Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 33 λεπτά , *Vasoula είπε:

2 βλαστοκυστες είχα βαλει κορίτσι μου...και η μία διασπαστηκε....τελικά προχώρησα σε μείωση στην αυχενική μου σε δύο μωράκια για μεγαλύτερη ασφάλεια και μέχρι τώρα είναι όλα καλά δόξα το θεό...είμαι 31 εβδομάδων τώρα...

Αν νοιωθεις μεγαλύτερη ασφάλεια με τα δύο βάλε δύο!!το θέμα είναι να νοιωθεις κ εσύ καλά..πότε με το καλό την κάνεις??

Έχω αλλάξει κέντρο πρόσφατα. Έχω από το προηγούμενο ένα 2 ημερών, τρία 3 ημερών. Με φυσικό κύκλο όλα. Στο καινούριο κέντρο θα δοκιμάσω στον επόμενο κύκλο καινούργιο πρωτόκολλο. Μου είπε ο γιατρός ότι άξιο ζει γιατί έχω 8-10 ωοθυλάκια και θα πάμε για βλαστοκύστες. Αν πετύχει θα μπουν κατάψυξη. Θα κάνω υστεροσκόπηση, για να αποκλείσουμε το παραμικρό και έπειτα μεταφορά κατεψυγμένων. 

Έχω διαβάσει ότι η μεταφορά κατεψυγμένων προτιμάται τα τελευταία χρόνια γιατί φεύγουν τα φάρμακα από το σώμα και το ενδομήτριο έρχεται στα ίσια του. Μου επιβεβαίωσε και ο γιατρός ότι είναι ασφαλής η διαδικασία. 

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ελλ να γινει καλα το μαναρι σου και θα ερθουμε παλι, μας καλαρεσε το μερος, εγω ειχα να παω απο παιδι!!!!! Και θα χαρω πολυ να σε γνωρισω απο κοντα!!!!

Και εγω το ιδιο κοπελα μου. Το εχω πει πολλες φορες. Στον Εθνικο ειμαστε τουλαχιστον 2 φορες την εβδομαδα. Τον λατρευουμε ;) Οποιος θελει να μας βρει εκει θα τριγυρναμε......:-P

Παλλαντιν εδω να μεινεις.....! Αφιερωμενο......

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Να μεινεις να μεινεις Palladin, θα τα ακους και απο πρωτο χερι!!!!!!!!!! Πλακα κανω ε???

Σε εχω παρακολουθησει και συνηθως απαντας ηρεμα χωρις πορωση και αυτο μου αρεσει παρολαυτα ο καθενας εχει την γνωμη του. Σιγουρα σε αρκετες περιπτωσεις η Αγλαια εχει βοηθησει πολυ αλλα υπαρχουν και οι φορες που δεν το επικοινωνει καλα το θεμα αν καταλαβαινεις τι εννοω. Το εχω ξαναπει εδω μεσα οτι στο επικοινωνιακο κομματι και στον τροπο που εκφραζεται καποιες φορες εκει χανει, γνωμη μου παντα.

Βικυ απαξ και δεν σου περισσευει κανε πως μου το λεει εμενα η ντοκτορ? συναισθηματικη αποχωρηση κανε, και εγκεφαλικη και προχωρα flatline σε ολο το 8ωρο αν μπορεις. Εκανα και εγω τηλεφωνητρια μετα το λυκειο. Ηταν δραμα οντως. Και ο αντρας μου ειναι και απο αυτους που βριζουν (ξερεις) και του το λεω. Τι φταινε οι κοπελιτσες ? ........δραμα τρωνε και αυτες.......τα ξερω....

Διαφημίσεις

http://www.parentscafe.gr/showpost.php?p=903266&postcount=10661

εδώ αποκλέιστηκε η κικίτσα

:( Για ένα μήνα!!! :( :( :(

(τώρα κοιμήθηκε... κάνω κατσαπ)

θα γινεις χοντροπετση Βικυ και δεν θα αφηνεις τιποτα να σε αγγιζει για το καλο του παιδιου σου.Πιστεψε με μπορεις να το κανεις ολα στο μυαλο ειναι. Αρκει να το δουλεψεις λιγο με τον εαυτο σου.

:( Για ένα μήνα!!! :( :( :(

(τώρα κοιμήθηκε... κάνω κατσαπ)

Και το λεω συνεχεια. Επειδη ενα μακακας μπαινει και ξεκατινιαζετε δεν χρειαζεται να ξεκατινιαστουμε και εμεις.....ειδες τωρα? Ο μακακας κλαιει? οχι.....η Κικη την πληρωσε.....

ενα μηνα? ο χριστος και η παναγια!

κι εγω την παω πολυ την παλαντιν (οχι που εισαι μπροστα!:tongue:), γιατι δεν ειναι δογματικη (τωρα, αντε να το εξηγησω αυτο....)

για την αγλαια εχω αποψη (καλη σε γενικες γραμμες), αλλα δε νομιζω να ενδιαφερει κανεναν...:tongue::tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Να μεινεις να μεινεις Palladin, θα τα ακους και απο πρωτο χερι!!!!!!!!!! Πλακα κανω ε???

Σε εχω παρακολουθησει και συνηθως απαντας ηρεμα χωρις πορωση και αυτο μου αρεσει παρολαυτα ο καθενας εχει την γνωμη του. Σιγουρα σε αρκετες περιπτωσεις η Αγλαια εχει βοηθησει πολυ αλλα υπαρχουν και οι φορες που δεν το επικοινωνει καλα το θεμα αν καταλαβαινεις τι εννοω. Το εχω ξαναπει εδω μεσα οτι στο επικοινωνιακο κομματι και στον τροπο που εκφραζεται καποιες φορες εκει χανει, γνωμη μου παντα.

μέχρι τελείας και κόμματος συμφωνώ... είχαμε προσπαθήσει να το πούμε κάποια στιγμή αλλά πάλι γύρισε στο "θηλάζουσες vs μη θηλάζουσες" :( με έχει κουράσει αυτό το πράγμα!

Εχω πρόσφατο παράδειγμα που η αγλαια κατάλαβε ακριβως το ερωτημά μου, και μου απάντησε καταλλήλως...

Palladin καλησπέρα και από εμένα....εγώ μια φορά είχα εκνευριστεί μαζί σου :oops:

πού το είδες τον μήνα καλέ????

φιλενάδα πήγατε εθνικό κήπο και δεν είπατε τίποτα ε??????? καλάαααααααααααααααααα

Αν πατήσεις την κάρτα λέει πότε κάνει expired... Ρε συ... εγώ το είχα πει από χθες αλλά τελικά έψησα τον Λ τελευταία στιγμή! Και επειδή είχαμε μιλήσει με μαρκόπουλο και της το είχα πει σαν πιθανότητα έκατσε! Μπορούμε να το κανονίσουμε και πιο συντονισμένα γιατί σήμερα πέσαμε ναι μεν στην αλλαγή φρουράς αλλά είχε και κατάθεση στεφάνου για την απελευθέρωση της Δωδεκανήσου... ρε παιδιά ο Πόρος ανήκει στα δωδεκάνησα;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...