Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , kate82 είπε:

Εμένα μου πρότειναν τα κορίτσια εδώ της Eva belle τα κολπικά, αλλά δεν μπορώ άλλο κολπικά ψάχνω από το στόμα κάποια, θα ψάξω για αυτά που είπες 

υπαρχουν και της bio kult τα pregnea που ειναι απο το στομα και ασφαλη και για εγκυμοσυνη.

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Θα κοπεί μια κ έξω το γάλα? Εγώ θυμαμαι είχα για 2-3 μέρες κ το πέταγα γιατί δεν πρέπει να πίνει γάλα το παιδι μετά το χάπι. Εσύ τι θα κάνεις αν θελει να θηλάσει και δεν πρέπει να την βάλεις στο στηθος?

Γειά σου Κική!!!!!!

Να ξέρεις πάντως ότι οι περισσότερες αντιβιώσεις, είναι συμβατές με το θηλασμό! Η Παλλαντίν πιθανότατα μπορεί να σου δώσει και το ανάλογο λινκ.

εμ αυτό είναι το θέμα!!!!! χαρακίρι ξέρω γω?????

Εγώ πήρα και στα 2 μου παιδιά χάπια. 2 χάπια μαζί μια φορά, τα ντοστινέξ. Θα προτιμούσα φυσικό αποθηλασμό εκ των υστέρων.

Όμως, αν το παιδάκι μου ήταν 2 1/2 χρονών, θα κοιτούσα μήπως μπορώ να εντατικοποιήσω το φυσικό αποθηλασμό, δε γνωρίζω πως, και τελευταία λύση θα είχα το χάπι.

Διάβασα και για τις μπισκοτόκρεμες. Καλά η Αγλαία all time classic. Μάρκο πόλο και Αγγελίνα, τα γράψατε πάρα πολύ ωραία.

Τώρα, μου κάνει εντύπωση που οι γιατροί δίνουν αβέρτα εμπορίου κρέμες. Η δικιά μου, που είναι της κλασσικής ιατρικής, που αππορίπτει την ομοιοπαθητική κτλ, μου είχε δώσει τις εξής οδηγίες: 4 μηνών φρούτο (δικό μου, ναι?), 5ο κρέμες εμπορίου, 6ο φαγητό. Ρυζάλευρο ποτέ. Κρέμες εμπορίου τις κόψαμε στο δεκαπενθήμερο γιατί ήμασταν θρεφτάρια (6 μηνών 8800!) και δώσαμε γιαουρτάκι. Ποτέ επιδόρπιο, το κλασσικό με την πέτσα.

Βέβαια, τώρα, φοβάμαι ότι με την κόρη μου θα τις καραπροτείνει, καθώς, είναι σκελετός σε μια βιτρίνα, κι αναρωτιέμαι, εκτός απο τις βιολογικές (και ποιες είναι αυτές?) τι εναλλακτικές έχω.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σου Κική!

Όπως τα λέει η malecon είναι με το χάπι.

Δοκίμασε να πιεις φασκόμηλο, πολύ, 4-5 φλυτζάνια την ημέρα, για 1 εβδομάδα. Μειώνει αρκετά την παραγωγή. Πάρε τηλέφωνο και μια σύμβουλο της λα λέτσε, εμένα με είχαν βοηθήσει πολύ, σε άλλο θέμα βέβαια. Είναι γενικά πολύ ευγενικές και εξυπηρετικές, τουλάχιστον στη θεσσαλονίκη.

Καλημέρα από την πρώτη μέρα που το ωράριο μου θα είναι 10-5... το πόσο χαλαρά ήρθα δεν μπορώ να σας το περιγράψω... αφού πάρκαρα κάτω από τη δουλειά και πήγαμε με τα πόδια στον παιδικό! Τόοοοοοοσο χαλαρά!

Επιβεβαιώνω ότι τα νέα frezyderm δεν έχουν parabens!

Το παιδί μου σήμερα έλεγε στον πατέρα της "μαμά"... τι έκανε η μαμά ρώταγε εκείνος... "πίτι" απαντούσε εκείνη... έκανε πως δεν καταλάβαινε ο μπαμπάς και ότι δεν άκουγα εγώ!

Τρελαίνεται επίσης να χορεύουμε το "Φίλα με" του Μουζουράκη! Λατρείιιιιιιιιιιιιιιιιιια!

Ήρθα στο γραφείο δεν είχαμε ιντερνετ και μέχρι να σας ποστάρω αυτό με πήρε και ο Λ ότι αύριο έχουμε κηδεία στην οικογένεια... έφυγε ο θείος του που ταλαιπωριόταν... θα ξεκουραστεί ο γίγαντας!

το dostinex ΔΕΝ είναι συμβατό με τον θηλασμό.

Για περίπου 10 μέρες μετά την λήψη του, απαγορεύεται να θηλάσει το μωρό, ακόμα και αν η μαμά το μετανιώσει. Γενικά είναι ισχυρό φάρμακο, δεν είναι αντιβίωση

Γεια σου Κική!

Όπως τα λέει η malecon είναι με το χάπι.

