Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια καλησπέρα . Υπάρχει κοπέλα που δεν έκανε διπλασιασμους αλλά ανέβαινε η χοριακη λίγο λίγο και να τα κατάφερε ? 

Μ είπε υπάρχει η πιθανότητα για εξωμήτριο επειδή δε κάνει καλό διπλασσιασμο και από κείνη την ώρα Μ έχει πιάσει φοβερό άγχος. 

Στις 14 μέρες είχα 240 και στις 27 μερες 800

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Aeriko είπε:
Δεν μπορείς να παίζεις με την ψυχολογία μιας λεχώνας.-

Το ότι κάποιες υπάρξατε/με ψύχραιμες λεχώνες (εγώ δεν βάζω τον εαυτό μου σε αυτό γιατί δεν ήμουν ψύχραιμη ΤΕΛΙΚΑ βλέποντάς το πλέον από απόσταση) δεν σημαινει ότι είναι όλες οι λεχώνες έτσι!

λεχώνα και ψύχραιμη είναι σαν το Βόρειο Σέλας, πολλοί το έχουν ακουστά, ελάχιστοι το έχουν δει από κοντά!

you may have oysters, but you'll never find a pearl

bh45qekil.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Aeriko είπε:

Το ότι κάποιες υπάρξατε/με ψύχραιμες λεχώνες (εγώ δεν βάζω τον εαυτό μου σε αυτό γιατί δεν ήμουν ψύχραιμη ΤΕΛΙΚΑ βλέποντάς το πλέον από απόσταση) δεν σημαινει ότι είναι όλες οι λεχώνες έτσι!

Θυμαμαι ότι μου το είχες πει κάποια στιγμη...έπρεπε να σε είχα λοιπόν την 1η μέρα με το μωρό στο σπίτι...

Σάββατο...απόγευματάκι...

ο γιατρός είχε πει να βγαζω το γαλα με θηλαστρο λόγω αντιβίωσης. Το στήθος αρχικού μεγέθους DD είχε γίνει από το γάλα δεν ξέρω και εγώ πόσο...το θηλαστρο που είχα πάρει δεν έκανε...δεν έβρισκα τον γιατρό στο τηλ...να ποναω κ να κλαιω...τελικά τον βρηκα και μου λεει παρε νοσοκομειακο...Ψαχνω κ βρίσκω έναν στην Μιχαλακοπούλου (Σαββατο απόγευμα) λέω στον άντρα μου πήγαινε γρήγορα....και αυτός να θέλει να τακτοποιήσουμε πρώτα τα δώρα που φεραμε απο το μαιευτήριο :shock::shock::shock::shock:

Ξυπναει η μικρη κ κλαιει...πανικός για να την αλλάξουμε...εκει χτυπάει το τηλεφωνο κ είναι ο πατέρας μου από Πάτρα, ο οποίος επειδή του το κλείσαμε αμέσως παρεξηγήθηκε....

Τι ωραίες στιγμές πραγματικά :tongue:

malecon είπε:
Αυτό με τα 2,3,4 σίγμα πραγματικά πρέπει να το ακούσεις...ο γραπτός λόγος το σκοτώνει.

Όσο για το σχολείο που δεν σου έμαθαν γραμματα......

Σε ποιο σχολείο πήγα ΚΑΙ εγώ ρε συ?????????:D:D:D:D:D:D:D

αααααααααααααααααααααααααααα πες το ετσι ντε!:tongue:

Aeriko είπε:
Δεν μπορείς να παίζεις με την ψυχολογία μιας λεχώνας.-

καμια αντιρρηση! το να εφαρμοσεις κατι τοσο ΣΟΒΑΡΟ που σου ειπε καποιος απο το ιντερνετ....ειναι θεμα ψυχραιμια? εχει να κανει με τις ορμονες της λεχωνας?....τι να πω! δε ξερω....

malecon είπε:
....και αυτός να θέλει να τακτοποιήσουμε πρώτα τα δώρα που φεραμε απο το μαιευτήριο :shock::shock::shock::shock:

τελικα αυτοι οι αντρες...ειναι λατρεμενα πλασματα! πολυ τους παω! :D:D:D

Διαφημίσεις

Εγω παντως που σας διαβαζω ομολογω οτι ΔΕΝ θα ηθελα να ξαναπερασω τις στιγμες που ημουν λεχωνα, ΟΥΤΕ και αλλη εγκυμοσυνη. Και τα δυο ειναι ΠΟΛΥ δυσαρεστες αναμνησεις για μενα.......και με αυτο φευγω....καλη συνεχεια σε ολες.......

