Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , linaa είπε:

Εγώ θα σου πω να μαζέψεις όλες τις δυνάμεις σου Κ να προσπαθήσεις βάζοντας ένα ρεαλιστικό στοπ στον στον εαυτό σου για κάποια στιγμή στο μέλλον. 

Ο κύκλος αυτός ήταν κακος φανηκε Κ από τις ορμονικές . Όμως θα κάνεις σίγουρα Κ καλύτερους κύκλους. Βάλε μακροπρόθεσμα ένα στοπ μέχρι που θέλεις να φτάσεις για να νιώθεις ότι είσαι εντάξει Κ ήρεμη . Εγώ σου έχω ξαναπεί μέχρι το φθινόπωρο θα έισαι έτοιμη για εμβρυομεταφορα . 

Αν δε μου βάλει ο γιατρός στοπ εγώ δε πρόκειται να βάλω γενικά. Μιλήσαμε νωρίτερα και μου είπε πως δεν είναι μάταιο αυτό που κάνω κ αν γίνει μάταιο θα μου πει να σταματήσω.

Του είπα κ για τον ενδοκρινολόγο. Φρικαρε ο άνθρωπος. Μου είπε να του πάω το παιδί μου όταν κάνω να το δει. (Λέμε τώρα)

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Ναι βρε μαλεκον δεν αμφισβητω ουτε την δικη σου περιπτωση ουτε αλλες αλλα εγω σαν μελος εχω νιωσει πολλες φορες αυτο που σου λεω διαβαζοντας απαντησεις της. Και οσοι με ξερουν καταλαβαινουν οτι το λεω αντικειμενικα δεν εχω κατι να χωρισω με την γυναικα. Ο τροπος που εκφραζεται καποιες φορες ομως εμενα με απωθει οχι σαν εμπλεκομενο μελος απλα μαλλον δεν ταιριαζει στην δικη μου προσωπικοτητα και ιδιοσυγκρασια.

Υπαρχουν χιλιαδες τροποι να γραψεις αυτα που γνωριζεις δεν χρειαζεται να επιλεγεις τους πιο σκληροτραχηλους δρομους υπαρχουν και πιο ωραιοι τροποι να εκφραστεις. Δεν ξερω αν γινομαι κατανοητη στο τι εννοω.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια δεν θέλω να γίνω εμμονοληπτική...αλλά θα ήθελα να δείτε τι έγραψα στο θέμα "τα νεύρα μου με τις μπισκοτόκρεμες" και να μου πείτε αν είμαι υπερβολική. Είναι το τελευταίο ποστ το δικό μου...όσο υπάρχει, γιατί θα πάει αρχείο σίγουρα.

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

εγώ μια φορά είχα εκνευριστεί μαζί σου :oops:

ναι καλά κι όλες εμείς μαζί σου... στα διόδια :P

ναι θέλουμε πολυφωνία ως κλίκα! Είναι τόσο βαρετό να συμφωνείς! Δεν παράγει διάλογο, ιδεολογία, πολιτισμό!

Διαφημίσεις

Ελλ θα βρεθουμε συντομα, κιουλτακι μου τελευται στιγμη κανονιστηκε οντως, στανταρ θα ξαναπαμε μαζι ηταν πολυ χαλαρωτικο μερος!!!!!!

Σε μενα το λες? Γιατι νομιζεις οτι ανεβοκατεβαινουμε εκει συνεχεια. Λες και παιρνουμε ηρεμιστικο ειναι.....

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

το χάλασες! πες!

χαχαχα

αν και απουσα η αγλαια, αλλα δε κανω κοτσομπολιο....

λοιπον, οταν ημουν εγκυος εψαχνα πληροφοριες για θηλασμο, ειχα δει απειρα βιντεακια στο youtube, ερασιτεχνικα και επαγγελματικα, ειχα διαβασει του κοσμου τα αρθρα....γενικα, το ειχα ψαξει πολυ...ετσι επεσα και πανω στο παρεντς:cool:

λοιπον, εννοειται οτι ηθελα ΠΟΛΥ να θηλασω (αν σας πω απο που προεκυψε αυτο....θα γελασετε!) αλλα ως ασχετη....μου ελεγαν ολοι, καλα...αν εχεις γαλα! κι εγω το πιστευα! ωσπου διαβασα καποια ποστ της αγλαιας (στο γνωστο παντα πολυ αυστηρο και απολυτο υφος) σχετικα με το εχω-δεν εχω γαλα. Ε! κρατηθηκα απο αυτα! απο την απολυτοτητα της! λεω, δε μπορει! κατι γινεται εδω! Κι ετσι .... τα καταφερα! Απο αυτη την αποψη.....της το χρωσταω!

