Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , MK2012 είπε:

Σε ευχαριστώ κορίτσι μου ! Δε ξέρω αν θα πάμε για δεύτερη ωοληψια ακόμα. Η οιστραδιολη ήταν καλή για 16η ημέρα κύκλου (332) αλλά ήταν 14αρι το ωάριο ακόμα οπότε θα δείξει τη Δευτέρα που θα πάω πάλι για υπέρηχο γιατί μου είπαν πως είναι οριακό από άποψη μεγέθους.

Καλημέρα κορίτσι μου, 

τι έγινε; Έγινε βλαστοκύστη;; 

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

εμείς σουπιές με μελάνι σήμερα και ρυζάκι.....τις τρώτε?????

Ούτε γι' αστείο μιλάμε. Κοπελιά να βάζεις ταμπέλες σπίτι σου άμα μαγειρεύεις τέτοια φαγητά να μην περνάω απέξω:D

Καλημέρα everybody, ως συνήθως δεν προλαβαίνω να σας διαβάσω.

Περαστικά σε όλους τους άρρωστους.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Φάγαμε φρουτόκρεμα και θα πάμε Σύνταγμα με το Μετρό στον Άγνωστο Στρατιώτη να ταΐσουμε τα περιστεράκια και να λιαστούμε :D

Ούτε γι' αστείο μιλάμε. Κοπελιά να βάζεις ταμπέλες σπίτι σου άμα μαγειρεύεις τέτοια φαγητά να μην περνάω απέξω:D

Καλημέρα everybody, ως συνήθως δεν προλαβαίνω να σας διαβάσω.

Περαστικά σε όλους τους άρρωστους.

αχαχαχα..εμένα μου τις έμαθε ο μυτιληνιός ο άντρας....

εσένα δεν έκανε καλή δουλειά!

αχαχαχα..εμένα μου τις έμαθε ο μυτιληνιός ο άντρας....

εσένα δεν έκανε καλή δουλειά!

τι γουρουνιασατε ρε σκατοπαιδα χτες??? καλα μου μυρισε φαι, καθως κατεβαινα την παραλιακη :evil::evil:

επρεπε να περασω απο κει πρωτα, να τσεκαρω τι παιζει στο τραπεζι, και μετα να φυγω... :rolleyes:

Parents are the last people on earth who ought to have children

Καλημερα σε ολες!!

Ωραια κουβεντα ειχατε χτες τα ξημερωματα!!:D

ραννιααααααα...να πω εγω για τα κιλα μου?????

Εχασα 20 κιλα...83 ξεκινησα την εγκυμοσυνη μου....62 βγηκα απο το μαιευτηριο!

Τωρα...μην με ρωτατε..ας μεινουμε απλα στο οτι εφτασα ξανα στα ιδια:tongue:

Για τις φιλιες...συμφωνω απολυτα με το Αερικο!!

Σας ευχομαι να περασετε ενα ομορφο Κυριακατικο μεσημερι και τα λεμε αργοτερα!!!

Διαφημίσεις

Φάγαμε φρουτόκρεμα και θα πάμε Σύνταγμα με το Μετρό στον Άγνωστο Στρατιώτη να ταΐσουμε τα περιστεράκια και να λιαστούμε :D

Μακαρι να μπορουσαμε να ερθουμε και εμεις.....λουκουμι καιρος αλλα εμεις ειμαστε χαλια δυστυχως.....καλημερα

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

εμείς πήγαμε κούνιες κ μόλις γυρίσαμε. επιτέλους λιακάδα.

η μικρή μου είναι εντελώς άσχετη με κούνιες. κάθεται σαν σουλτάνα, ξαπλωτή κ είναι επικίνδυνο να πέσει.

Αγγελίνα, εμας μας θέλεις στο εξοχικό; να έρθουμε; θα φέρουμε κ τα κρεατικά μας.

η Τζο είναι καλά;

η Στέφη ξεπέρασε τον πυρετό;

Φαίη μου; πώς είσαι με την αντιβίωση;

Δεν προλαβαίνω να διαβάσω τίποτα, σας γλυκοφιλώ!

Καλησπέρα...πλέον. ;)

Πεθαίνω...σβήνω...από το πρωί εκκλησία, βόλτα, τάισμα, δουλειές...τώρα έκατσα να πάρω μια ανάσα και τα έχω ακόμα ατάιστα και πρέπει να τα βάλω και για ύπνο!

Σας το 'χω πει ότι σιχαίνομαι τις αργίες? Δεν καλοθυμάμαι! :-P

Γεια σου Σέβη! Καλοδεχούμενη, να μάθουμε και τις νότιες τι πα να πει κοκορέτσι! :lol: Μόνο μη μου ξαναβρίσεις τις θάλασσές μας...πιπέρι! :tongue:

Βρε Έλλη, ακόμα οι παρενέργειες? :-(

Τι κάνουν οι υπόλοιπες? Αν δεν λιποθυμίσω ώσπου να πέσουν για ύπνο, θα ξαναμπώ, φιλάκια!

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

καλησπέρα! κι εγώ ξεθεωμένη!

ελλ, πως είστε...?