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Αγγελίνα_2 είπε:
Καλησπέρα...πλέον. ;)

Σας το 'χω πει ότι σιχαίνομαι τις αργίες? Δεν καλοθυμάμαι! :-P

ναι!!!!!!!:)

Γεια σου Σέβη! Καλοδεχούμενη, να μάθουμε και τις νότιες τι πα να πει κοκορέτσι! :lol:

;) Μόνο μη μου ξαναβρίσεις τις θάλασσές μας...πιπέρι! :tongue:

για τον πλαταμώνα λες; χάλια είναι.:tongue:

Τι κάνουν οι υπόλοιπες? Αν δεν λιποθυμίσω ώσπου να πέσουν για ύπνο, θα ξαναμπώ, φιλάκια!

Ellemphriem είπε:
Αστα .....λιγοτερος πυρετος σημερα αλλα εχει ακομα.....τι να σου πω. Το σημειο δε που βαρεσε το εμβολιο ειναι πρισμενο και κοκκινο και την ποναει.....:-( αχ......δεν μπορω ....ειλικρινα. Κλειστικαμε μεσα και ειναι υπεροχα εξω......αλλα δεν με νοιαζει. Ας μας περασει η ταλαιπωρια τωρα.....

άντε περαστικό είναι. αλουμινόνερο εκεί που έκανε το εμβόλιο.

Vicky68 είπε:
Ο Αλφα εχει το τραγουδι μου

Τι αμαρτιες εχω κανει?

Αφιερωμενο στην φακλανα την πεθερα μου χαχααχ

κι άλλη καμμένη......:cool:

Ραννια είπε:
ναι! συμφωνω! αλλα ενταξει μωρε....δε μπορουμε να ξεχωρισουμε τι λεει ως αγλαια και τι ως συμβουλος? δε ξερω.....εγω καποια πιστευω (και θελω να ελπιζω οτι και αυτη το πιστευει) οτι τα λεει ως αγλαια, πραγμα θεμιτο.

αλλα! οπως οταν μας λεει κατι ο γιατρος(και ο οποιοσδηποτε δλδ), το φιλτραρουμε....ετσι πρεπει να κανουμε και με αυτα που λεει η αγλαια.

Σώπα ρε μεγάλε. κι εγώ να εκμεταλλευτώ την ιδιότητά μου ως νομικός, κι εκεί που προσφέρω π.χ. εθελοντικά τη συμβουλή μου στα νομικά να πω κ καμιά παπαγιά ..."ωχ αδερφέ " που λέει κ ο κλέφτης στην ντόρα.

μου τα μασάτε τώρα κ δεν μου αρέσει.

θα έπρεπε να γράφει τίκερ κάτω από κάθε πόστ της κάθε εθελόντριας συμβούλου θηλασμού τί σπούδασε κ πόσο. να διευκρινίζεται στον αναγνώστη ότι δεν έχει καμία πανεπιστημιακή ανώτατη ή ανώτερη μόρφωση ιατρικής βάσης.

εγώ έκανα μήνες να το πιάσω το νόημα, μέχρι να πατήσω το κλικ κ να δω το βιογραφικό της... κάτω κάτω με μικρά γράμματα που έλεγε ότι χρειάζεται παιδίατρος κ δεν αντικαθίσταται, κάπως έτσι τέλος πάντων.

κοινώς, αν δεν είσαι σε φάση εξπέρ ιντερνετικά, αν είσαι στο τσακ να γεννήσεις ή ακόμα χειρότερα ούσα λεχώνα, για ποιά κριτική ικανότητα φιλτραρίσματος μιλάμε;;;;;;;;:cool:

παρα παρα πολλες πεθερες που δε θηλασαν τους γιους τους, και οι νυφες τους θηλαζουν....τραβανε μεγαλο ζορι, παιδια! Νομιζω οτι ο Φρουντ θα μπορουσε να το εξηγησει αυτο (χωρις πλακα).

άστα να πάνε... κ λίγα λες......

MarcoPolo είπε:
Ραννια εσυ μπορεις να ξεχωρισεις πολλα γιατι εισαι καιρο εδω και ξερεις πως λειτουργει η Αγλαια, η λεχωνα που μπαινει με τα νευρα κροσια πρωτη φορα εδω μεσα, μπορει?????\

γειά στο στόμα σου!!!!!!!!!

Απο την στιγμη που ο καθενας λεει την γνωμη του δημοσια δεν θεωρειται κουτσομπολιο, ισως της κανει και καλο να διαβασει καποια πραγματα και να μαλακωσει λιγακι την σταση της η να βελτιωσει την επικοινωνιακη της αδυναμια και ετσι θα βοηθησει περισσοτερες γυναικες που θα νιωσουν πιο ανετα μαζι της.