περασε ο καιρος, γεννησα, θηλαζα, συνεχιζα να διαβαζω τα περι θηλασμου...εκει που μου πεταχτηκαν τα ματια εξω...ειναι με τους μαραθωνιους! Και ειπα....τι λεει ρε το ατομο?! Μεσα μου σκεφτηκα οτι ευτυχως που δε τα διαβασα αυτα πριν γεννησω, τοτε που εψαχνα, γιατι οπως μου ειχε μπει η ιδεα, ετσι θα μου εφευγε! Εγω ειχα προγραμμα στο θηλασμο, πραγμα το οποιο θεωρειται απαραδεκτο. (δε ξερω εσυ ειρηνη,palladin).

Τωρα, σχετικα με τους αφορισμους της...νταξ μωρε....δε τα παιρνω τοις μετρητοις....θελει απλα να δωσει εμφαση σ' αυτο που λεει και της βγαινει λιγο ατσουμπαλα....αυτο, τιποτα αλλο.

Επειδη εχει κατηγορηθει οτι εκφραζει την αποψη της επι παντως επιστητου (το σκοτωσα?)...δε συμφωνω....δλδ οι υπολοιποι(εγω, εσυ, ο παραπερα) που εκφραζουν αποψη για το VBAC, για την ομοιοπαθητικη κλπ κλπ....το κανουν επειδη ειναι ειδικοι? Οχι...μια αποψη λενε....η αγλαια γιατι δε μπορει?

Αυτο που με σπαζει....μπορει να το εχω εκλαβει λαθος....ειναι η διαφημιση στη πατσουρου και στα βιβλια της. να το πω αλλιως....πιθανως η παιδιατρος αυτη να ειναι αριστη στη δουλεια της. Δε το γνωριζω, δε το εξεταζω τωρα. Δε μου αρεσει που αναφερεται το ονομα της και τα βιβλια της ως "βιβλος" του θηλασμου. Εγω ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ το εκλαμβανω σα διαφημιση...

Αυτα σε γενικες γραμμες....μπορει να ξεχασα και κατι....

Διαφημίσεις

http://www.parentscafe.gr/showpost.php?p=903266&postcount=10661

εδώ αποκλέιστηκε η κικίτσα

τι γίνεται ρε παιδιά;

έχω χάσει πολλά επεισόδια

palladin κανάν τρόπο για αποθηλασμό έχουμε???????

δεν αντέχω άλλοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο

ωχ καλό μου κουράστηκες;

Δεν έχω εμπειρία, δεν με απασχολεί προς το παρόν το θέμα.

Πάντως σίγουρα χρειάζεται συζήτηση και να της εξηγείς ότι τα μεγάλα παιδιά δεν πίνουν γάλα από την μαμά τους, πίνουν από το ψυγείο, όπως οι μεγάλοι κλπ. Κάνε της λίγο πλύση εγκεφάλου. Επίσης μπορείς να βάλεις χρονικό περιορισμό πχ θα μετρήσω ως το 20 και θα σταματήσεις. Αυτά τα έχω ακούσει στη la leche από μαμάδες που ήταν σε φάση αποθηλασμού

Εχω πρόσφατο παράδειγμα που η αγλαια κατάλαβε ακριβως το ερωτημά μου, και μου απάντησε καταλλήλως...

Palladin καλησπέρα και από εμένα....εγώ μια φορά είχα εκνευριστεί μαζί σου :oops:

Χα χα δεν πειράζει, κι εγώ είχα εκνευριστεί μαζί σου μια φορά που μου την είπες

Παλλαντιν εδω να μεινεις.....! Αφιερωμενο......

Να μεινεις να μεινεις Palladin, θα τα ακους και απο πρωτο χερι!!!!!!!!!! Πλακα κανω ε???

να μείνεις Palladin, να έχουμε πολυφωνία στην κλίκα ;)

Θα μείνω, αλλά δεν νομίζω να σας προλαβαίνω, γράφετε πάρα πολλές σελίδες!

Επειδη εχει κατηγορηθει οτι εκφραζει την αποψη της επι παντως επιστητου (το σκοτωσα?)...δε συμφωνω....δλδ οι υπολοιποι(εγω, εσυ, ο παραπερα) που εκφραζουν αποψη για το VBAC, για την ομοιοπαθητικη κλπ κλπ....το κανουν επειδη ειναι ειδικοι? Οχι...μια αποψη λενε....η αγλαια γιατι δε μπορει?

