Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 8 λεπτά , MK2012 είπε:

Αν δε μου βάλει ο γιατρός στοπ εγώ δε πρόκειται να βάλω γενικά. Μιλήσαμε νωρίτερα και μου είπε πως δεν είναι μάταιο αυτό που κάνω κ αν γίνει μάταιο θα μου πει να σταματήσω.

Του είπα κ για τον ενδοκρινολόγο. Φρικαρε ο άνθρωπος. Μου είπε να του πάω το παιδί μου όταν κάνω να το δει. (Λέμε τώρα)

Ετσι είναι Κ τα πράγματα όπως ακριβώς στα είπε . Μην σε περνει από κάτω ένας κακός κύκλος ήταν. Έχεις ακόμα μπροστά σου είδες τώρα από το πουθενά μπορεί να πάρεις κ άλλο ωαριο

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Ράννια οι πεθερές (και ενίοτε και οι μαμάδες) όντως παθαίνουν ένα λαλα με το θηλασμό, πιστεύω ότι γυρνάνε στην εποχή που ήταν εκείνες μαμάδες με μωράκια, και τους βγαίνει το μητρικό φίλτρο και το αίσθημα προστασίας και φροντίδας του μωρού, μαζί με μια ζήλεια που το μωρό έχει τόσο άμεση σωματική επαφή και εξάρτηση από τη μαμά, ενώ εκείνες δεν μπορούν να συμμετέχουν. Το είχα γράψει και δίπλα, η δικιά μου η πεθερά πήγαινε πάνω από το μωρό όταν έκλαιγε και του έλεγε "τι σου κάνει παιδί μου η κακιά μαμά σου; θα τη μαλώσω!" Χωρίς να συνειδητοποιεί στην ουσία τι έλεγε και πώς θα το έπαιρνα εγώ, που καλά-καλά δεν είχα σαραντίσει ακόμα.

Και εννοείται ότι πολύς κόσμος βγάζει μικρότητα στο θέμα αυτό γιατί όλοι ξέρουμε ότι είναι κάτι πολύ καλό για το παιδί, κάποιοι λοιπόν προσπαθούν να το υποβαθμίσουν, για να μην νιώθουν τύψεις που δεν τα κατάφεραν, είτε προσπάθησαν είτε όχι

you may have oysters, but you'll never find a pearl

bh45qekil.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Επειδή το βιβλίο της Πατσούρου έμαθα από την Αγλαΐα ότι υπάρχει, και το διάβασα (άπειρες φορές), και το πρότεινα σε όποιον ψαχνόταν, και το παίρνω δώρο στις έγκυες φίλες μου: δεν ξέρω αν το έχεις διαβάσει, αλλά είναι εξαιρετικό βιβλίο. Είναι γραμμένο με πάρα πολλή ευαισθησία και βοηθάει πολύ μια έγκυο ή μια λεχώνα ή και αργότερα, σε οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει, μια μαμά που δεν μπορεί να ψάχνει στο νετ πληροφορίες. Για να καταλάβεις, ακόμα και τώρα, όποτε διαβάζω τα οπισθόφυλλα των βιβλίων της, μου φεύγουν δάκρυα:oops:

(ωχ θα με περνάτε για ούφο)

οχι οχι παλλαντιν....δεν εχω προβλημα ουτε με την πατσουρου, ουτε με τα βιβλια της! τα οποια δεν εχω διαβασει, αν και θα το εκανα με πολλη χαρα αν επεφταν στα χερια μου! πιθανως να τα αγοραζα κιολας. Το θεμα μου ειναι με τη φραση "...το λεει και το Βιβλιο της Πατσουρου"...μου κανει διαφημιση και δε μου αρεσει....

Είχα παλια έναν συνάδελφο που όταν τον ρώταγες πχ το θράσος γραφεται με 1 ή 2 σίγμα. απαντούσε: και με ένα, και με δυο γράφεται....με τρια ΔΕΝ γραφεται :D

με 2 ΔΕΝ γραφεται!

Κορίτσια τι να πω....εγώ είχα πολλή υποστηριξη και απο την μητέρα μου και την θεία μου αλλά και από την αδερφή του άντρα μου όταν ο 1ος παιδιατρος μου είχε πει π*π*ριες....Ο άντρας μου μάλιστα δεν ήθελε να σταματησω να θηλάζω

Το είχα γράψει και δίπλα, η δικιά μου η πεθερά πήγαινε πάνω από το μωρό όταν έκλαιγε και του έλεγε "τι σου κάνει παιδί μου η κακιά μαμά σου; θα τη μαλώσω!" Χωρίς να συνειδητοποιεί στην ουσία τι έλεγε και πώς θα το έπαιρνα εγώ, που καλά-καλά δεν είχα σαραντίσει ακόμα.

