπι! Έχεις δει τις παρενέργειες? Μέχρι και για ψύχωση λέει! Το είχε πάρει η κουμπάρα μου και ήταν λαλημένη για 3 μέρες! Κάλα, όχι και ψύχωση, αλλά ήταν κάπως.

Χαίρομαι που ακούω για τα καινούρια frezyderm. Πώς την πατήσαμε έτσι με τα παλιά? :-( Palladin, κάτσε στην παρέα μας, μας ανοίγεις νέους ορίζοντες! Άσε που σε θέλουμε για το ξεκάρφωμα,η κλικαδόρισσες.:rolleyes::lol:

Λευκή, θα συμφωνήσω, ένα διάλειμματάκι σου χρειάζεται. Όλοι το παθαίνουμε το overload με τα παιδιά.

Σέβη, επιμένεις και θα σου κολλήσω κι άλλη ταμπέλα...τοπικίστρια και σωβινίστρια! :tongue::tongue::tongue:

Έγραψα και το τελευταίο ποστ μου στο θέμα με τις μπισκοτόκρεμες. Harlow, το έδωσα το λινκ λίγο πιο πάνω.;)

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Γινεται να υπαρχουν πυρετικοι σπασμοι χωρις πυρετο??? Μου κανει εντυπωση.

Πυρετικούς σπασμούς έκανε ο αδερφός μου. Είχε 38 και μέσα σε μισή ώρα έπαθε αυτό που έπαθε η κοπέλα δίπλα!

Χτυπιόταν η μάνα μου ότι είχε μόνο 38, χτυπιόντουσαν οι γιαατροί ότι στάνταρ ανέβσε 40άρι μέσα στο μισάωρο και δεν το πήρε πρέφα.

Εγω το χαπι το ειχα παρει και δεν ειχα καμια παρενεργεια αλλα στην δικη μου περιπτωση δεν γινοταν αλλιως. Ειναι κριμα να το παρεις τσαμπα κιουλτακι δοκιμασε αλλο τροπο με το μπουμπουρου καποια στιγμη θα πειστει ελπιζω η Ζωιτσα.

Διαφημίσεις

Έγραψα και το τελευταίο ποστ μου στο θέμα με τις μπισκοτόκρεμες. Harlow, το έδωσα το λινκ λίγο πιο πάνω.;)

Είχα ξεχασει ότι είσαι δικηγόρος...το θυμήθηκα μόλις διαβασα τα ποστ σου :D:D:D:D:D Εννοείται πριν το σημείο που το λες

Κορίτσια μόλις μίλησα με το πάρεντς κι έμεινα πολύ ικανοποιημένη.

Εννοείται ότι δε συζήτησα για το μπανάρισμα, γιατί ήταν αναμενόμενο.

Συζήτησα όμως για τις κίτρινες, οι οποίες τους είπα ότι δίνονται άκαιρα, πχ εγώ. Έχω ποστ που χρίζουν κίτρινης και έχω πάρει κίτρινες για άκαιρο λόγο.

Και μου είπε ότι πιθανόν να έχει να κάνει με λάθος του συντονιστή, να πάτησε δλδ λάθος ποστ. Ή να έχει παρακολουθήσει την όλη συζήτηση και να μου έδωσε κάρτα στη συγκεκριμένη χρονική στιγμή, ως προειδοποίηση. Οι κίτρινες δεν έχουν κυρώσεις, και στέλνονται απλά ως υπενθύμιση των κανόνων. Αυτό κατάλαβα.

Τέλος, ρώτησα αν οι επιστημονικοί συνεργάτες παίρνουν κάρτα. Μου είπε πως όχι, αλλά παίρνουν μέηλ που τους προειδοποιεί. Και της λέω: Άρα δεν έχει νόημα η αναφορά σε ένα ποστ επιστημονικού συνεργάτη, το οποίο κρίνω ότι χρειάζεται προσοχή? Και μου λέει:φυσικά και έχει, για να προειδοποιούνται και να προσέχουν.

Αυτά.

zopiron περαστικά!

Παλλαντίν, πάτε κολυμβητήριο με την κόρη σου?

Ναι, πάμε στον ΠΑΟΚ. Το τελευταίο διάστημα βέβαια, λόγω κρύου και κάτι θεμάτων με την υγεία μου, δεν πήγαμε, αλλά πιθανότατα από αύριο ξαναξεκινάμε! Το σκέφτεσαι;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...