Μπορεί γράφοντας ότι το γράφει ως προσωπική άποψη και όχι ως Ειδικός Σύμβουλος του φόρουμ! Εκεί είναι το θέμα! Η Αγλαία και ο κάθε επιστημονικός συνεργάτης του φόρουμ σαφώς και μπορούν και πρέπει να έχουν άποψη. Όταν όμως την καταθέτουν και δεν άπτεται της ιδιότητάς τους θα πρέπει να διευκρινίζεται! Αν η Αγλαΐα το έκανε αυτό να είσαι σίγουρη πως πολλές από τις "κατηγορίες" που της έχουν προσάψει θα εξέλειπαν!

Βρε Ρανια τον ιδιο αντικτυπο εχει η δικη σου γνωμη π.χ σε μια λεχωνα με της Αγλαιας??? Εννοειται ως ειδικος πρεπει να προσεχει 100 φορες περισσοτερο τι λεει γιατι οι λεχωνες την θεοποιουν και ισως καλα κανουν σε καποιες περιπτωσεις, Αλλα αυτα τα ακρα βρε παιδι μου και αυτην την απολυτοτητα η δικη μου η φτιαξια δεν την αντεχει, τα φοβαμαι και με απωθουν οπου κι αν τα δω. Θελω ο ειδικος να μιλαει εμπεριστατωμενα αλλα και ισορροπημενα χωρις υπερβολες και να σκεφτεται διπλα και τριπλα τι θα πει στο καθε ατομο και αν οντως ειναι στην αρμοδιοτητα της η παταει σε ξενα χωραφια.

Και θα ενιωθα οτι ειναι πιο ανθρωπινη και ευαιστητη αν εβλεπα μια απαντηση της που θα υπηρχε η αμφιβολια και η προτροπη σε πιο ειδικο ατομο οταν δεν ανηκει το θεμα απολυτα στα χωραφια της. Και οχι η ιδια απαντηση για ολες τις περιπτωσεις ανεξαιρετως, π.χ στο θεμα της αιμολυσης, το εκανε τελικα αλλα δεν ηταν η πρωτη της απαντηση εγινε το νταβαντουρι και μετα το ξανασκεφτηκε οτι απαντησε γρηγορα και λιγακι επιπολαια ενω ηθελε και γνωμη ειδικου γιατρου το θεμα.

Αγγελίνα εγώ είδα την απάντησή σου, συμφωνώ ότι ήταν λάθος να προταθεί κάτι τέτοιο, το έχω γράψει κι εγώ πιο πάνω.

Και μιας και πιάσαμε το θέμα της Αγλαΐας (φαγούρα που θα την έχει η γυναίκα :D), κι εμένα με έχει βοηθήσει όταν είχα απορίες, αλλά μου έβγαλε και σκάρτη τη γιατρό για το θέμα του χαμομηλιού, κι όταν τελικά το συζήτησα και με την παιδίατρο είδα ότι είχε πολύ συγκεκριμένο σκεπτικό που πρότεινε αυτό που πρότεινε, το οποίο βασιζόταν σε ιατρικούς λόγους, κι όταν της είπα τον προβληματισμό μου για το χαμομήλι αμέσως μου βρήκε εναλλακτική λύση. Γενικά βλέπω ότι εύκολα υποσκελίζει συμβουλές γιατρών, που πολλές φορές ενδεχομένως να έχουν από πίσω ένα σκεπτικό που δεν το γνωρίζουμε εμείς οι απ' έξω. Φαίνεται ότι κατέχει πολλές γνώσεις για διάφορα θέματα, αλλά εγώ στη θέση της θα ήμουν πιο προσεκτική στο να δώσω αμιγώς ιατρικές συμβουλές ή να μπω στα χωράφια των γιατρών (όπως στο θέμα που αναφέρει η Αγγελίνα ή στο άλλο της αιμόλυσης).

Ααα και η πρώτη μου εμπειρία από την Αγλαΐα ήταν όταν - όντας έγκυος ακόμη - χάζευα στο πάρεντς κι έπεσα σε ένα θέμα που έλεγε πολύ έντονα σε μια κοπέλα ότι ο άντρας της έχει ψυχολογικά προβλήματα γιατί της ζητάει να κόψει το θηλασμό και επέμενε ότι έπρεπε να τον αγνοήσει και ως μάνα να προστατεύσει το παιδί της, απαγορεύοντάς του να έχει λόγο για τη διατροφή του παιδιού. Συμβουλή που δεν μου άρεσε καθόλου.

ΥΓ. Όλα αυτά δεν τα λέω εν είδει κουτσομπολιού, αλλά πιστεύω ότι ένα άτομο που έχει τόσο εξέχουσα θέση στο φόρουμ και εκτίθεται μέσω αυτού, λογικά θα δεχτεί και την όποια κριτική από τους συμμετέχοντες.

you may have oysters, but you'll never find a pearl

bh45qekil.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...