ρε φιλε τι μανια ειναι αυτη? και η δικια μου το λεει! και μου ρχεται να τη σκυλοβρισω! ο ,δε, πεθερος μου....οοοοοποτε βλεπει το μικρο...πρωτη ερωτηση: "σε μαλωνει η μαμα?"....δευτερη: "σε μαλωνει ο μπαμπας?"....δλδ...τι να πω!!!! κατα τα αλλα, δεν εχω παραπονο απο τη πεθερα μου σχετικα με το θηλασμο. Ειναι πολυ περηφανη για μενα!

ασχετο, στο θεμα με τα μπισκοτα....αν μου εκανε εμενα η πεθερα μου τετοιο σκηνικο...ευκολα την εστελνα στο διαολο! οχι να κατσω να προβληματιστω κιολας!

Διαφημίσεις

Ο άντρας μου μάλιστα δεν ήθελε να σταματησω να θηλάζω

χμ, χμ...καποια στιγμη, πρεπει να συζητησουμε και αυτο το θεματακι....σε αλλη διασταση! ;);););)

επιμενεις οτι γραφεται με 2 δλδ?

Τωρα εχει αδικο η Αγγελινα να αφηνιασει??? Η πρωτη απαντηση της Αγλαιας δεν ηταν να προετεινει παιδοαιματολογο και ειμαι σιγουρη γιαυτο γιατι το ειχα δει και μου ειχαν πεταχτει τα ματια εξω λογω προσωπικης ευαισθησιας στο θεμα και παλι κρατηθηκα δεν εγραψα για να μην θεωρηθει οτι μπαινω στα χωραφια της παλι. Μετα απο το ποσταρισμα του θεματος ΝΤΡΟΠΗ που ειδε τι εγραφα εγω εδω βγηκε ανακοινωση απο αντμιν και προτεινε και η Αγλαια παιδοαιματολογο κατι που επρεπε να το εχει κανει απο την πρωτη κιολας απαντηση γιατι ειχε να κανει με νεογεννητο σε αιμολυτικη κατασταση.

Εμένα πάντως ο άντρας μου αν και ήθελε εξίσου με εμένα να θηλάσω ήταν ο πρώτος που μου είπε "σταμάτα το" όταν άρχισα να αυτομαστιγώνομαι και να κλαίω γιατί "το παιδί μου δεν με ήθελε" (παντελή άγνοια και οι δύο στο θέμα θηλασμού! Ξέραμε μόνο τα οφέλη!)

χμ, χμ...καποια στιγμη, πρεπει να συζητησουμε και αυτο το θεματακι....σε αλλη διασταση! ;);););)

Το θέμα του άντρα μου εννοεις? Οκ στο πάρκο :P

επιμενεις οτι γραφεται με 2 δλδ?

Δεν με πιάνεις λόγω γραπτού λόγου....Και αυτό πάει για πάρκο....

Αυτό με το σχολείο τουλάχιστον το'πιασες???

ρε μαρκο....δλδ εστω οτι ειπε -που το ειπε!- αυτο που λες....αυτη η κοπελα αν την ακουσει θα ειναι σοβαρη? και μη μου πεις οτι καποιες επηρρεαζονται! ε, ειναι αξιες της μοιρας τους!

Διαφημίσεις

Το θέμα του άντρα μου εννοεις? Οκ στο πάρκο :P

Δεν με πιάνεις λόγω γραπτού λόγου....Και αυτό πάει για πάρκο....

Αυτό με το σχολείο τουλάχιστον το'πιασες???

οχι του δικου σου παιδακι μου!χαχαχχαχα....γενικα....το πως το αντιμετωπιζουν οι αντρες το θεμα! ξανα ματακι!;)

ρε, αληθεια...δε σε πιανω!!! πες!:(

ρε μαρκο....δλδ εστω οτι ειπε -που το ειπε!- αυτο που λες....αυτη η κοπελα αν την ακουσει θα ειναι σοβαρη? και μη μου πεις οτι καποιες επηρρεαζονται! ε, ειναι αξιες της μοιρας τους!

αυτές ναι...τα παιδάκια τους όμως? :(

οχι του δικου σου παιδακι μου!χαχαχχαχα....γενικα....το πως το αντιμετωπιζουν οι αντρες το θεμα! ξανα ματακι!;)

ρε, αληθεια...δε σε πιανω!!! πες!:(

Αυτό με τα 2,3,4 σίγμα πραγματικά πρέπει να το ακούσεις...ο γραπτός λόγος το σκοτώνει.

Όσο για το σχολείο που δεν σου έμαθαν γραμματα......

Σε ποιο σχολείο πήγα ΚΑΙ εγώ ρε συ?????????:D:D:D:D:D:D:D

Δεν μπορείς να παίζεις με την ψυχολογία μιας λεχώνας.-

Το ότι κάποιες υπάρξατε/με ψύχραιμες λεχώνες (εγώ δεν βάζω τον εαυτό μου σε αυτό γιατί δεν ήμουν ψύχραιμη ΤΕΛΙΚΑ βλέποντάς το πλέον από απόσταση) δεν σημαινει ότι είναι όλες οι λεχώνες έτσι!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...