Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 8 λεπτά , MK2012 είπε:

Αν δε μου βάλει ο γιατρός στοπ εγώ δε πρόκειται να βάλω γενικά. Μιλήσαμε νωρίτερα και μου είπε πως δεν είναι μάταιο αυτό που κάνω κ αν γίνει μάταιο θα μου πει να σταματήσω.

Του είπα κ για τον ενδοκρινολόγο. Φρικαρε ο άνθρωπος. Μου είπε να του πάω το παιδί μου όταν κάνω να το δει. (Λέμε τώρα)

Ετσι είναι Κ τα πράγματα όπως ακριβώς στα είπε . Μην σε περνει από κάτω ένας κακός κύκλος ήταν. Έχεις ακόμα μπροστά σου είδες τώρα από το πουθενά μπορεί να πάρεις κ άλλο ωαριο

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

πω ρε κινκα πακετοοοοοοοο

καλα, εγω ειχα παθει τετοιο τραλαλα στην εγκυμοσυνη, που λοχεια δε καταλαβα! μια χαρα περασα!

καληνυχτα μαλ!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σου Γκιολι!!!!!!!!!!

Γεια σου Ζοπ!!!!!!!!!

Οπως καταλαβες Σεβη και εγω δεν ενοχλουμαι μονο απο το επικοινωνιακο κομματι αλλα και απο το γεγονος οτι δεν γνωριζει τα ορια της, που πρεπει να σταματαει και που να συνεχιζει.

είμαι φιλική στα είδη υπό εξαφάνιση... δεν άσκησα βέτο... ακόμα.....

ακόμα δεν πέρασε από το ίντερβιου... αναβλήθηκε...

να σας πω σκηνικό. ημέρα που φεύγουμε από κλινική. μου την δίνουν τη μικρήμου τυλιγμένη στην κουβερτούλα της, με τα καλά της ρουχαλάκια. όσο μιλάω με τη μαία-κολλητές γίναμε- κοιμάται το μπουμπούκι μου.

κατεβαίνουμε στο αυτοκίνητο, ήρθες ο πεθερός να μας πάει σπίτι, η μπουμπού δεν αναπνέει, κιχ. τίποτα, νιέντε. κάγκελο εγώ, πανικόβλητη, έχω χάσει τη γη κάτω από τα πόδια μου, πάνιασα, αρχίζω το παραλήρημα..." το παιδί μου δεν αναπνέει, τί έπαθε, ζει; γιατί δεν κουνιεται και άλλα χαριτωμένα στο ίδιο ύφασμα" μιλάμε ρετάλι σε όλη την κλινική. πάω πάνω με τη μικρά, την οποία είχα κατατσιμπήσει σε όλη τη διάρκεια της επιθεώρησης, αλλά εκείνη με έγραεφ στο απ' αυτό της για χάρη του υπνάκου της...

πάω πάνω στη μαία κι έπεσε το γέλιο της αρκούδας. ξύπνησε η μικρή, οι γονείς που ήταν εκεί με κοιτούσαν σαν την Αστέρω... με λύπηση κ γέλιο.

ντράπηκα σαν... άντε να μην πω τίποτα για τις μαμημένες τις ορμόνες....

Εμενα παροτι μου συνεβαιναν τα χειροτερα στην εγκυμοσυνη ειχα την ηρεμια του Βουδα παροτι ετρεμε το φυλλακαρδι μου αλλα τα βιωνα ολα σαν αλματα που θα με εφερναν πιο κοντα στο παιδι μου, δυσβατα μονοπατια αλλα καθε εβδομαδα που περνουσε με εφτανε πιο κοντα στον στοχο μου και γεμιζα ελπιδες.

πάω για τσιγαρούμπα κ μετά νάνι, γιατί ο σπάνιος πήγε ήδη για ύπνο. καληνύχτα σε όλες κ όνειρα γλυκά στα τσιπιρίκια μας.

αύριο πάλι!

υ.γ. όχι άλλο κάρβουνο ρε! μη ξαναδιαβάσω πάλι για ζιζί.......

Διαφημίσεις

το ύφος της κυρίας είναι ανεπίτρεπτο κι ο εγωκεντρισμός της τέτοιος που ξεφεύγει και στο επιστημονικό κομμάτι (βλέπε αιμόλυση)...

ένας σύμβουλος θηλασμού εννοείται πως (πρέπει να) έχει απεριόριστη αγάπη και προς τα μωρά και προς τις μητέρες και μόνο μέσω αυτής πρέπει να δίνει τις συμβουλές του...

Μάλλον για την ίδια φορά μιλάμε...ψωμί κι αλάτι δηλαδή? :P Είμαστε και συνάδελφοι, δεν κάνει να μαλώνουμε ;)

σωστά!

εσύ τι είσαι; εγώ ηλεκτρολόγος

Εγω παντως που σας διαβαζω ομολογω οτι ΔΕΝ θα ηθελα να ξαναπερασω τις στιγμες που ημουν λεχωνα, ΟΥΤΕ και αλλη εγκυμοσυνη. Και τα δυο ειναι ΠΟΛΥ δυσαρεστες αναμνησεις για μενα.......και με αυτο φευγω....καλη συνεχεια σε ολες.......

όχι ρε, σοβαρά; Εγώ ευτυχώς είχα υπέροχη εγκυμοσύνη.

Στην λοχεία έφριξα βέβαια, έλεγα ότι έκανα λάθος, ότι δεν ήμουν έτοιμη να γίνω μάνα και βιάστηκα, αλλά ευτυχώς μου πέρασε μετά από 3 μήνες

Ράννια εμείς παίρνουμε της Frezyderm :D

Σέβη καληνύχτα!

Κόρες πραγματικά το θέμα Αγλαΐα με έχει κουράσει κι εμένα!

Χίλιες φορές να μαλλιοτραβηχτούμε για τους μετανάστες :P

Κι εγώ κάνω τσιγαράκι και καληνυχτώ! Αυτό το 2,5ωρο που κοιμήθηκα το μεσημέρι θα με καταστρέψει τελείως αύριο στη δουλειά γιατί δεν θα μπορώ να κλείσω μάτι... το βλέπω να έρχεται!

Διαφημίσεις

Μαρκοπουλάκι... ξέρεις πολύ καλά... ότι όταν κάνεις "όνομα" δεν είναι δύσκολο να ψωνιστείς ;) Εσύ καλύτερα από μένα :lol:

Ράννια, εγώ φρέζυντερμ 25άρι δαγκωτό.

Για όλα τα περί συνβούλου, συμφωνώ με όσα ειπώθηκαν από Αερικό και Μάρκοπόλο.

Σέβη, σαλούφες έχεις πάει? Παντελεήμωνα? Μη μου πεις ότι είναι καλύτερα στον Αγιόκαμπο, γιατί δεν είναι! :tongue::tongue::tongue:

Παλλαντίν, είσαι νεοεισαχθείσα και θα με πέρασες για καμία κολλημένη...ειλικρινα δεν είχα πρόβλημα με τη συγκεκριμένη τη γυναίκα, αλλά αυτά τα δυο τελευταία θέματα ήταν, για μένα τουλάχιστον, πολύ χοντρα!

Καλησπέρα σε όλες τις αργοπορημένες! :D

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...