α! θα μπω αργότερα

Αστα .....λιγοτερος πυρετος σημερα αλλα εχει ακομα.....τι να σου πω. Το σημειο δε που βαρεσε το εμβολιο ειναι πρισμενο και κοκκινο και την ποναει.....:-( αχ......δεν μπορω ....ειλικρινα. Κλειστικαμε μεσα και ειναι υπεροχα εξω......αλλα δεν με νοιαζει. Ας μας περασει η ταλαιπωρια τωρα.....

Διαφημίσεις

ελλ, η άνοιξη είναι μπροστά μας, θα έχει συνέχεια όμορφες μέρες...

εύχομαι γρήγορα περαστικά σας!

εγώ είμαι κάπως... άνοιξα εδώ στο καφέ, νέο θέμα με τίτλο "Σπουδαίοι άνθρωποι..."

δεν ξέρω, νοιώθω σαν να τελείωσε ένα σημαντικό κομμάτι της ζωής μου...

τέλος πάντων, μη σας μαυρίσω τώρα...

πάω λίγο να διαβάσω...

Οχι δεν ξερω τι εχει γινει με την Παλλαντιν. Απλα ειδα ενα ποστ που εκανε εδω και υπεθεσα οτι ηταν θεμα με τον θηλασμο (παλι). Και επειδη μιλησε για την κλικα της ειπα οτι εγω ειδικα με εκεινη ουδεποτε ειχα θεμα......αντιθετως μαλιστα ..........(παει θα φαω μπαν απο την κλικα αλλα δεν παει το παλιαμπελο) :-P

Για τη αληθεια στην μεση εννοω πολυ απλα οτι παντα σε μια διαφωνια φταινει και οι 2 πλευρες........

Γεια σας και πάλι.

Λοιπόν φύγαμε τριήμερο (κουτσουρεμένο) και γύρισα με άλλη διάθεση:D

Δεν διάβασα τίποτα μετά από αυτό το ποστ (μην βαράτε ντε, δεν το κάνω επίτηδες, δεν προλαβαίνω καλοί μου άνθρωποι - με φωνή Βέγγου- μπορεί το βράδυ να διαβάσω τα υπόλοιπα).

Δεν μίλησα για την κλίκα εγώ!

Δεν ξέρω ποια είναι η κλικα! Και ούτε καίγομαι να μάθω.

Είδα ένα ποστ στο φόρουμ με τίτλο "ΝΤΡΟΠΗ", κάτι τέτοιο, που έδινε λινκ εδώ, και διάβασα κάποια πράγματα, και φούντωσα ελαφρώς με τα γραφόμενα της Αγγελίνας. Τέλος πάντων, έχετε δίκιο στο ότι δεν γίνεται να συμφωνούμε σε όλα και να είναι όλοι αρεστοί σε όλους, αλλά έτσι όπως τα διάβασα μου ήρθαν μαζεμένα.

Παω να αδειάσω βαλίτσες, να μπανιαρίσω την κοκόνα μου, και τα λέμε ξανα

Γεια σας και πάλι.

Λοιπόν φύγαμε τριήμερο (κουτσουρεμένο) και γύρισα με άλλη διάθεση:D

Δεν διάβασα τίποτα μετά από αυτό το ποστ (μην βαράτε ντε, δεν το κάνω επίτηδες, δεν προλαβαίνω καλοί μου άνθρωποι - με φωνή Βέγγου- μπορεί το βράδυ να διαβάσω τα υπόλοιπα).

Δεν μίλησα για την κλίκα εγώ!

Δεν ξέρω ποια είναι η κλικα! Και ούτε καίγομαι να μάθω.

Είδα ένα ποστ στο φόρουμ με τίτλο "ΝΤΡΟΠΗ", κάτι τέτοιο, που έδινε λινκ εδώ, και διάβασα κάποια πράγματα, και φούντωσα ελαφρώς με τα γραφόμενα της Αγγελίνας. Τέλος πάντων, έχετε δίκιο στο ότι δεν γίνεται να συμφωνούμε σε όλα και να είναι όλοι αρεστοί σε όλους, αλλά έτσι όπως τα διάβασα μου ήρθαν μαζεμένα.

Παω να αδειάσω βαλίτσες, να μπανιαρίσω την κοκόνα μου, και τα λέμε ξανα

Γεια σου κοπελα μου, εσενα παντα σε συμπαθουσα. Απο εκει και περα εγω με τα υπολοιπα ΔΕΝ θα ξανασχολιθω το ορκιστηκα......μακαρι να ειχαμε περασει και εμεις ωραια αυτο το ΣΚ......:-(

ελλ, η άνοιξη είναι μπροστά μας, θα έχει συνέχεια όμορφες μέρες...

εύχομαι γρήγορα περαστικά σας!

εγώ είμαι κάπως... άνοιξα εδώ στο καφέ, νέο θέμα με τίτλο "Σπουδαίοι άνθρωποι..."

δεν ξέρω, νοιώθω σαν να τελείωσε ένα σημαντικό κομμάτι της ζωής μου...

τέλος πάντων, μη σας μαυρίσω τώρα...

πάω λίγο να διαβάσω...

Τι εγινε κοριτσι μου ???? :shock: Που ειναι το λινκ να παω να διαβασω? δεν το βρισκω (η αχρηστη)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...