Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Bubble24 είπε:

Εμένα με έχει βάλει σε προετοιμασία με προβιοτικά, δεν έχω κάποια ένδειξη κακή, αλλά μου είπε ότι κάνουν καλό και βοηθάω στην προετοιμασία πριν την εμβρυομεταφορά.

*Vasoula βλαστοκύστες σου έβαλε ή 3-ημερών; Εγώ φοβάμαι πάνω από 2 αν και ο νόμος το επιτρέπει λόγω ηλικίας..Εύχομαι να σου πήγαν όλα καλά!

2 βλαστοκυστες είχα βαλει κορίτσι μου...και η μία διασπαστηκε....τελικά προχώρησα σε μείωση στην αυχενική μου σε δύο μωράκια για μεγαλύτερη ασφάλεια και μέχρι τώρα είναι όλα καλά δόξα το θεό...είμαι 31 εβδομάδων τώρα...

Αν νοιωθεις μεγαλύτερη ασφάλεια με τα δύο βάλε δύο!!το θέμα είναι να νοιωθεις κ εσύ καλά..πότε με το καλό την κάνεις??

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Τι εγινε κοριτσι μου ???? :shock: Που ειναι το λινκ να παω να διαβασω? δεν το βρισκω (η αχρηστη)

τίποτα πολύ σοβαρό...

σε χαροτρόμαξα? συγνώμη!

http://www.parentscafe.gr/showthread.php?t=2406

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εμείς μαζευτήκαμε από το Εθνικό Κήπο (τελικά εκεί καταλήξαμε γιατί πέσαμε σε κατάθεση στεφάνου αλλά τουλάχιστον ειδαμε αλλαγή φρουράς!) στις 2.30 και μέχρι να φάμε πήγε 3.30! Κοιμηθήκαμε μέχρι τις 6.30 και όταν ξύπνησα δεν ήξερα αν είναι Δευτέρα πρωί.... μου πήρε λίγη ώρα να καταλάβω ότι είναι ακόμα Κυριακή! Μας ξεθέωσαν τα τσιπιρίκια!

Μαρκοπουλάκι κοιμηθήκατε καθόλου;

Τώρα έχει έρθει η μάνα μου να παίξουν... περιμένουμε και ένα θείο του Λευτέρη να αποδημήσει... πάω να βρω το λινκ της ζώπυρον.

Διαφημίσεις

ήμουνα πολύ κεφάτη... μόλις είδα κι ότι μπαναρίστηκε η κικίτσα...!

τι έγινε?:confused:

απο που? :confused: γιατι????????? :mad::-x:-x:-x

καλα, εγω το παρεντς το κανονικο το εκοψα... πραγματικα, βαρεθηκα πια...

Parents are the last people on earth who ought to have children

Διαφημίσεις

Εμείς μαζευτήκαμε από το Εθνικό Κήπο (τελικά εκεί καταλήξαμε γιατί πέσαμε σε κατάθεση στεφάνου αλλά τουλάχιστον ειδαμε αλλαγή φρουράς!) στις 2.30 και μέχρι να φάμε πήγε 3.30! Κοιμηθήκαμε μέχρι τις 6.30 και όταν ξύπνησα δεν ήξερα αν είναι Δευτέρα πρωί.... μου πήρε λίγη ώρα να καταλάβω ότι είναι ακόμα Κυριακή! Μας ξεθέωσαν τα τσιπιρίκια!

Να μα τον Θεο αν ειμαστε καλα και πατε το επομενο ΣΚ θα ερθουμε να σας βρουμε.........:cool:

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

μήνυμα Νο 11666... δες τι γράφει κάτω από το nickname της!

αλλά γιατί?

:confused::confused::confused::confused:

παω να τη βρω να τη ρωτησω, λογικα θα της εχουν στειλει πμ

Parents are the last people on earth who ought to have children

Γεια σου κοπελα μου, εσενα παντα σε συμπαθουσα. Απο εκει και περα εγω με τα υπολοιπα ΔΕΝ θα ξανασχολιθω το ορκιστηκα......μακαρι να ειχαμε περασει και εμεις ωραια αυτο το ΣΚ......:-(

Αμοιβαία τα αισθήματα:D

Περαστικά στην μικρή σου, το ερχόμενο ΣΚ να περάσετε τέλεια! Να πάρεις το αίμα σου πίσω!

Ορκίστηκες, ε; Αχ, να ήξερες πόσες φορές ορκίστηκα κι εγώ, αλλά... δεν μπορώ να συγκρατηθώ:-P

καλησπέρα σε όλες.

Palladin καλώς μας ήρθες:P

Τι έγινε ρε παιδιά με την Κική? γιατί την μπάναραν?

Αερικό περαστικά στο κοριτσάκι, δώστης ένα φιλάκι από'μένα.

Ελλ περστικά και στη δικιά σου. Το σημείο που κάνει το εμβόλιο και της δική μου κάθε φορά κοκκινίζει και την πονάει και άλλοτε έχει φαγούρα, μην σε ανησυχεί αυτό.

Ζωπυ γεια σου ρε μανάρι, μέρες έχω να σε πετύχω.

Αυτά, φιλώ στα μούτρα και τις υπόλοιπες, θα σας διαβάσω αύριο! Τρέχω όλο το ΣΚ σε βόλτες και έχω ξεμυαλιστεί. Φιλιά!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...