εγώ δεν το τοποθετώ στο τρόπο γραφής. σε αυτό άλλωστε μοιάζουμε. θεωρώ επικίνδυνο να τοποθετείται για ιατρικά ζητήματα κ μάλιστα με απόλυτο ύφος.

κάποια στιγμή θα το μετανιώσει πικρά κ είναι κρίμα για τον κόπο της ως τώρα. γιατί έχει κάνει πολύ καλό σε πολύ κόσμο.

Palladin είπε:

Δεν θεωρείται απαράδεκτο το να έχεις πρόγραμμα, απαράδεκτο θεωρώ το να λέει κάποιος σε μια μαμά ότι αν το παιδί της δεν μπορεί να μπει σε πρόγραμμα 3ωρου και πεινάει συχνότερα, αυτό σημαίνει ότι δεν έχει γάλα (γμτ κι εδώ για θηλασμό θα μιλάω;:-P)

πολύ σωστά μιλάς.

Επειδή το βιβλίο της Πατσούρου έμαθα από την Αγλαΐα ότι υπάρχει, και το διάβασα (άπειρες φορές), και το πρότεινα σε όποιον ψαχνόταν, και το παίρνω δώρο στις έγκυες φίλες μου: δεν ξέρω αν το έχεις διαβάσει, αλλά είναι εξαιρετικό βιβλίο. Είναι γραμμένο με πάρα πολλή ευαισθησία και βοηθάει πολύ μια έγκυο ή μια λεχώνα ή και αργότερα, σε οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει, μια μαμά που δεν μπορεί να ψάχνει στο νετ πληροφορίες. Για να καταλάβεις, ακόμα και τώρα, όποτε διαβάζω τα οπισθόφυλλα των βιβλίων της, μου φεύγουν δάκρυα:oops:

(ωχ θα με περνάτε για ούφο)

το έμαθα κι εγώ μέσω της Αγλαϊας, τα αγόρασα, τα χιλιοδιάβασα, τα πρότεινα, τα αγόρασα δώρο... αλλά ... τα βιβλία γράφουν ότι δεν αντικαθιστούν τον παιδίατρο. πολύ περισσότερο ένας σύμβουλος θηλασμού.

kinkajoujou είπε:
Ράννια οι πεθερές (και ενίοτε και οι μαμάδες) όντως παθαίνουν ένα λαλα με το θηλασμό, πιστεύω ότι γυρνάνε στην εποχή που ήταν εκείνες μαμάδες με μωράκια, και τους βγαίνει το μητρικό φίλτρο και το αίσθημα προστασίας και φροντίδας του μωρού, μαζί με μια ζήλεια που το μωρό έχει τόσο άμεση σωματική επαφή και εξάρτηση από τη μαμά, ενώ εκείνες δεν μπορούν να συμμετέχουν. Το είχα γράψει και δίπλα, η δικιά μου η πεθερά πήγαινε πάνω από το μωρό όταν έκλαιγε και του έλεγε "τι σου κάνει παιδί μου η κακιά μαμά σου; θα τη μαλώσω!" Χωρίς να συνειδητοποιεί στην ουσία τι έλεγε και πώς θα το έπαιρνα εγώ, που καλά-καλά δεν είχα σαραντίσει ακόμα.

Και εννοείται ότι πολύς κόσμος βγάζει μικρότητα στο θέμα αυτό γιατί όλοι ξέρουμε ότι είναι κάτι πολύ καλό για το παιδί, κάποιοι λοιπόν προσπαθούν να το υποβαθμίσουν, για να μην νιώθουν τύψεις που δεν τα κατάφεραν, είτε προσπάθησαν είτε όχι

να ξερες πόσο συμφωνώ.........

θκατόψυχες.

παίδες, ινάφ με τα ζιζάκια....

έχω θέμα... δεν γουστάρω την Αθήνα. τώρα μπορείτε να με λιντσάρετε.;)

Ραννια είπε:
τελικα αυτοι οι αντρες...ειναι λατρεμενα πλασματα! πολυ τους παω! :D:D:D

Ξέρεις με πόση προσπάθεια κρατήθηκα κ δεν έβαλα τις φωνές? Τον έβλεπα ότι είχε κολλήσει κ προσπαθούσα να τον πάρω με το μαλακό γιατί η θα κόλλαγε περισσότερο ή θα γινομασταν κ***λος...Και αυτό το σκηνικό μέσα στο άγχος κ την απελπισία ότι δεν θα θηλάσω το παιδί μου....

