Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Neverstop είπε:

Κορίτσια από Θεσσαλονίκη,τα μικρακια σας πού τα πηγαίνετε για εξετάσεις?αιμοληψια εννοώ. Που να μην τα χιλιοτρυπανε. Any suggestions?

Στο Γένεσις την πηγα κ δεν την πόνεσε καθόλου ο νοσηλευτής.Επειδή έχω θέμα με τις φλέβες μου και σε άλλα μικροβιολογικά με έχουν σακατεψει,πάω στο Γένεσις όπου έχουν πολύ καλό προσωπικό και μου βρίσκουν φλέβα αμεσως.

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Εδω ειμαι απαντουσα στην αγαπημενη μου Αγλαια, τοσες ημερες δεν εγραφα αυτα που επρεπε για το θεμα της αιμολυσης αλλα δεν βαζει μυαλο συνεχιζει να προκαλει.

Ο Μαριος ξυπναει ακομα 12 η μια για γαλα καθε βραδυ.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Υπομονη μεχρι να παει φανταρος, μπα το εχω παρει αποφαση ενα μου το εδωσε ο Θεος αλλα θα νιωθω οτι μεγαλωσα 10 παιδια με το ξενυχτι που εχω ριξει. Μεχρι το πρωι θα ξυπνησει φαντασου τουλαχιστον αλλες δυο φορες. Και 7 η ωρα ειναι ορθιος στα αρματα!!!!!!!!!!!

κι εμένα τα τελευταία βράδια με έχει γονατίσει, κάθε 1,5 ώρα στις επάλξεις η κιουρία, μας κοιτάει ανάμεσα από τα κάγκελα της κούνιας σαν τον ισοβίτη και φωνάζει... και μόλις την πάρω αγκαλιά σκάει ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά το σκατούλι

you may have oysters, but you'll never find a pearl

bh45qekil.png

Διαφημίσεις

ας ανοίξω εγώ το μαγαζί λοιπόν!

καλημέρα και καλή εβδομάδα

αν και ψιλοχλωμά τα βλέπω και τα δύο...

το ζωπυράκι ξύπνησε με πυρετό 37,8...

άντε να δούμε!

Καλημερούδια

περαστικά ζοπιράκι

(αυτό με τον πυρετό δεν το'χω καθόλου μιλάμε.......μόλις σηκώσει η δικιά μου 37 σηκώνω εγώ τον κόσμο στο πόδι).

Ρε κορίτσια δώσε κα'να λινκ δίπλα με τα θέματα της Αγλαίας να διβάσω κι εγώ τι γίνεται...........δεν προλαβαίνω να δω που είναι τι.

Καλημέρα και από εμένα.

Αυτό το Σαββατοκύριακο θα πρέπει να αναδειχτώ και επίσημα Μίσεζ Κακή Μάνα :

Το Σάββατο κοιμόμουν όλη μέρα με διαλείματα για φαγητό (ντελίβερι), κατούρημα, λίγη tv, διάβασμα στο φόρουμ και πάλι από την αρχή. Δεν σκούπισα, Δεν ξεσκόνισα, Δεν σφουγγάρισα, Δεν σιδέρωσα. Το παιδί ήτο πασαρισμένο με συνοπτικές διαδικασίες στον "ντάντα" της.

Την Κυριακή (η οποία ξεκίνησε ελπιδοφόρα) είπαμε να πάμε μια βόλτα. Ενώ μισοκοιμόμουν σε συνέχεια του Σαββάτου, μάζεψα γρήγορα γρήγορα τα πράγματα της μικρής και μέχρι να γίνει αυτό είπα να την ταϊσω. Το παιδί έσκουζε και αρνιόταν ν'ανοίξει το στόμα του. Με τα πολλά το ανοίγει και καίγεται (γιατί το είχα παραζεστάνει το φαι) και τρώει με κλάμματα και με το ζόρι κάμποσο. Εμφανίζεται ο άντρας μου και μου λέει "μα τι κάνεις? πριν μια ώρα έφαγε φρούτα, γιατί την ταϊζεις πάλι?". Εχμμμμ, νόμισα πως η ώρα ήταν 1:30, ενώ στην πραγματικότητα ήταν 10:30. Άσε που της καψάλισα και τη γλώσσα. Πάμε παρακάτω. Μπαίνουμε στο αυτοκίνητο και η μικρή αρχίζει γκρίνια. Έχω ξεχάσει τον Κυρ Τηλέφωνο, το αγαπημένο της παιχνίδι. Κάνω τον καραγκιόζη. Κακήν κακώς φτάνουμε Βίλλια. Την τυλίγουμε στην κουβέρτα γιατί έχω ξεχάσει να πάρω το χοντρό της το μπουφάν και κάτω έχει χιόνι. Μπαίνουμε στην ταβέρνα και τρώμε κάτι παϊδάκια μούρλια. Φεύγουμε. Ξεχνάω το εκπαιδευτικό της ποτηράκι(εκείνο με τα κέρατα) στο τραπέζι. Σταματάμε κάπου σε ένα λιμανάκι στο Αλεποχώρι να την ταϊσουμε. Μου πέφτει το κουταλάκι κάτω και το παίρνει ένας σκύλος. Το παιδί βρωμάει, πρέπει να το αλλάξω. Ξέχασα τα πάμπερς. Ψάχνουμε σε όλα τα χωριά να βρούμε μπακάλικο ανοιχτό. Βρίσκουμε μετά από μισή ώρα. Έχει μόνο πάμπερς easy up στο νούμερό μας. Μα ποιο είναι το μπρος και ποιο το πίσω σ'αυτά για @@@@δια? Προχωράμε και φτάνουμε Λουτράκι για γλυκό. Το παιδί κλαίει. Της δίνω λίγη πάστα να γλύψει και σταματάει. Σε όλη την επιστροφή γκρινιάζει. Μα γιατί??? Φτάνουμε στο σπίτι και πάω να την αλλάξω. Τα έχει κάνει κι έχουν φτάσει ως τον αφαλό. Τα easy up δεν αφήνουν να βγει η μυρωδιά και δεν το έχω πάρει χαμπάρι. Το παιδί συγκάηκε.

