Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 52 λεπτά , linaa είπε:

Μα είναι Κ οι πιο φθηνές Κ απλές εξετάσεις 

Εμένα με έχει βάλει σε προετοιμασία με προβιοτικά, δεν έχω κάποια ένδειξη κακή, αλλά μου είπε ότι κάνουν καλό και βοηθάω στην προετοιμασία πριν την εμβρυομεταφορά.

πρίν από 1 λεπτό , *Vasoula είπε:

Η πρώτη μου εμένα σκέψου ήταν 241...και η δεύτερη 570..πολύ πιο χαμηλά...υπέρηχο κάναμε όταν είχαμε φτάσει περίπου 11.500  καπου 5 εβδομαδων και είδαμε αμέσως τρεις σάκους...

Αύριο κάνεις επαναληπτική εσύ ε??

*Vasoula βλαστοκύστες σου έβαλε ή 3-ημερών; Εγώ φοβάμαι πάνω από 2 αν και ο νόμος το επιτρέπει λόγω ηλικίας..Εύχομαι να σου πήγαν όλα καλά!

• Μου αρέσει 1

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Λοιπον ΤΩΩΩΩΩΩΡΑΑΑΑΑΑ κοιμηθηκαμε επιτελους! Κοιμηθηκε 3 ωρες το μεσημερι λογω πυρετου και τωρα δεν καθοταν ο κωλος της κατω με την καμια λεμε.....Δεν εχει πυρετο τωρα *να δουμε αν θα κρατησει*. Μαλλον περασε?.....αμαν ομως με αυτα τα εμβολια. Γινομαστε κομματια....ελεος.....γιατι δεν μπορει να ΜΗΝ ανεβασει σε 1 εμβολιο δεν εχω καταλαβει. και δεν κανουμε ποτε 2 και 3 μαζι. Παντα 1, επιμενω σε αυτο. Τελος παντων.

Ζωπυ μου πηγε 5&6 πριν με σενα.....μην ανησυχεις και εγω ετσι φορτιζω .....Γεια σου Ρασούλη....

Και μια ερωτηση. Η μικρη κυκλοφορει σαν τον Αλ Μπαντι (παντρεμενοι με παιδια?)....με το χερι στο βρακι και χαιδευει το πιπι της. Μου λεει 'χαιδεψε μαμα το πιπι μου', της λεω παντα 'οχι εγω ποτε το πιπι σου. Μονο η Στεφη' και χαμογελαει και καλοπερναει ;).....συνηθες φαινομενο? δεν ξερω υποθετω ναι, απλα να δω την στατιστικη.....

Γεια σου Ραννια.......

Εμενα δεν εκανε κατι τετοιο απο οτι θυμαμαι.Αλλα μην της δινεις σημασια φασει περναει θα το ξεχασει:)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ell περαστικα και ευχομαι συντομα να ταιζουμε μαζι τις ανυπαρκτες παπιες στον Εθνικο κηπο.

Περασαμε τελεια και μετα απο τοση κλεισουρα που ειχα φαει ενιωσα να αναπνεω ξανα μεσα στα δεντρα. Ο Μαριος Αερικο ξεσαλωσε για αλλη μια ωρα απο την στιγμη που φυγατε πηγαμε στα συντριβανια και γελαγε ολο το Συνταγμα μαζι μας, εδωσε ρεσιταλ γελιου ο γιος μου.

Παρολαυτα κοιμηθηκε μονο μια ωρα και αυτη την ωρα επεσα και εγω αλλα κατι ανεγκεφαλοι που εριχναν κροτιδες με ξυπνησαν στα 10 λεπτα και πηρα τετοια ταραχη που δεν ξανακοιμηθηκα.

Τι εγινε με την Κικη?????

Θέλω να αγιάσω και δεν με αφηνουν...:P

Γιατί εριχναν κροτίδες? :shock::shock:

Παρολαυτα κοιμηθηκε μονο μια ωρα και αυτη την ωρα επεσα και εγω αλλα κατι ανεγκεφαλοι που εριχναν κροτιδες με ξυπνησαν στα 10 λεπτα και πηρα τετοια ταραχη που δεν ξανακοιμηθηκα.

Διαφημίσεις

Ειλικρινά πάντως, η γνώμη μου για τη συγκεκριμένη κυρία ενισχύθηκε ύστερα από όσα διάβασα στο θέμα με τις μπισκοτόκρεμες.

γιατι, τι ειπε αγγελινα?

Ell περαστικα και ευχομαι συντομα να ταιζουμε μαζι τις ανυπαρκτες παπιες στον Εθνικο κηπο.

Και εσυ εκει ησουνα?.........ε ρε γαμω τον βουδα μου μεσα......:(

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Διαφημίσεις

Βρε κοριτσια πρεπει απο αυριο να πηγαινω στην δευτερη δουλεια που εχω σε τηλ κεντρο να πηγαινω απο το πρωι στης 10 εως στης 7 το βραδυ.

Λογω του οτι στο καφε λογω εγκυμοσυνης και δυσκολης δουλειας δεν μπορω να παω.

Αλλα εγω αυτη την δουλεια την πρωτη δηλ την μισω δεν θελω να την κανω με τιποτα

απο αναγκη και κοψιμο οικονομικο πηγαινω.

Τι να κανω ρε κορες να παω ? η μπα ?Καλα εχω σαλταρει ..............

Τ ι θα κανατε εσεις?

μπαναρίστηκε ρε γιατί έβρισε προχτές την τρελλήηηηηηηηηηηηηηη

που ρε παιδια? εγω τον υπνο του δικαιου κοιμαμαι? εδω μπαναριστηκε? λινκ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Βρε κοριτσια πρεπει απο αυριο να πηγαινω στην δευτερη δουλεια που εχω σε τηλ κεντρο να πηγαινω απο το πρωι στης 10 εως στης 7 το βραδυ.

Λογω του οτι στο καφε λογω εγκυμοσυνης και δυσκολης δουλειας δεν μπορω να παω.

Αλλα εγω αυτη την δουλεια την πρωτη δηλ την μισω δεν θελω να την κανω με τιποτα

απο αναγκη και κοψιμο οικονομικο πηγαινω.

Τι να κανω ρε κορες να παω ? η μπα ?Καλα εχω σαλταρει ..............

Τ ι θα κανατε εσεις?

Οικονομικα σε παιρνει Βικυ? Αν οχι τοτε πηγαινε......αν ναι τοτε κατσε και απολαυσε εγκυμοσυνη.......απλα.....

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...