Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , MK2012 είπε:

Σε ευχαριστώ κορίτσι μου ! Δε ξέρω αν θα πάμε για δεύτερη ωοληψια ακόμα. Η οιστραδιολη ήταν καλή για 16η ημέρα κύκλου (332) αλλά ήταν 14αρι το ωάριο ακόμα οπότε θα δείξει τη Δευτέρα που θα πάω πάλι για υπέρηχο γιατί μου είπαν πως είναι οριακό από άποψη μεγέθους.

Καλημέρα κορίτσι μου, 

τι έγινε; Έγινε βλαστοκύστη;; 

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εμεις παλι σημερα μαθαμε το "ασε με".. Το ειπε 1η φορα οταν πηγε ο Βασιλης να τη βαλει στο αυτοκινητο..

Και φυσικα δεν εχασε καιρο... Σε καθε ευκαιρια εχουμε "αχιε με"..

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Μεγαλώνουν γρήγορα τα σκατούλια! Άντε Φαίη... και θα το βαφτίσω εγώ :lol: Εγγυημένη νονά να μην έχεις παράπονο πια ;)

Κόρες σας φιλώ και παίρνω το στεφάνι μου να το πάω για ύπνο γιατί δεν ξεκουνιέται μόνος του και θα σέρνεται αύριο!

Διαφημίσεις

σε ναι σε κοβω.... αφου εισαι και τυπικη με τις ημερομηνιες.

παντως δε νομιζω οτι παιζουν και τοσο ρολο τα φαρμακα....θα ερθω να συμφωνησω με αερικο....dont panic!

Εχω παρει 2 αντιβιωσεις (klaribros και augmentin), vomex και antivom, σιροπι fluibrox και κατι αλλα χαπακια οταν ηταν σε εξαρση ο ιλιγγος.. Μακαρι να εχετε δικιο!

όπα! γλυκέ φλεβάρη, τι διαβάζω?:cool:

Καλα διαβαζεις.. Το ειπα στον Μπιλη.. Ψυχραιμος φαινεται.. Αυριο το πρωι θα σε παω στη Βιοιατρικη να κανεις χοριακη μου ειπε..

Αυριο το πρωι ειναι Κυριακη του λεω.. Μετα πανιασε.. :lol:

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Διαφημίσεις

Στο θέμα της φιλίας... από τότε που σταμάτησα να μιλάω με την καλύτερή μου φίλη για ψύλλου πήδημα δεν πιστεύω σε αυτήν... Πιστεύω στις σχέσεις! Η διάρκειά τους μου είναι παντελώς αδιάφορη! Έχω φιλαράκια που γνωριζόμαστε χρόνια και μιλάμε 1 φορά το χρόνο σα να μην μεσολάβησε ο χρόνος... δεν είναι κολλητοί όμως... Κολλητός μου είναι ο άντρας μου :D

Διαφωνώ γενικώς, αλλά νυστάζω οπότε θα το αναλύσω ετεροχρονισμένα.:P

το δικο μου αερικο, ηταν που επρεπε να κανω 3 εμετους τη μερα....χαλια μαυρα! μεχρι και τη μερα που γεννησα, πεταξα τον καρδιοτοκογραφο και ετρεχα τουαλετα! χαλια! χαλια!

το μονο καλο...πηρα 4 κιλα σε ολη την εγκυμοσυνη και το παιδι να καταλαβετε γεννηθηκε 4800

qhduQhDqtb4

Πλάκα μου κάνει! 25 κιλά στο γιο μου (γεν.3090) 12 κιλά στην κόρη μου (2720). Και είμαι 48 κιλά στα κανονικά μου!Καλά στο γιο μου είχα παραμορφωθεί!

Εχω παρει 2 αντιβιωσεις (klaribros και augmentin), vomex και antivom, σιροπι fluibrox και κατι αλλα χαπακια οταν ηταν σε εξαρση ο ιλιγγος.. Μακαρι να εχετε δικιο!

Καλα διαβαζεις.. Το ειπα στον Μπιλη.. Ψυχραιμος φαινεται.. Αυριο το πρωι θα σε παω στη Βιοιατρικη να κανεις χοριακη μου ειπε..

Αυριο το πρωι ειναι Κυριακη του λεω.. Μετα πανιασε.. :lol:

Χμμμμ...άντε να ακούμε τα ευχάριστα!

Καληνύχτα κοριτσάκια! Έχω μπλέξει μαζί σας και με ξενυχτάτε!

Wktmp2.png

qIogp3.png

Kάποτε, ύστερα από εναν φρικτό χρόνο με δέκατα, ήμουν κι εγώ 48 κιλά κι έδειχνα σαν να είχα πάθει νευρική ανορεξία. Ή σαν ηρωινομανές μοντέλο.

Λοιπόν, στραβώθηκα κι αυριο έχω τρέξιμο...καληνυχτα και όνειρα γλυκά, κοριτσάρες μου!

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Καλησπέρα σας,

κοριτσια μου τι κανετε??? το παιδι μου σημερα ΟΥΡΛΙΑΖΕΙ ΟΛΗ ΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ, κοριτσια έχω τρελαθει

48 κιλα εισαι κικη? ο χριστος και η παναγια!

πωπω...αν ημουν 48 κιλα θα ετρωγα ολη μερα! τι ευτυχια! :tongue:

καληνυχτα και απο μενα κοριτσια...

ΕΓΏ είμαι 2 φορές η Κικη μας!!!:-(:sad:

uop51syge.png

Ήρθες αγγελάκι μου και μου άλλαξες την ζωή...

Σ' αγαπώ πολύ θησαυρέ μου!!!c

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...