Δοκίμασε να πιεις φασκόμηλο, πολύ, 4-5 φλυτζάνια την ημέρα, για 1 εβδομάδα. Μειώνει αρκετά την παραγωγή. Πάρε τηλέφωνο και μια σύμβουλο της λα λέτσε, εμένα με είχαν βοηθήσει πολύ, σε άλλο θέμα βέβαια. Είναι γενικά πολύ ευγενικές και εξυπηρετικές, τουλάχιστον στη θεσσαλονίκη.

τι είναι αυτές και πού τις βρίσκουμε?????

φασκόμηλο ε? βρε λες??????????

Διαφημίσεις

Δεν νομιζω οτι το χαπι ειναι η λυση Κιουλτακι το θεμα ειναι το παιδι να αποδεχτει οτι τελειωσε αυτη η φαση και αυτο πραγματικα δεν ξερω πως γινεται. Απο κουβεντα λες οτι δεν πιανει ε????

Αν καθε φορα που το ζηταει της αποσπας την προσοχη με κατι αλλο λες να πιασει???? Κατι ενδιαφερον και καινουργιο γιαυτην ξερω και εγω??? Σκεφτομαι τι θα επιανε.

Να ξέρεις πάντως ότι οι περισσότερες αντιβιώσεις, είναι συμβατές με το θηλασμό! Η Παλλαντίν πιθανότατα μπορεί να σου δώσει και το ανάλογο λινκ.

Δεν μιλάω για την αντιβίωση, μιλάω για όταν πήρα το χάπι για να κόψω τον θηλασμό. Αυτό το site το έχω δει, μιας και είναι κ η Palladin εδώ ας ρωτήσω, ποιός το έχει φτιάξει? Είναι επίσημο, ιατρικο???? Για την αντιβίωση που είχα πάρει κ δεν θήλαζα είχε συμφωνήσει κ η παιδίατρος ότι δεν έπρεπε να θηλάσω, αν κ το σαιτ την βγαζει συμβατή....:rolleyes::rolleyes::rolleyes: Τι να πω, μπερδεύτηκα...

Αερικό ζωή σε σας

Δεν νομιζω οτι το χαπι ειναι η λυση Κιουλτακι το θεμα ειναι το παιδι να αποδεχτει οτι τελειωσε αυτη η φαση και αυτο πραγματικα δεν ξερω πως γινεται. Απο κουβεντα λες οτι δεν πιανει ε????

Αν καθε φορα που το ζηταει της αποσπας την προσοχη με κατι αλλο λες να πιασει???? Κατι ενδιαφερον και καινουργιο γιαυτην ξερω και εγω??? Σκεφτομαι τι θα επιανε.

την μέρα πιάνουν τα πάντα! ούτε καν το ζητάει!

το θέμα είναι το βραδυνό και το δυσκολοτερο το πρωϊνό ξύπνημα γμτ!!!!

και μην με ρωτήσετε αν μπορεί να το κανει άλλος γιατί δεν υπάρχει κανείς!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Ο μπαμπας για λιγες ημερες θα μπορουσε να αναλαβει το πρωινο ξυπνημα και εσυ να απεχεις λιγο με κανενα κολπακι????

Την κοπέλα που απαντάς με τους πυρετικούς σπασμούς την ξέρω... είναι φίλη φίλης μου...όταν άνοιξε το θέμα το διάβασα γιατί η φίλη μου είχε πει για την περιπέτεια της φίλης της...διάβασα και κάποια άλλα ποστ της και βεβαιώθηκα ότι είναι αυτή...μικρός ο κόσμος τελικα

Την κοπέλα που απαντάς με τους πυρετικούς σπασμούς την ξέρω... είναι φίλη φίλης μου...όταν άνοιξε το θέμα το διάβασα γιατί η φίλη μου είχε πει για την περιπέτεια της φίλης της...διάβασα και κάποια άλλα ποστ της και βεβαιώθηκα ότι είναι αυτή...μικρός ο κόσμος τελικα

Και εμενα μου εχει τυχει αυτο να αναγνωρισω ατομα εδω μεσα.

Κορίτσια, για αντιηλιακά γιατί δεν προτιμάτε κάτι πιο φυσικό? Badger πχ. Απόι www.iherb.com

Από τα λίγα που έχω διαβάσει δίπλα, έχω καταλάβει ότι αντιηλιακά και οδοντόκρεμες είναι ότι χειρότερο από χημεία.

Καλέ, έχετε καμμιά πρόταση εναλλακτική αντί κρέμας εμπορίου?

σύμβουλοι la leche:

http://www.pediatros-thes.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=127&Itemid=159

εγώ πάω και στις συναντήσεις, με βοήθησαν πολύ.\

φασκόμηλο δοκίμασε οπωσδήποτε! 4-5 την ημέρα

malecon τι αντιβίωση πήρες; το σαιτ είναι ουσιαστικά μια βάση δεδομένων που δημιουργήθηκε από τους γιατρούς (όλων των ειδικοτήτων) ενός ισπανικού νοσοκομείου, που μελετούν εδώ και χρόνια την συμβατότητα.

φεύγω να ψωνίσω και να μαγειρέψω

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...