Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Εμείς πριν λίγο έχοντας πάει τρεις φορές για να της χτυπήσω την πλατούλα να ηρεμήσει ο βήχας και οι βλέννες της κάναμε φυσιολογικό ορό... Ευτυχώς παρά το κλάμα ξανακοιμήθηκε αμέσως καθιστή στην αγκαλιά μου και όταν άκουσα την αναπνοή της οκ την πήγα στο κρεβάτι της.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Όχι, το μεσημέρι στην κούνια του, μια χαρά! Εδώ και τρεις μέρες όμως τα βράδια, μόλις τον ακουμπάω αρχίζει να ουρλιάζει! Γύρω γύρω όλοι κανα 20λεπτο για να κοιμηθούμε, και μετά τον βάζω στην κούνια.

Ελπίζω να είναι από τα δόντια και να του περάσει, θα σαλτάρω αν του μείνει χούι!

Κάθε πόσες ώρες ανεβάζει πυρετό το παιδί, Ζώπυρον?

ο ομοιοπαθητικός είναι χαμένος - πρέπει να είναι στο υπερπέραν, τον καλώ στο κινητό και δεν ακουγόμαστε καθόλου

την παιδίατρο δεν την πήρα...

σήμερα είναι η τρίτη μέρα, δεν βλέπω σημάδια βελτίωσης και μάλλον δεν θα γλυτώσουμε την αντιβίωση

αύριο πρωί θα τηλ στον ομοιοπ και βλέποντας και κάνοντας - μάλλον θα χρειαστεί να το ακροαστεί το παιδί, αυτός ή η παιδίατρος

όχι, την νύχτα δεν βήχει

εντωμεταξύ, εγώ είμαι κλεισμένη μέσα όλο το σ/κ - έχουμε διαβάσει τα πάντα, έχουμε δει όλα τα dvd, έχουμε ζωγραφίσει τα πάντα, κ.λ.π. κ.λ.π.

και φυσικά, δεν έχω αδιαθετήσει ακόμη

τα νεύρα μου στο Θεό αλλά προσπαθώ να κάνω υπομονή γιατί ο μικρός δείχνει τόση που ντρέπομαι να... εκραγώ

και θάρθει και η νίτσα αύριο πρωινιάτικα - ορεξάτη...

Καλά σήμερα έχουμε χτίσει τον μύθο της Νίτσας :lol:

Ζώπυρον κουράγιο ρε συ! Μπόρα είναι και θα περάσει κι αυτή... Εγώ τώρα γιατί αγχώθηκα με το άρθρο που παρέθεσε η άλλη στο Βήχει εδώ και 10 μέρες;

Διαφημίσεις

Του δίνεις και αντιπυρετικό; Δηλαδή ο πυρετός ανεβαίνει με το τέλος της επήρρειας του αντιπυρετικού;

του δίνω 2 καψουλάκια ομοιοπαθ για τον πυρετό, ένα πρωί - ένα βράδυ

δεν ξέρω αν είναι η σωστή ποσότητα γιατί δεν μπορώ να βρω τον γιατρό!

του έδωσα όμως και ντεπόν στο 38,5 και περισσότερο σαν αναλγητικό γιατί το είχε ανάγκη

νομίζω ανεβάζει πυρετό με τη λήξη επήρειας του φαρμάκου

με λίγα λόγια, έχω μπερδευτεί, έχει μεσολαβήσει και το σ/κ

πάντως, βελτίωση δεν βλέπω

α, πίνουμε και το προσπάν και ορούς φυσικά

υ.γ. τι θέμα είναι αυτό δίπλα ρε κορίτσια?

Λοιπόν κόρες τον άντρα μου δεν τον βλέπω να σταματάει τη δουλειά κι εμένα με τσούζουν τα μάτια και με πονάνε χέρια... Πάω να κοιμηθώ γιατί ένας θεός ξέρει τι με περιμένει αύριο!

Σας φιλώ γλυκά στα μούτρα.

Α και Ράννια... να έρχεσαι πιο νωρίς (για όταν εμφανιστεί!)

Διαφημίσεις

Ο μεγάλος όταν πρωτοπήγε στα 2,5 παιδικό, όχι 10 μέρες, τρεις μήνες έβηχε και του σταμάτησε μόνο με το σίγκιουλαιρ. Βέβαια μετά σταμάτησε και τον παιδικό και ησυχάσαμε μια και καλή.

Εσένα σου φαίνεται να έχει ακροαστικά, ζωπυρον μου? Εμένα έτσι όπως τα λες, για ίωση μου κάνει...αλλά πρέπει να τον δει γιατρός, σε κάθε περίπτωση.

Και σε ανοσολόγο, πότε λες να πας?

Καληνύχτα, Αερικό μου.

λοιπον κοριτσακια σας καληνυχτω.

εχω απο τις 7 το πρωι στο ποδι.

καλο ξημερωμα σε ολους μας,μικρους-μεγαλους:D

ζωπυρον μου, ευχομαι ο μικρουλης σου να εχει μια ηρεμη και χωρις πυρετο βραδια!!!!!!!!

φιλια.

r.gif

an1cEXP0cr60000Mjg5ZHw0NTQ4NjY0NWRhfCYjOTI0O3kgYm95cyBpcw.gif

an1cvcAVM0V0000MDAwMDEwN2x8MDAwMDEzZGF8TG92ZQ.gif

Ο Θεος να μας φυλαει.....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...