Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Neverstop είπε:

Κορίτσια από Θεσσαλονίκη,τα μικρακια σας πού τα πηγαίνετε για εξετάσεις?αιμοληψια εννοώ. Που να μην τα χιλιοτρυπανε. Any suggestions?

Στο Γένεσις την πηγα κ δεν την πόνεσε καθόλου ο νοσηλευτής.Επειδή έχω θέμα με τις φλέβες μου και σε άλλα μικροβιολογικά με έχουν σακατεψει,πάω στο Γένεσις όπου έχουν πολύ καλό προσωπικό και μου βρίσκουν φλέβα αμεσως.

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Ράννια, εγώ φρέζυντερμ 25άρι δαγκωτό.

Φρέζυ ντερμ κι εγώ. ρώτησα κ δερματολόγο. έχουν βγει χωρίς παραμπέν.

Σέβη, σαλούφες έχεις πάει? Παντελεήμωνα? Μη μου πεις ότι είναι καλύτερα στον Αγιόκαμπο, γιατί δεν είναι! :tongue::tongue::tongue:

Πλαταμώνα δεν πάω ούτε με σφαίρες. μόνο για ψαράκι στον Σταύρο.

Σαλούφες;Παντελεήμονα; έχω πάει.

Παλαιό Παντελεήμονα πάνω στο βουνό λέει.

καλύτερα είναι στον Αγιόκαμπο, Βελίκα, Κουτσουπιά, Σωτηρίτσα, ......:tongue:

νια νια νια νια νια!:P

κορίτσια θα το έχετε δει και δίπλα φαντάζομαι, υπάρχει αυτό το σάιτ http://www.cosmeticsdatabase.com/wordsearch.php?query=aveeno όπου βάζεις όποιο καλλυντικό θες και σου δίνει μια βαθμολογία για το πόσο επιβλαβές είναι.

πολύ αθώο αντιηλιακό με σκορ 0 είναι το badger, το έχει και το amazon

btw, η παιδίατρος εδώ μας είπε ότι από Απρίλιο αρχίζουμε να της φοράμε αντιηλιακό, οπότε εσείς στην Ελλάδα πρέπει από πολύ νωρίτερα!

τα φρεζυντερμ είναι τίγκα στα παραμπέν, μάλιστα νομίζω δίπλα είχε θέμα που κοπέλα έκανε καταγγελία στον ΕΟΦ γιατί τα διαφήμιζαν ότι δεν έχουν και ο ΕΟΦ της απάντησε ότι θα τα αποσύρουν

το έχω δει αυτό που λες για την μπάντζερ κ για τη μηχανή αναζήτησης συστατικών στοχείων, αλλά εμπιστεύομαι παιδίατρο κ δερματολόγο. και οι δύο συνεννοημένοι ήταν; έχει βγει νέα παρτίδα φρέζυ ντερμ χωρίς παραμπέν.

το ζωπυράκι ξύπνησε με πυρετό 37,8...

άντε να δούμε!

περαστικά.

Καλημέρα και από εμένα.

Αυτό το Σαββατοκύριακο θα πρέπει να αναδειχτώ και επίσημα Μίσεζ Κακή Μάνα :

Το Σάββατο κοιμόμουν όλη μέρα με διαλείματα για φαγητό (ντελίβερι), κατούρημα, λίγη tv, διάβασμα στο φόρουμ και πάλι από την αρχή. Δεν σκούπισα, Δεν ξεσκόνισα, Δεν σφουγγάρισα, Δεν σιδέρωσα. Το παιδί ήτο πασαρισμένο με συνοπτικές διαδικασίες στον "ντάντα" της.