Διαφημίσεις

κορίτσια εμείς βγάλαμε τη μικρή άρον-άρον με πρόκληση και μετά από μια βδομάδα έφυγε ο άντρας μου για Αμερική. έμεινα λοιπόν λεχώνα μόνη στο εξοχικό των γονιών του, με ένα μωρό που όπως αποδείχτηκε δεν μπορούσε να θηλάσει καλά και δεν έπαιρνε βάρος, δεν κοιμόταν, έκλαιγε συνέχεια, εγώ πάλευα το θηλασμό και ήμασταν στο τσακ να πάμε για υπερηβική, ο άντρας μου ούρλιαζε ότι αν τρυπήσουμε το παιδί θα πάρει το πρώτο αεροπλάνο και θα γυρίσει πίσω (έχει πολύ κακές εμπειρίες από νοσοκομεία λόγω σοβαρής αρρώστιας στα νιάτα του) κι εγώ να είμαι μόοοοονη χειρότερα κι από το λεμόνι. ερχόντουσαν τα πεθερικά μου τα βράδια και καθόντουσαν λίγο και κοιμόταν η πεθερά μου μαζί μου για να μην είμαι μόνη, σας πληροφορώ ότι περίμενα πώς και πώς να έρθει να δούμε τις Χίλιες και Μία Νύχτες, όταν άκουγα την καγκελόπορτα να ανοίγει κουνούσα την ουρά μου πιο πολύ από το σκυλί μας :D

you may have oysters, but you'll never find a pearl

bh45qekil.png

δλδ ρε σεβ (τι εγινε με αθηνα? εχω χασει επεισοδεια.....)αν εσυ οταν ησουν λεχωνα, σου ελεγε ενας αγνωστος μεσω νετ...ασε το παιδι σου νηστικο ή αστο γδυτο ή μη το πας στο γιατρο ή δε ξερω κι εγω τι.....θα το κανες? επειδη ησουν λεχωνα? ενταξει ρε παιδια, λεχωνα ξελεχωνα, δε χανουμε και τελειως το μυαλο μας! λιγη λογικη μας μενει!

γεια σου ζουπη!

Ellemphriem είπε:
Εγω παντως που σας διαβαζω ομολογω οτι ΔΕΝ θα ηθελα να ξαναπερασω τις στιγμες που ημουν λεχωνα, ΟΥΤΕ και αλλη εγκυμοσυνη. Και τα δυο ειναι ΠΟΛΥ δυσαρεστες αναμνησεις για μενα.......και με αυτο φευγω....καλη συνεχεια σε ολες.......

Εγώ ευχαρίστως τα ξαναπέρναγα... μόνο που αυτή τη δεύτερη φορά θα ήμουν αμείλικτη με όποιον έπαιζε με τις ορμόνες μου! Τότε έλεγα "μα τι μαμακίες λένε; Μια χαρά είμαι! Ένιωθα και ξεκούραστη και από όλα! Μες στην ενέργεια! Χρειάστηκε ΜΙΑ φράση του πεθερού μου για να γίνει της ΦΟΥΤΑΝΑΣ! Κι εκεί πήραν όλοι χαμπάρι (κι εγώ μαζί) τι μου συνέβαινε!

malecon είπε:
Θυμαμαι ότι μου το είχες πει κάποια στιγμη...έπρεπε να σε είχα λοιπόν την 1η μέρα με το μωρό στο σπίτι...

Σάββατο...απόγευματάκι...

ο γιατρός είχε πει να βγαζω το γαλα με θηλαστρο λόγω αντιβίωσης. Το στήθος αρχικού μεγέθους DD είχε γίνει από το γάλα δεν ξέρω και εγώ πόσο...το θηλαστρο που είχα πάρει δεν έκανε...δεν έβρισκα τον γιατρό στο τηλ...να ποναω κ να κλαιω...τελικά τον βρηκα και μου λεει παρε νοσοκομειακο...Ψαχνω κ βρίσκω έναν στην Μιχαλακοπούλου (Σαββατο απόγευμα) λέω στον άντρα μου πήγαινε γρήγορα....και αυτός να θέλει να τακτοποιήσουμε πρώτα τα δώρα που φεραμε απο το μαιευτήριο :shock::shock::shock::shock:

Ξυπναει η μικρη κ κλαιει...πανικός για να την αλλάξουμε...εκει χτυπάει το τηλεφωνο κ είναι ο πατέρας μου από Πάτρα, ο οποίος επειδή του το κλείσαμε αμέσως παρεξηγήθηκε....

Τι ωραίες στιγμές πραγματικά :tongue:

Άμα πιάσουμε να το αναλύσουμε θα φρίξουμε... προτιμώ να κρατήσω τα παθήματα ως μαθήματα just in case που τύχει να κάνουμε δεύτερο μωρό (η ελπίδα πεθαίνει τελευταία!)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...