Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 8 λεπτά , MK2012 είπε:

Αν δε μου βάλει ο γιατρός στοπ εγώ δε πρόκειται να βάλω γενικά. Μιλήσαμε νωρίτερα και μου είπε πως δεν είναι μάταιο αυτό που κάνω κ αν γίνει μάταιο θα μου πει να σταματήσω.

Του είπα κ για τον ενδοκρινολόγο. Φρικαρε ο άνθρωπος. Μου είπε να του πάω το παιδί μου όταν κάνω να το δει. (Λέμε τώρα)

Ετσι είναι Κ τα πράγματα όπως ακριβώς στα είπε . Μην σε περνει από κάτω ένας κακός κύκλος ήταν. Έχεις ακόμα μπροστά σου είδες τώρα από το πουθενά μπορεί να πάρεις κ άλλο ωαριο

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Χα χα δεν πειράζει, κι εγώ είχα εκνευριστεί μαζί σου μια φορά που μου την είπες

Μάλλον για την ίδια φορά μιλάμε...ψωμί κι αλάτι δηλαδή? :P Είμαστε και συνάδελφοι, δεν κάνει να μαλώνουμε ;)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Για παράδειγμα: Στο θέμα που έβαλε τώρα η Αγγελίνα... δείτε τι απάντησε η Αγλαΐα (post #7) και τι απάντησε η Eve 2 ποστς πιο κάτω (post #9)! Πολλές φορές έχω δει την Eve (όπως και την Palladin) να απαντούν πολύ πιο υπεύθυνα απ' ό,τι η πιστοποιημένη σύμβουλος! Γι' αυτό και κανείς νομίζω δεν τις αμφισβητεί!

Αγγελίνα well said!

Διαφημίσεις

ΥΓ. Όλα αυτά δεν τα λέω εν είδει κουτσομπολιού, αλλά πιστεύω ότι ένα άτομο που έχει τόσο εξέχουσα θέση στο φόρουμ και εκτίθεται μέσω αυτού, λογικά θα δεχτεί και την όποια κριτική από τους συμμετέχοντες.

Kόρες επειδή κάποιος είπε ότι εδώ κουτσομπολεύουμε δεν θα το πιστέψουμε κιόλας έτσι; Το συγκεκριμένο φόρουμ αυτό το σκοπό εξυπηρετεί: Να γίνονται συζητήσεις που δεν μπορούν να γίνουν δίπλα! Η αγλαΐα αν θέλει μπορεί να διαβάσει και να απαντήσει! Δεν είμαστε σε ένα κλειστό φόρουμ ούτε σε κρυφό για να νιώσει κάποιος ότι κουτσομπολεύουμε! Όποιος θέλει να διαβάσει διαβάζει (όπως αποδείχτηκε άλλωστε πολλάκις!)... Αυτή η συζήτηση δίπλα ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να γίνει! Μπορεί να γίνει όμως εδώ.... και είμαι σίγουρη ότι παρόμοιες συζητήσεις γίνονται και σε άλλα threads του παρόντος board!

ναι! συμφωνω! αλλα ενταξει μωρε....δε μπορουμε να ξεχωρισουμε τι λεει ως αγλαια και τι ως συμβουλος? δε ξερω.....εγω καποια πιστευω (και θελω να ελπιζω οτι και αυτη το πιστευει) οτι τα λεει ως αγλαια, πραγμα θεμιτο.

αλλα! οπως οταν μας λεει κατι ο γιατρος(και ο οποιοσδηποτε δλδ), το φιλτραρουμε....ετσι πρεπει να κανουμε και με αυτα που λεει η αγλαια.

κινκα, καλα, κατι τετοια περι ψυχολογικων προβληματων, απλα τα προσπερνω...ενταξει...ειπαμε...ειναι υπερβολικη! παντως, σχετικα με τις πεθερες (στις μπισκοτοκρεμες αναφερομαι) εγω συμφωνω σε αυτα που εγραψε :cool:. Το εχω διαπιστωσει και ιδιοις ομασοι! (το ξανασκοτωσα?) Δε θα πω ολες, αλλα παρα παρα πολλες πεθερες που δε θηλασαν τους γιους τους, και οι νυφες τους θηλαζουν....τραβανε μεγαλο ζορι, παιδια! Νομιζω οτι ο Φρουντ θα μπορουσε να το εξηγησει αυτο (χωρις πλακα).

Οπως επισης διαπιστωνω και μεγαλη "εχθρα" (καλα, στα π@π@ρια μας, αλλα λεμε τωρα....) απο φιλες της μανα μου (κατηγορια γιαγιαδες δλδ) που οι κορες τους δε θηλασαν και βλεπουν εμενα και την αδερφη μου να θηλαζουμε (και μαλιστα παιδια αυτης της ηλικιας. Μπορει να ειναι 10 & 11 μηνων, μπορει εδω στο παρεντς να το ακουμε συχνα, αλλα εξω, real life, δε το ακουμε....)