Την Κυριακή (η οποία ξεκίνησε ελπιδοφόρα) είπαμε να πάμε μια βόλτα. Ενώ μισοκοιμόμουν σε συνέχεια του Σαββάτου, μάζεψα γρήγορα γρήγορα τα πράγματα της μικρής και μέχρι να γίνει αυτό είπα να την ταϊσω. Το παιδί έσκουζε και αρνιόταν ν'ανοίξει το στόμα του. Με τα πολλά το ανοίγει και καίγεται (γιατί το είχα παραζεστάνει το φαι) και τρώει με κλάμματα και με το ζόρι κάμποσο. Εμφανίζεται ο άντρας μου και μου λέει "μα τι κάνεις? πριν μια ώρα έφαγε φρούτα, γιατί την ταϊζεις πάλι?". Εχμμμμ, νόμισα πως η ώρα ήταν 1:30, ενώ στην πραγματικότητα ήταν 10:30. Άσε που της καψάλισα και τη γλώσσα. Πάμε παρακάτω. Μπαίνουμε στο αυτοκίνητο και η μικρή αρχίζει γκρίνια. Έχω ξεχάσει τον Κυρ Τηλέφωνο, το αγαπημένο της παιχνίδι. Κάνω τον καραγκιόζη. Κακήν κακώς φτάνουμε Βίλλια. Την τυλίγουμε στην κουβέρτα γιατί έχω ξεχάσει να πάρω το χοντρό της το μπουφάν και κάτω έχει χιόνι. Μπαίνουμε στην ταβέρνα και τρώμε κάτι παϊδάκια μούρλια. Φεύγουμε. Ξεχνάω το εκπαιδευτικό της ποτηράκι(εκείνο με τα κέρατα) στο τραπέζι. Σταματάμε κάπου σε ένα λιμανάκι στο Αλεποχώρι να την ταϊσουμε. Μου πέφτει το κουταλάκι κάτω και το παίρνει ένας σκύλος. Το παιδί βρωμάει, πρέπει να το αλλάξω. Ξέχασα τα πάμπερς. Ψάχνουμε σε όλα τα χωριά να βρούμε μπακάλικο ανοιχτό. Βρίσκουμε μετά από μισή ώρα. Έχει μόνο πάμπερς easy up στο νούμερό μας. Μα ποιο είναι το μπρος και ποιο το πίσω σ'αυτά για @@@@δια? Προχωράμε και φτάνουμε Λουτράκι για γλυκό. Το παιδί κλαίει. Της δίνω λίγη πάστα να γλύψει και σταματάει. Σε όλη την επιστροφή γκρινιάζει. Μα γιατί??? Φτάνουμε στο σπίτι και πάω να την αλλάξω. Τα έχει κάνει κι έχουν φτάσει ως τον αφαλό. Τα easy up δεν αφήνουν να βγει η μυρωδιά και δεν το έχω πάρει χαμπάρι. Το παιδί συγκάηκε.

Αυτάαααα:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

το πήρες το βραβείο! βρε Λευκή μου, από αυτά που διαβάζω είσαι πολύ κουρασμένη. χρειάζεσαι βοήθεια. δεν φωνάζεις τη μανούλα σου να έρθει να σε ξεκουράσει για καμιά εβδομαδούλα;:confused:;)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα!

Αντηλιακό κι εμείς frezyderm, αλλα το 15άρι, γενικά αποφεύγω τους υψηλούς δείκτες.

Έχει όμως παραμπέν, οπότε φέτος λέω να πάρω κάτι άλλο

Θυμάμαι ότι ο εκπρόσωπος της εταιρείας είχε πει ότι από λάθος γράφτηκε στα κουτιά ότι είχαν παράμπεν ένώ η διαφήμιση έλεγε ότι δεν είχαν.

Μια ερώτηση στην εταιρεία θα μας διαφωτίσει (όχι ότι τους πιστεύω, αλλά λέμε τώρα....)

α palladin και συ μηχανικός? εγώ πολιτικός!

ρε κοριτσάκι σε ρώτησα και χτες κανάς καλός τρόπος αποθηλασμού υπάρχει ή μπα?????

Με ειδικότητα υδραυλικού:P να σου φτιάξει καζανάκι το κιουλτάκι να μην ξαναέχεις ποτέ διαροή στην ζωή σου:P:p

(σου απάντησε χτες η Παλαντίν απ ότι ψιλο -είδα.... δεν σας προλαβαίνω λέμε)

Με ειδικότητα υδραυλικού:P να σου φτιάξει καζανάκι το κιουλτάκι να μην ξαναέχεις ποτέ διαροή στην ζωή σου:P:p

xaxa....θες να σου φτιάξω τα υδραυλικά σου????

τα είδα αλλά αυτές οι μεθόδοι δεν παιζουν στην δικιά μου!

άμα της λέω ότι μεγάλωσες και δεν πίνουν τα μεγάλα παιδάκια από το ζιζάκι τόσο τρέχει μανιασμένα αυτή μην το χάσει!!!!!!

Διαφημίσεις

Έχω έναν φίλο και συναδελφο ηλεκτρολόγο μηχανικό. Του ζήτησα να έρθει να μου συνδέσει την κουζίνα όταν την πήρα...Ε ήρθε χωρίς να φέρεςι ούτε ένα κατσαβίδι...και έβριζε που η κουζίνα δεν είχε καλώδιο στην συσκευασία της :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

α palladin και συ μηχανικός? εγώ πολιτικός!

ρε κοριτσάκι σε ρώτησα και χτες κανάς καλός τρόπος αποθηλασμού υπάρχει ή μπα?????

σου απάντησα κάτι ψιλά!