Αυτάαααα:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Διαφημίσεις

Καλημέρα και από εμένα.

Αυτό το Σαββατοκύριακο θα πρέπει να αναδειχτώ και επίσημα Μίσεζ Κακή Μάνα :

Το Σάββατο κοιμόμουν όλη μέρα με διαλείματα για φαγητό (ντελίβερι), κατούρημα, λίγη tv, διάβασμα στο φόρουμ και πάλι από την αρχή. Δεν σκούπισα, Δεν ξεσκόνισα, Δεν σφουγγάρισα, Δεν σιδέρωσα. Το παιδί ήτο πασαρισμένο με συνοπτικές διαδικασίες στον "ντάντα" της.

Την Κυριακή (η οποία ξεκίνησε ελπιδοφόρα) είπαμε να πάμε μια βόλτα. Ενώ μισοκοιμόμουν σε συνέχεια του Σαββάτου, μάζεψα γρήγορα γρήγορα τα πράγματα της μικρής και μέχρι να γίνει αυτό είπα να την ταϊσω. Το παιδί έσκουζε και αρνιόταν ν'ανοίξει το στόμα του. Με τα πολλά το ανοίγει και καίγεται (γιατί το είχα παραζεστάνει το φαι) και τρώει με κλάμματα και με το ζόρι κάμποσο. Εμφανίζεται ο άντρας μου και μου λέει "μα τι κάνεις? πριν μια ώρα έφαγε φρούτα, γιατί την ταϊζεις πάλι?". Εχμμμμ, νόμισα πως η ώρα ήταν 1:30, ενώ στην πραγματικότητα ήταν 10:30. Άσε που της καψάλισα και τη γλώσσα. Πάμε παρακάτω. Μπαίνουμε στο αυτοκίνητο και η μικρή αρχίζει γκρίνια. Έχω ξεχάσει τον Κυρ Τηλέφωνο, το αγαπημένο της παιχνίδι. Κάνω τον καραγκιόζη. Κακήν κακώς φτάνουμε Βίλλια. Την τυλίγουμε στην κουβέρτα γιατί έχω ξεχάσει να πάρω το χοντρό της το μπουφάν και κάτω έχει χιόνι. Μπαίνουμε στην ταβέρνα και τρώμε κάτι παϊδάκια μούρλια. Φεύγουμε. Ξεχνάω το εκπαιδευτικό της ποτηράκι(εκείνο με τα κέρατα) στο τραπέζι. Σταματάμε κάπου σε ένα λιμανάκι στο Αλεποχώρι να την ταϊσουμε. Μου πέφτει το κουταλάκι κάτω και το παίρνει ένας σκύλος. Το παιδί βρωμάει, πρέπει να το αλλάξω. Ξέχασα τα πάμπερς. Ψάχνουμε σε όλα τα χωριά να βρούμε μπακάλικο ανοιχτό. Βρίσκουμε μετά από μισή ώρα. Έχει μόνο πάμπερς easy up στο νούμερό μας. Μα ποιο είναι το μπρος και ποιο το πίσω σ'αυτά για @@@@δια? Προχωράμε και φτάνουμε Λουτράκι για γλυκό. Το παιδί κλαίει. Της δίνω λίγη πάστα να γλύψει και σταματάει. Σε όλη την επιστροφή γκρινιάζει. Μα γιατί??? Φτάνουμε στο σπίτι και πάω να την αλλάξω. Τα έχει κάνει κι έχουν φτάσει ως τον αφαλό. Τα easy up δεν αφήνουν να βγει η μυρωδιά και δεν το έχω πάρει χαμπάρι. Το παιδί συγκάηκε.

Αυτάαααα:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

χαχαχαχα.....μπράβοοοοοοοοοοο το κέρδισες επάξια το βραβείο βρε!!!!!!!!!!!

Καλημερα κορίτσια! Τι κάνετε? Περαστικά σε όσους είναι άρρωστοι :P

εδω είμαι μαρκο πολο αλλά δε με βλέπω για πολύ. Εφαγα στις πεθερας και πόνεσε το στομάχι μου. Είδες τι έπαθα που είχα καιρό να πάω και ξέμαθα;

Στης πεθεράς? Μα τι το ήθελες και εσύ? :D:D:D

σωστά!

εσύ τι είσαι; εγώ ηλεκτρολόγος

Μεταλλειολόγος!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...