Διαφημίσεις

Ραννια εσυ μπορεις να ξεχωρισεις πολλα γιατι εισαι καιρο εδω και ξερεις πως λειτουργει η Αγλαια, η λεχωνα που μπαινει με τα νευρα κροσια πρωτη φορα εδω μεσα, μπορει?????

Απο την στιγμη που ο καθενας λεει την γνωμη του δημοσια δεν θεωρειται κουτσομπολιο, ισως της κανει και καλο να διαβασει καποια πραγματα και να μαλακωσει λιγακι την σταση της η να βελτιωσει την επικοινωνιακη της αδυναμια και ετσι θα βοηθησει περισσοτερες γυναικες που θα νιωσουν πιο ανετα μαζι της.

λοιπον, εννοειται οτι ηθελα ΠΟΛΥ να θηλασω (αν σας πω απο που προεκυψε αυτο....θα γελασετε!) αλλα ως ασχετη....μου ελεγαν ολοι, καλα...αν εχεις γαλα! κι εγω το πιστευα! ωσπου διαβασα καποια ποστ της αγλαιας (στο γνωστο παντα πολυ αυστηρο και απολυτο υφος) σχετικα με το εχω-δεν εχω γαλα. Ε! κρατηθηκα απο αυτα! απο την απολυτοτητα της! λεω, δε μπορει! κατι γινεται εδω! Κι ετσι .... τα καταφερα! Απο αυτη την αποψη.....της το χρωσταω!

κι εγώ έτσι ξεκίνησα!

περασε ο καιρος, γεννησα, θηλαζα, συνεχιζα να διαβαζω τα περι θηλασμου...εκει που μου πεταχτηκαν τα ματια εξω...ειναι με τους μαραθωνιους! Και ειπα....τι λεει ρε το ατομο?! Μεσα μου σκεφτηκα οτι ευτυχως που δε τα διαβασα αυτα πριν γεννησω, τοτε που εψαχνα, γιατι οπως μου ειχε μπει η ιδεα, ετσι θα μου εφευγε! Εγω ειχα προγραμμα στο θηλασμο, πραγμα το οποιο θεωρειται απαραδεκτο. (δε ξερω εσυ ειρηνη,palladin).

Εγώ δεν έχω πρόγραμμα, δεν είχα ποτέ.

Δεν θεωρείται απαράδεκτο το να έχεις πρόγραμμα, απαράδεκτο θεωρώ το να λέει κάποιος σε μια μαμά ότι αν το παιδί της δεν μπορεί να μπει σε πρόγραμμα 3ωρου και πεινάει συχνότερα, αυτό σημαίνει ότι δεν έχει γάλα (γμτ κι εδώ για θηλασμό θα μιλάω;:-P)

Αυτο που με σπαζει....μπορει να το εχω εκλαβει λαθος....ειναι η διαφημιση στη πατσουρου και στα βιβλια της. να το πω αλλιως....πιθανως η παιδιατρος αυτη να ειναι αριστη στη δουλεια της. Δε το γνωριζω, δε το εξεταζω τωρα. Δε μου αρεσει που αναφερεται το ονομα της και τα βιβλια της ως "βιβλος" του θηλασμου. Εγω ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ το εκλαμβανω σα διαφημιση...

Επειδή το βιβλίο της Πατσούρου έμαθα από την Αγλαΐα ότι υπάρχει, και το διάβασα (άπειρες φορές), και το πρότεινα σε όποιον ψαχνόταν, και το παίρνω δώρο στις έγκυες φίλες μου: δεν ξέρω αν το έχεις διαβάσει, αλλά είναι εξαιρετικό βιβλίο. Είναι γραμμένο με πάρα πολλή ευαισθησία και βοηθάει πολύ μια έγκυο ή μια λεχώνα ή και αργότερα, σε οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει, μια μαμά που δεν μπορεί να ψάχνει στο νετ πληροφορίες. Για να καταλάβεις, ακόμα και τώρα, όποτε διαβάζω τα οπισθόφυλλα των βιβλίων της, μου φεύγουν δάκρυα:oops:

(ωχ θα με περνάτε για ούφο)

χαχαχαχααχααχ οχι ολα...το θρασος ομως με 1...απο αρχαιοτατων χρονων! :tongue::tongue::tongue::tongue:

Είχα παλια έναν συνάδελφο που όταν τον ρώταγες πχ το θράσος γραφεται με 1 ή 2 σίγμα. απαντούσε: και με ένα, και με δυο γράφεται....με τρια ΔΕΝ γραφεται :D

μαρκο συμφωνω...ειναι να ταιριαζουν και λιγο οι χημειες των ανθρωπων!

πχ, λες οτι δε μπορεις την απολυτοτητα. Ε λοιπον, να σου πω κατι για μενα....αν θες να με πεισεις για κατι που δε ξερω (αν και δεν υπαρχει τετοιο πραγμα! ΟΛΑ τα ξερω ΕΓΩ....χαχαχαχα) πρεπει να εισαι απολυτος και να μη παραπαιεις...αν δω οτι καπου εχεις "κενα"....μ' εχασες! Με πιανει ο διαολος μου!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...