λίγο μετά το μήνυμά σου, απάντησα

Έχω έναν φίλο και συναδελφο ηλεκτρολόγο μηχανικό. Του ζήτησα να έρθει να μου συνδέσει την κουζίνα όταν την πήρα...Ε ήρθε χωρίς να φέρεςι ούτε ένα κατσαβίδι...και έβριζε που η κουζίνα δεν είχε καλώδιο στην συσκευασία της :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

χαχα κάπως ετσι είμαι κι εγώ!

σου απάντησα κάτι ψιλά!

λίγο μετά το μήνυμά σου, απάντησα

ναι το ξέρω αλλά αυτοι οι "ευγενικές "μεθόδοι δεν παιζουν στην δικιά μου δυστυχώς

άμα πάρω χάπι θα κάνω κακό στον εαυτό μου?????....

ναι το ξέρω αλλά αυτοι οι "ευγενικές "μεθόδοι δεν παιζουν στην δικιά μου δυστυχώς

άμα πάρω χάπι θα κάνω κακό στον εαυτό μου?????....

Απ'όσο έχω καταλάβει το πρόβλημά σου δεν είναι να κόψεις το γάλα αλλά να κόψεις την μικρή να ζητάει στήθος, σωστά? Άρα και χάπι να πάρεις πώς θα λύσεις το πρόβλημα?

Διαφημίσεις

Απ'όσο έχω καταλάβει το πρόβλημά σου δεν είναι να κόψεις το γάλα αλλά να κόψεις την μικρή να ζητάει στήθος, σωστά? Άρα και χάπι να πάρεις πώς θα λύσεις το πρόβλημα?

θα κοπεί το γάλα βρε!

και τώρα όταν το ζητάει και μετά από λίγο τελειώσει μου λέει

" τέλειωσε το γάλα να το βάλουμε στο σουτιέν!"

Και ξανά προς τη δόξα τραβά!

Καλημέρα!

Καλώς την Παλαντίν:D Ομολογώ κι εγώ ότι είσαι από τα άτομα που δεν είναι κολλημένα, και μου είναι συμπαθή:D Άσε που σε έχω γνωρίσει κι από κοντά και δε με παίρνει να πω πολλά πολλά:tongue:

Μόνο με το θέμα με την Πατσούρου είχαμε...θέμα:tongue:

Κατά τα άλλα, συμφωνώ απόλυτα στο θέμα της Αγλαίας με τη Μάρκοπολο. Είναι επικίνδυνο κάποιος να μη γνωρίζει τα όριά του...ότι δεν είναι γιατρός είναι σύμβουλος θηλασμού. Τεσπα, τα έχω ξαναπεί πολλές φορές, μην τα ξαναλέω.

Ράνια μου μαζί σου διαφωνώ. Το βρίσκω σκληρό, να πω ότι κάποιος διαβάζει μια ιατρική συμβουλή μέσα στο φόρουμ από κάποιον που δεν είναι γιατρός και την ακολουθεί, είναι άξιος της μοίρας του. Ας πούμε ότι δεν το ψάχνουν όλοι αρκετά. Τι θα κάνουμε? Θα αφήσουμε αυτούς που δεν το ψάχνουν να πάθουν κακό? Αυτό το λέω με το εξής παράδειγμα:Πχ Κάποιος λέει σε εμένα να πέσω από το γκρεμό, και με έχει πείσει γι αυτό. Ε, θα ήθελα κάποιος να προσπαθήσει να με σώσει κι όχι να με αφήσει στη μοίρα του.

Τώρα αυτή η καραμέλα, το παιδία είναι δικό μου κι εγώ το ορίζω...θεωρώ ότι πολλές φορές είναι λίγο εγωιστικό, τουλάχιστον όπως ειπώνεται. Και το λέω κι εγώ πολλές φορές έτσι?

Θα επανέρθω!

θα κοπεί το γάλα βρε!

και τώρα όταν το ζητάει και μετά από λίγο τελειώσει μου λέει

" τέλειωσε το γάλα να το βάλουμε στο σουτιέν!"

Θα κοπεί μια κ έξω το γάλα? Εγώ θυμαμαι είχα για 2-3 μέρες κ το πέταγα γιατί δεν πρέπει να πίνει γάλα το παιδι μετά το χάπι. Εσύ τι θα κάνεις αν θελει να θηλάσει και δεν πρέπει να την βάλεις στο στηθος?

Γειά σου Κική!!!!!!

Θα κοπεί μια κ έξω το γάλα? Εγώ θυμαμαι είχα για 2-3 μέρες κ το πέταγα γιατί δεν πρέπει να πίνει γάλα το παιδι μετά το χάπι. Εσύ τι θα κάνεις αν θελει να θηλάσει και δεν πρέπει να την βάλεις στο στηθος?

Γειά σου Κική!!!!!!

εμ αυτό είναι το θέμα!!!!! χαρακίρι ξέρω γω?????

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...